İnan Çınar 23 Mart 2022 Yazar Paylaş 23 Mart 2022 (düzenlendi) Genel fikir çekmece içinde olması yönünde. Bana da mantıklı geldi. İlerde yerini değiştirmek istersek eski yerdeki deliği de görünmez çekmece içinde. Konsolu delince yer değişikliği ihtimali sıfıra iniyor. 23 Mart 2022 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 23 Mart 2022 Paylaş 23 Mart 2022 Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız aracınızla güzel günler yaşayın inşallah. Artık bu dolulukta araca binmek hayal olacak gibi. Şimdilerde alınan her araç kel line 😊 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Aytac Sakal yazdı: montaj yaptıracağınız yeri iyi seçin. Bence de markadan çok montaj yapacak olan yer daha önemli. İyi araştırmak lazım Oğuzkan Erışık yazdı: Bence son fotodaki yere konulmalı Çekmece aktif kullanılacaksa çekmecenin açılıp kapanma esnasındaki hareketinden dolayı arka tarafındaki kablo zamanla yıpranır göstergede sorun çıkarır ihtimali aklıma geliyor. Tabi çekmecenin arka yapısı nasıldır veya kapanınca montajın yapıldığı duvarın arka kısmında boşluk kalıyor mu göstergeye ait kablo için onu bilmiyorum İnan Çınar yazdı: İlerde yerini değiştirmek istersek eski yerdeki deliği de görünmez çekmece içinde. Konsolu delince yer değişikliği ihtimali sıfıra iniyor. Neden yerini değiştirme ihtiyacı hissedesiniz ki? 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Bence de markadan çok montaj yapacak olan yer daha önemli. İyi araştırmak lazım Çekmece aktif kullanılacaksa çekmecenin açılıp kapanma esnasındaki hareketinden dolayı arka tarafındaki kablo zamanla yıpranır göstergede sorun çıkarır ihtimali aklıma geliyor. Tabi çekmecenin arka yapısı nasıldır veya kapanınca montajın yapıldığı duvarın arka kısmında boşluk kalıyor mu göstergeye ait kablo için onu bilmiyorum Neden yerini değiştirme ihtiyacı hissedesiniz ki? Kablo hiç zarar görmüyor abi. Arkası müsait. Kırılma gerilme vs olmuyor orada 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Bence de markadan çok montaj yapacak olan yer daha önemli. İyi araştırmak lazım Çekmece aktif kullanılacaksa çekmecenin açılıp kapanma esnasındaki hareketinden dolayı arka tarafındaki kablo zamanla yıpranır göstergede sorun çıkarır ihtimali aklıma geliyor. Tabi çekmecenin arka yapısı nasıldır veya kapanınca montajın yapıldığı duvarın arka kısmında boşluk kalıyor mu göstergeye ait kablo için onu bilmiyorum Neden yerini değiştirme ihtiyacı hissedesiniz ki? Çekmecenin içinde obd girişi var. Kulanım sıklığı obd bağlantı ihtiyacı oldukça. Gösterge olduğu için başka bisey koymam oraya. Kablo konusunda haklısınız. Yer değişikligi derken benim için yeri sorun degil ama ilerde satarsak alan kişi göz önünde bir yerde olsun isterse diye. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 İnan Çınar yazdı: Çekmecenin içinde obd girişi var. Kulanım sıklığı obd bağlantı ihtiyacı oldukça. Gösterge olduğu için başka bisey koymam oraya. Kablo konusunda haklısınız. Yer değişikligi derken benim için yeri sorun degil ama ilerde satarsak alan kişi göz önünde bir yerde olsun isterse diye. Siz sorun olmayacak diyorsanız uygun yeri 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Bence çekmece arkasında sigorta vs varsa çekmeceyi düşünme derim. Ayrıca geleceği belirsiz LPG nin. Bu ortamda bir süre benzinli kullansan daha iyi sanki 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Bence çekmece arkasında sigorta vs varsa çekmeceyi düşünme derim. Ayrıca geleceği belirsiz LPG nin. Bu ortamda bir süre benzinli kullansan daha iyi 10 gündür düşünüyorum Murat Hocam. Makas şuan çok açık. 1 yıl bile amorti etmeye yetiyor bana. Bu saatten sonra artarsa hepsi artar. Montaj başladı bile 👍 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Akşamın karanlığında aracın iç ışıkları ile uyumsuz, sırıtan bir lpg göstergesi, ıyyy öğğğkk 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Akşamın karanlığında aracın iç ışıkları ile uyumsuz, sırıtan bir lpg göstergesi, ıyyy öğğğkk Gizli Lpg olacak çekmece içinde. Küçük çekmecede LPG ' m var desem istasyon sanıp zengin katagorisine alırlar mı acaba beni?😋😋😋 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 İnan Çınar yazdı: Gizli Lpg olacak çekmece içinde. Küçük çekmecede LPG ' m var desem istasyon sanıp zengin katagorisine alırlar mı acaba beni?😋😋😋 Dolum yeri benzinin yanına uyuyor mu? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Dolum yeri benzinin yanına uyuyor mu? Onu bilmiyorum. Arkaya egzozun karşısına yapsınlar ya. Benzin deposunu falan sökdürmeye kalkarlar bana şimdi. Yada deliyorum diye arabayı havaya uçururlar. Fantaziye gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun demeyi unutmuşum buraya Mal ceviz. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Lpg montajı tamamlandı. Gösterge çekmeceye kondu. Kol dayama fotoğraflarını ve eski berbat işçiliği de ekliyorum.Matkabı eline alan ustayım diye geziyor. 6 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Uygun kitle impossible. 1.5 sene oldu. Ne arıza ışığı yaktı, nede lpgden kaynaklı arıza ortaya çıktı. Bakımlarını düzenli yaptırırım. Saat gibi. Lpgde kullandığım en sorunsuz araç fiesta trend x. Atiker gold biçilmiş kaftan. Bende akl elegant var. Lpg iç göstergesini, direksiyonun altındaki ruhsat kabına koydum. İç aksamda delikler açtırmadım. Her dolumda kilometre sıfırlıyorum. 500 kilometreye yaklaşınca dolum yapıyorum. O nedenle iç gösterge ile pek işim olmuyor. 500 km ? Nasıl bi depoymuş hocam bu? Bende 47 litre depo 36.5 litre alıyor. 400-420 arası bitiyor. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 İnan Çınar yazdı: Lpg montajı tamamlandı. Gösterge çekmeceye kondu. Kol dayama fotoğraflarını ve eski berbat işçiliği de ekliyorum. Matkabı eline alan ustayım diye geziyor. Atiker gold taktirmamissiniz? Takilan kitin modeli ve fiyati nedir acaba? Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Tevfik Işık yazdı: Atiker gold taktirmamissiniz? Takilan kitin modeli ve fiyati nedir acaba? Gold değilmiş evet. Yukarda bir yerde yazdım sanıyorum atiker gold değilmiş atikfast obd li sistemmiş diye. Yada yazmayı düşündüm ama unuttum. 4500 tl 9 taksit fiyatı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 İnan Çınar yazdı: atiker gold değilmiş atikfast obd li sistemmiş farkı nedir? rakam / teknoloji / enjektör ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Lpg göstergesi gizlendi ya gerisi önemli değil 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: farkı nedir? rakam / teknoloji / enjektör ? Enjektor farki var bildigim kadariyla. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: farkı nedir? rakam / teknoloji / enjektör ? Anlayan bir arkadaş atikfastın yazılımı daha yeni onu taktır dedi ben de taktırdım. Gold versiyonu obd siz normal sıralı sistem sanıyordum ama onun da obd lisi varmış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts