İçeriğe Yönlendir

Kırmızı Işıkta Geçmenin Motivasyonu Nedir?

Doğan Arşiray

Recommended Posts

Serkan Toker
Doğan Arşiray yazdı:

mesai çıkışındaki motivasyonu mesai girişinde de bekliyorum bir işveren olarak!?

Ne verirsen onu alırsın hocam işveren olarak.. :)

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Erdal Aydın yazdı:

Ankara’ya gittiğimde trafikte kendimi acemi gibi hissediyorum. Çok başka bir trafik kültürü var, sanki farklı bir ülke gibi. Bir de 34 plakayı düşman gibi görüyorlar. Yol vermiyorlar, üstüne sürüyorlar, en ufak hatana dahi tahammül etmiyorlar, bir de belirli ışıkları var o ışıklarda kesinlikle durmuyorlar. Bir kaç kere yol veren arabaların plakalarına özellikle bakmıştım hiç biri 06 değildi, tesadüf olamaz bu.
Geçen sene kurban öncesi 2 3 günlük bir ziyaretim olmuştu, bi akşam Mamak tarafında bir yerde kırmızı ışıkta ilk araba olarak durdum. Arkadan gelenlerin hepsi birden kornaya asıldı ve bırakmıyorlar da kornayı. Mecburen ben de geçip sağ şeride attım kendimi. Yanımdan geçerken hala kornaya basıyorlar, el kol hareketleri, camı açıp küfür edenler mi dersin.
Garip bi şehir Ankara, bir taraftan bakıldığında başkent, diğer taraftan Anadolu’nun ortasında kaldığı için kasaba kültürü hakim sanki, varoşluğu keskin bir şekilde hissediliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstanbul trafiğine alıştığından o :)

Ankarada yol verme genelde işliyor, bir sağdaki geçer bir soldaki geçer, sırayla, İzmirde yok mesela o kültür, İstanbulda nasıldır bilemem ama, İzmirde hızlı davranan geçer, diğeri bekler, yol verilmez  :) 

İstanbullulara gıcıklık ise doğrudur, sebebi de kiralık araç çoğu, kullananlar tam öküz afedersin, o sebeple İstanbul plaka olunca arada gümbürtüye gitmen, yol verilmemesi, korna yemen normal :D 

Büyük bir kasaba olduğu ise doğrudur

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Serkan Toker yazdı:

Ne verirsen onu alırsın hocam işveren olarak.. :)

araba veriyorum? sağ sağlim bekliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...