Erdem Doğan 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Kıtlarım seni çocuk Kiliseden atlarım, doğum gününü kutlarım Yorum bağlantısı
Çağlar Türk 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 merhaba hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum. bize de yapıkredi bankasından hibe olarak geldi. 4 adet. 2 tanesi böyle. araştırma yaparken tesadüfen gördüm. rica etsem nerde hangi servise kaç lira ücrete yaptırdınız? Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 21 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2023 (düzenlendi) Çağlar Türk yazdı: merhaba hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum. bize de yapıkredi bankasından hibe olarak geldi. 4 adet. 2 tanesi böyle. araştırma yaparken tesadüfen gördüm. rica etsem nerde hangi servise kaç lira ücrete yaptırdınız? Çağlar Hocam maalesef çook zaman sonra gördüm mesajınızı umarım sorununuzu çözmüşsünüzdür çözememişseniz elektropazar servis çözdü maliyetini ise hatırlamıyorum ama anakart değiştirme ihtimali yanında bize çok az gelen bir mebla idi 21 Ağustos 2023 tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts