İlkay Başaran 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Murat Sahın yazdı: Aracın güzelce fotograflarını çekin, sonra o bölgeye ya lokal boya yaptırın işi bir boyacı da ya da rötuş. Satacağınız zaman izah edersiniz. Ben alıcı olsam bu şekilde tavanda boya sorunu olması benim için fiyat kırma sebebi olurdu. Sonuçta bunu gidermek için ben uğraşacağım. E bunu giderince de fiyat kırma sebebi oluyor. Satıcı her zaman cenderede 1 Yorum bağlantısı
Hasanarslan 21 Mart 2022 Yazar Paylaş 21 Mart 2022 Murat Sahın yazdı: Aracın güzelce fotograflarını çekin, sonra o bölgeye ya lokal boya yaptırın işi bir boyacı da ya da rötuş. Satacağınız zaman izah edersiniz. Ben alıcı olsam bu şekilde tavanda boya sorunu olması benim için fiyat kırma sebebi olurdu. Sonuçta bunu gidermek için ben uğraşacağım. Mesela ne kadarlık bir fiyat kırma yapardınız. Bende çekiniyorum açıkçası fotoğrafını çekip rötüş yaptırsam bile satarken derdimi anlatamam diye İlkay Başaran yazdı: E bunu giderince de fiyat kırma sebebi oluyor. Satıcı her zaman cenderede Aynen yaptırınca da fiyat kırma muhabbeti oluyor yaptırmayınca da 😀 bu şekilde en azından daha güvenli olabilir belki alacak kişi için görünüyor sıkıntısı Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 resmini videosunu çekip güzelce boyatın derim Yorum bağlantısı
Hasanarslan 21 Mart 2022 Yazar Paylaş 21 Mart 2022 Ali Gök yazdı: resmini videosunu çekip güzelce boyatın derim Hiç boyatmasam böyle kalsa satarken sıkıntı olur mu. Ya da zamanla paslanma falan olur mu Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Tavan boyanınca otomatikman taklalı damgası yiyecek ister istemez. Boyanmasa daha ileri gideceğini sanmam ben. Bu sefer de satacağınız zaman alıcı kişi, "bu tavan boya istiyor, boyatmadan binemem, boyatınca taklalı muamelesi görecek" deyip 3-5 bin kırpacak. Her durumda sıkıntı. Bence böyle kalsın, daha ilerleme gibi bir durum olur ise çaresi düşünülür. Pas vs işlerine önlem olarak da cilalamak, daha kötüye gitmekten koruyabilir diye düşünüyorum. Kuş pisliği her zaman sorundur, her gördüğümde suyla müdahale ederim, hele güneş de görüyor ise o halde, risk x2.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Avrupada adam boyatıyor mis gibi satarken de alıcının hiç şüphesi olmuyor. Acaba taklalı arabayı mı kakalıyor diye. Bizde kimse kimseye güvenmiyor, güvenemiyor. Şuraya bak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 takıntı kısmına gelirseki boyanmamış olsa da , bu tavan boyanma ihtiyacını ortadan kaldırmıyor, boyansa da boyanmasa da takıntılı alıcıdan göreceği yaklaşım aynı olur. bir araba vardı, ilandayazan : boya orjinal , kabul evet orjinaldi lakin her panelinde zamanla oluşmuş ezik göçük vs vardı, alsan böyle zaten binilmez.... boyanma tamir ihtiyacının oluşması, boyasız demek değildir. 1 Yorum bağlantısı
Hasanarslan 21 Mart 2022 Yazar Paylaş 21 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: takıntı kısmına gelirseki boyanmamış olsa da , bu tavan boyanma ihtiyacını ortadan kaldırmıyor, boyansa da boyanmasa da takıntılı alıcıdan göreceği yaklaşım aynı olur. bir araba vardı, ilandayazan : boya orjinal , kabul evet orjinaldi lakin her panelinde zamanla oluşmuş ezik göçük vs vardı, alsan böyle zaten binilmez.... boyanma tamir ihtiyacının oluşması, boyasız demek değildir. Haklısın abi ama şuna karar vermek lazım. Rötüş ya da boya yapip satarken ki fiyat kırma ile(ya bu araba nasıl boyandı, sebebi neydi ki, acaba takla mı attı) ve bu hali ile boya ihtiyacı var fiyat kıralım demek(evet kuş pisliği boyayı yakmış bariz belli ama yaptırmak için masraf misal 3 bin lira tutar fiyattan düşelim) olarak aynı olur mu bilemem. Tabiki de kısa vadede arabamı satmayı düşünmüyorum çok memnunum, mekanik olarak, yakıt olarak, sürüş olarak. Ortalama 1 2 sene arabamı kullanmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 anlamak isteyen taklayı da saksıyı da anlar. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Ben boyattım.Tavan kaput bagaj üç parça..Mis gibi biniyorum..Kaplama işini ben de çok araştırdım ancak kaplama yapan usta bile tavsiye etmedi.Eğer uzun süre binilecekse bence boyatılmalı.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 alan zaten tavan boya istiyor diycek en azından temiz bin boyat resmini de çek hertürlü tavanı boyalı parasına satılacak bu arada dert etme anlayan biri daha iyi alır gelir 2 3 bin ucuz alıyorum der taklalı araba sadece tavandan hasarlı olmaz arabadan azcık anlayan bilir Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Tek sorun şu ki, arabadan anlamıyorsanız arabadan anlamayana tavanı boyalı arabayı satamazsınız. Kendimden biliyorum 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts