İnan Çınar 26 Mart 2022 Yazar Paylaş 26 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile sürtmesi lazımdı, etikette 195/60 ı yazmış mı? Abi etikette yazan bir ebat. Ona aldandım zaten. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: konu içine davet serptireceksek seferiye ikramları takip edeceğiz vesile ile sürtmesi lazımdı, etikette 195/60 ı yazmış mı? Başka bir versiyon vs bence, bizim arabalara olmaması lazım. Yüzde 6nın üzerinde fark vardı zaten. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 fiestada hiç hatırlamadım ben de 60 yanak? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: fiestada hiç hatırlamadım ben de 60 yanak? Kullanma kılavuzunda var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 evvelden de çözülememiş bu ebat. fabrikadan 60 yanak hiç görmemiştim etikette var, mantıken olmamalı Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: evvelden de çözülememiş bu ebat. fabrikadan 60 yanak hiç görmemiştim etikette var, mantıken olmamalı Acaba baskı hatası olabilirmi 195/60 r14 gibi 14 yerine 15 yazmışlardır belki. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: evvelden de çözülememiş bu ebat. fabrikadan 60 yanak hiç görmemiştim etikette var, mantıken olmamalı Sebebi şu, orjinal olarak bu ebatta gelirse sorun yok. Sonradan bu ebata geçerseniz sürter. Çünkü kitapçıkta belirtilen motor seçeneklerinde yaylar ve süspansiyonlar farklı. Eğer lastik kullanılacaksa parçaların kodlarını verebilirim, o şekilde kullanılabilir sorunsuz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 https://www.wheel-size.com/size/ford/fiesta/2010/ bu site jant ve lastik konusunda güzel bilgi içeriyor, garip olan ebad olarak 60/15 var ancak lastik basıncı bilgisi yok ve zaten elimizde takınca sürttüğü tespit edilen fiesta da var. ne olmşusa birşey olmuş o etikette kitapçıkta Ü.Emre Kartal yazdı: Çünkü kitapçıkta belirtilen motor seçeneklerinde yaylar ve süspansiyonlar farkl 1.25/1.4 lisetede aynı ebat olarak verilmiş Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Mart 2022 Yazar Paylaş 26 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: https://www.wheel-size.com/size/ford/fiesta/2010/ bu site jant ve lastik konusunda güzel bilgi içeriyor, garip olan ebad olarak 60/15 var ancak lastik basıncı bilgisi yok ve zaten elimizde takınca sürttüğü tespit edilen fiesta da var. ne olmşusa birşey olmuş o etikette kitapçıkta Forumda daha önce bahsi geçmiş, sorun olduğu,olacağı belirtilmiş ama okumadan araştırmadan etikete güvenip iş yaptık. Neyse Allah başka dert vermesin 😀 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: 1.25/1.4 lisetede aynı ebat olarak verilmiş Parça kodlarına baktığımızda, Standart süspansiyon Konfor Sürüş Süspansiyonu Spor Süspansiyon Özel Süspansiypon olarak tanımlı farklı parçalar var. Listede motor bilgisi yer alıyor fakat süspansiyon farklılığına dair bilgi yok. Sorun bundan kaynaklanıyor bence. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Parça kodlarına baktığımızda, Standart süspansiyon Konfor Sürüş Süspansiyonu Spor Süspansiyon Özel Süspansiypon olarak tanımlı farklı parçalar var. Listede motor bilgisi yer alıyor fakat süspansiyon farklılığına dair bilgi yok. Sorun bundan kaynaklanıyor bence. Standart süspansiyona göre bir ebat olmadığı kesin. Fakat diğer süspansiyon çeşitleri daha alçak olması gerekmez mi? Araç alçaldıkça altından geçen hava azalıp yol tutuşu arttığına göre daha alçak süspansiyon daha çok sürter bana göre. Acaba konfor sürüş süspansiyonu dedikleri leylek stayla mı? Tofaşlardan kestikleri baklalari buna mı kaynatsak acaba? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 İnan Çınar yazdı: Standart süspansiyona göre bir ebat olmadığı kesin. Fakat diğer süspansiyon çeşitleri daha alçak olması gerekmez mi? Araç alçaldıkça altından geçen hava azalıp yol tutuşu arttığına göre daha alçak süspansiyon daha çok sürter bana göre. Acaba konfor sürüş süspansiyonu dedikleri leylek stayla mı? Tofaşlardan kestikleri baklalari buna mı kaynatsak acaba? Normalde de dikkat ederseniz fiestanın süspansiyonu özellikle arkada sert. Bu sebeple dediğiniz gibi olabilir. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Hayırlı olsun İnan bey, güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 vesile ile suspansiyon yayı ile ilgili oalrak: ne kadar sert olup olmaması, lastiğin davlumbaza sürtmesie engel olmaz, en kapalı halde bile sürtmemelidir Yorum bağlantısı
İnan Çınar 29 Mart 2022 Yazar Paylaş 29 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile suspansiyon yayı ile ilgili oalrak: ne kadar sert olup olmaması, lastiğin davlumbaza sürtmesie engel olmaz, en kapalı halde bile sürtmemelidir Abi yarın başka bir arkadaşa veriyorum lastikleri bir aksilik olmazsa 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 30 Ekim 2022 Yazar Paylaş 30 Ekim 2022 (düzenlendi) Uzun zamandır aklımda olan fakat bir türlü fırsat bulamadığım bir uygulamayı dün itibariyle hallettim. Direksiyon orjinali parçalı deri ama alt ve üst kısımlar normal plastik. Plastik kısımlarda özellikle üst kısımda güneşin etkisiyle olsa gerek kuruma ve pul pul dökülme vardı. Ayrıca simit çok ince geliyordu bana. Daha önceki araçlarımdan 2004 clioya bir arkadaşımla birlikte kılıf dikmiştik ve çok memnun kalmıştım. Yine aynı arkadaşımla dün fırsat bulup direksiyona giriştik. Ürün Fox marka araca özel kılıf. Öncesini çekmeyi unuttum ama ilk resimdeki görüntü ile benzer. Gri çerçeveyi sökmüşken ara ara devreye girmeyen hız sabitleyici düğmelerinin de içini söküp temizledim ve artık sıkıntısız çalışıyor. Tv kumandası gibi bir anakartı var ve basan kısımlar zamanla toz gibi etkenlerden temassizlik yapiyor. Buyrun resimler: 30 Ekim 2022 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi . 10 Yorum bağlantısı
Recommended Posts