Barış Meraki 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Merhabalar 2001 skoda felicia aracimin on ve arka amortisörlerini yeni degistirdim üst takozlarda dahil fakat aracın arka kısmı zerre kadar esnemiyo ve kut kut acayip bi ses yapiyo en ufak yerde bile tamirci yeni olduğu ve havanın soğuk olduğundan bahsediyo çözüm bulamıyorum ve çok can sıkıcı bir hal aldı sifir bir amortisörün bu durumu yapma olasılığı nedir yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Arkalarda z rot var ise onlardan ses yapabilir. Z rot sesi amortisör patlağı ile karıştırılabilir çoğu zaman. Yorum bağlantısı
Barış Meraki 22 Mart 2022 Yazar Paylaş 22 Mart 2022 Çağlar bey önler maysan arkalarda veka Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 bildiğim markalar değil, lakin belli olan yerli sachs gibi bunlar da sert karakterli Yorum bağlantısı
Barış Meraki 23 Mart 2022 Yazar Paylaş 23 Mart 2022 Valla aklım fikrim almiyo kime nasıl guvenecez onuda bilmiyorum parca diyolar değiştirelim diyorum işçilik şu kadar diyolar veriyoruz sonuç eskisinden daha kötü.peki bu amortisorudemi değiştirelim yoksa yumuşatacak bir yöntem varmi biraz da olsun esnemesi için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2022 Paylaş 23 Mart 2022 eskiler sıfır amortisör takınca arkaya 3 komşu usta alıp çay içmeye gider gelirdi, denenebilir 1 Yorum bağlantısı
Barış Meraki 23 Mart 2022 Yazar Paylaş 23 Mart 2022 Valla çağlar bey bırakın denemeyi tekrar gittiğimizde bide surat çekiyoruz.ne yapabileceğim hakkında bir fikir dahi yurutemez oldum 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Mart 2022 Paylaş 23 Mart 2022 Mert Gülkokan yazdı: kış vakti amortisör değişmez demişti geçen hafta alt takımı control eden ustam Ben Mart başı değiştim 4 sene önce, sıkıntı olmadı şükür. Birde amortisör değişince yumuşama değil sertleşme olması normal değil mi? Yorum bağlantısı
Barış Meraki 23 Mart 2022 Yazar Paylaş 23 Mart 2022 Valla konforu geçtim arabanın arkayı bi yerde birakacam diye dikiz aynasından bakar oldum😁bugün bir amortisorcuyle konuştum üstünden çıkan orjinal amortisorlerleri tamir edeceğini söyledi yani çöpe giden 700 tl daha.isi yaparken pisir pisir olur diyen usta evet bunda bir sorun var diyim cozemeyende usta Amacım amortisor değişimi değildi on takozları değiştirelim dedim geldiğimiz nokta bu Yorum bağlantısı
Barış Meraki 29 Nisan 2022 Yazar Paylaş 29 Nisan 2022 Tekrar merhaba arka amortisörleri iade edip yerine monreo aldım ama sonuç yine aynı takir tükür sorun ayni fren kaliperleri bu sesleri yaparmı acaba düz yolda inanılmaz keyifli stabilize yolda ise acayip ses var yorumlarinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 30 Nisan 2022 Paylaş 30 Nisan 2022 Orjinal amortisör alın normal de çok güzel esner onlar . Veka marka hiçbir şey alıp takmayın en dandik malzeme veka . Yorum bağlantısı
Recommended Posts