Mehmet Polat 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Mustafa Karaca yazdı: Dün iş çıkışı markete gittim 6lı gillette 60 TLydi. Tanesi 10 TL ye geliyor. En son aldığımda 6lı 25-30 TL bandındaydı. Bence sakal serbest bırakılmalı kamu kurum ve kuruluşlarında 😀 Bizde olduğu gibi bir çok kurumda yasal olarak olmasa da fiilen serbest zaten. Ama bazı kurumlarda halen uygulanmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 (düzenlendi) senelerce jilet kullandım, mak3 falan alayını, hiçbiri tatmin etmedi, özellikle boyun bölgemde çok kıl dönmesi olurdu, hep düzelt uçlarını çıkar falan acırdı, jilet zaten almaz kanatır, ayrıca jilet ne yaparsan yap yüzümü tahriş ediyordu, balsam falanda hikaye, sonra ilk filipis elektrikliye geçtim, hani şu 3 bıçaklılar, üst modellerini 10 sene kadar kullandım, fena değildi ama yine tahriş vardı biraz ve boyun bölgemdeki sıkıntı aynen duruyordu, kanatma enderde olsa tahriş hep olurdu, kolonya basınca yanardım yani... sonrası babamın daha çocukken ilerde kullanırsın dediği Braunlar aklıma geldi, ilk zamanlar kullanmıştım ama hoşuma gitmediydi, eski seri tabii, yoluyordu resmen, sonra hele şimdi durum nedir dedim ve yeni serileri kullanayım dedim, arkadaşımda Series 3 vardı bir denedim ahanda budur dedim aldığım makina seri 7, galiba 5 sene oldu, bıçağı arada bir yağlayarak 3 sene rahat gidiyor oda adam gibi bakmadan, sıfır tahriş, sıfır kıl dönmesi alayını alıyor ve kanatma yok, sakalın kalınlığı önemsiz, yeterki çok uzamasın, yani 4-5 günlük sakal olmasın, o zaman biraz zaman alıyor traş olmak, yoksa kirli sakal falan farketmez direk alır, tıraş sonrası kolonya boca edince yanma sıfır, eğer yüzünüze uyarsa kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar..... bunun kralı seri 9 ama fiyatı can yakıcı... ilk makinam yani babamın aldığı sanırım 2. sırada olandı, tam modelini bilmiyorum ama baya benziyordu, yüzüme uymadı ve zaten şimdikiler gibide gelişmiş değildi... 16 Mart 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Mehmet Polat yazdı: Öyle öyle, inşallah genele yayılır bu durum. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: senelerce jilet kullandım, mak3 falan alayını, hiçbiri tatmin etmedi, özellikle boyun bölgemde çok kıl dönmesi olurdu, hep düzelt uçlarını çıkar falan acırdı, jilet zaten almaz kanatır, ayrıca jilet ne yaparsan yap yüzümü tahriş ediyordu, balsam falanda hikaye, sonra ilk filipis elektrikliye geçtim, hani şu 3 bıçaklılar, üst modellerini 10 sene kadar kullandım, fena değildi ama yine tahriş vardı biraz ve boyun bölgemdeki sıkıntı aynen duruyordu, kanatma enderde olsa tahriş hep olurdu, kolonya basınca yanardım yani... sonrası babamın daha çocukken ilerde kullanırsın dediği Braunlar aklıma geldi, ilk zamanlar kullanmıştım ama hoşuma gitmediydi, eski seri tabii, yoluyordu resmen, sonra hele şimdi durum nedir dedim ve yeni serileri kullanayım dedim, arkadaşımda Series 3 vardı bir denedim ahanda budur dedim aldığım makina seri 7, galiba 5 sene oldu, bıçağı arada bir yağlayarak 3 sene rahat gidiyor oda adam gibi bakmadan, sıfır tahriş, sıfır kıl dönmesi alayını alıyor ve kanatma yok, sakalın kalınlığı önemsiz, yeterki çok uzamasın, yani 4-5 günlük sakal olmasın, o zaman biraz zaman alıyor traş olmak, yoksa kirli sakal falan farketmez direk alır, tıraş sonrası kolonya boca edince yanma sıfır, eğer yüzünüze uyarsa kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar..... bunun kralı seri 9 ama fiyatı can yakıcı... Geçen bana böyle bir şey hediye geldi, başlığı vidası gevşek gibi heryere oynuyor. Akşam bir yoklayım bakalım 3-4 günlük sakal var yüzümde. Gerçi cumartesi sanayi günümdür sakalsız pek gitmem.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Geçen bana böyle bir şey hediye geldi, başlığı vidası gevşek gibi heryere oynuyor. Akşam bir yoklayım bakalım 3-4 günlük sakal var yüzümde. Gerçi cumartesi sanayi günümdür sakalsız pek gitmem.. hediyeye bak hele dene bakalım, en üst güçte kullan, ortadaki tuş, ışık koyu mavi yanacak, 3 kademedir... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 Yirmi senedir her sabah (öncesinde haftada iki) sakal tıraşı olurum. Gillette blue 2 kullan at kullanıyorum, köpürtücü olarak da gillette jel. Sakalım serttir, bu ikili benim işimi gayet iyi görüyor. Her sabah olduğum için bıçağın körlenmesi de daha geç oluyor. Bir kullan at ile 10 kereyi geçiyor tıraşım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mart 2022 Yazar Paylaş 19 Mart 2022 10 tanesi 13 lira. Şok market’ten almıştım. Çift bıçaklı, oynar başlıklı, kaydırıcılı bir bıçak. Birkaç günde bir traş olanlar için fena değil. Bir haftalık sakalla traş oldum. Kanatmadı. Ama mach 3’e göre bir tık fazla sızı oldu yüzümde. Bir de mikron düzeyde fazla sakal bıraktı. Yani ucuz çözümler arasında iş görecek bir bıçak Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Yirmi senedir her sabah (öncesinde haftada iki) sakal tıraşı olurum. Gillette blue 2 kullan at kullanıyorum, köpürtücü olarak da gillette jel. Sakalım serttir, bu ikili benim işimi gayet iyi görüyor. Her sabah olduğum için bıçağın körlenmesi de daha geç oluyor. Bir kullan at ile 10 kereyi geçiyor tıraşım. Bende 10 küsür yıldır aynı ikiliyi kullanıyorum. Birkaç farklı marka jel denedim. Morfose marka jel çok başarılı. Hem de gilette den daha ucuzdu. Gimsa marketten almıştım. Ben hep bir yedekli alıyorum jeli. Bitince yenisi hazır oluyor. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: senelerce jilet kullandım, mak3 falan alayını, hiçbiri tatmin etmedi, özellikle boyun bölgemde çok kıl dönmesi olurdu, hep düzelt uçlarını çıkar falan acırdı, jilet zaten almaz kanatır, ayrıca jilet ne yaparsan yap yüzümü tahriş ediyordu, balsam falanda hikaye, sonra ilk filipis elektrikliye geçtim, hani şu 3 bıçaklılar, üst modellerini 10 sene kadar kullandım, fena değildi ama yine tahriş vardı biraz ve boyun bölgemdeki sıkıntı aynen duruyordu, kanatma enderde olsa tahriş hep olurdu, kolonya basınca yanardım yani... sonrası babamın daha çocukken ilerde kullanırsın dediği Braunlar aklıma geldi, ilk zamanlar kullanmıştım ama hoşuma gitmediydi, eski seri tabii, yoluyordu resmen, sonra hele şimdi durum nedir dedim ve yeni serileri kullanayım dedim, arkadaşımda Series 3 vardı bir denedim ahanda budur dedim aldığım makina seri 7, galiba 5 sene oldu, bıçağı arada bir yağlayarak 3 sene rahat gidiyor oda adam gibi bakmadan, sıfır tahriş, sıfır kıl dönmesi alayını alıyor ve kanatma yok, sakalın kalınlığı önemsiz, yeterki çok uzamasın, yani 4-5 günlük sakal olmasın, o zaman biraz zaman alıyor traş olmak, yoksa kirli sakal falan farketmez direk alır, tıraş sonrası kolonya boca edince yanma sıfır, eğer yüzünüze uyarsa kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar..... Bende aynısı var 5-6 sene oldu. Gayet memnunum. 2 kez başlık değiştirdim. İlk başta alışmak için zaman lazım. Ama alışınca süper. Sadece yazın çok terli iken traş olunmaz. Tahriş eder terle beraber yüzünü insanın. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bende aynısı var 5-6 sene oldu. Gayet memnunum. 2 kez başlık değiştirdim. İlk başta alışmak için zaman lazım. Ama alışınca süper. Sadece yazın çok terli iken traş olunmaz. Tahriş eder terle beraber yüzünü insanın. evet o konuda haklısın, yüzün kuru olacak, yada bunun ıslak kuru olanları var köpükle falan ama mantığına ters bence, bu alet özellikle kuru traş için yapılmış, esas olayı kuru traş sıfır tahriş... Ben hep kuru traş olurum zaten.. bu arada ilk bıçağımı sadece arada bir kendi makinasında yıkayarak 14 ay civarı kullandım, sonra eleği delindi, 2. bıçağı aldım 3. senesinde şuan uzun kullanma sırrı şu, her traştan sonra temizle (bende baya doluyor bu arada) 2 traşta bir dikiş makinası yağıyla her bıçağa 1 damla yağ sür az çalıştır bırak, kafana görede makinasında yıkarsın ama unutma makinasının yani kendi sıvısının yağlaması daha düşük, özellikle temizleme ve streril etmek için ayarlanmış, o yüzden ek yağlama şart, yoksa 12 ayda bıçak yersin adamlar ona göre yar çekmişler, aypon gibi zaman ayarlı yavaşlar gibi, bıçak yer yoksa kendi makinayla yıkasan bile sonrası mutlaka yağla, zaten traş etkisinin biranda arttığını göreceksin, bu aletlerin olayı yağlama.... yedek 3. bir bıçağım daha var, ucuzken almıştım, tahminlerim doğru çıktı fiyatlar malum... şuan sıfırı 689 tl. gir yeni makina al daha iyi gibi olmuş, printer kartuşu gibi oldu bunun durumuda ben 90- 120 tl arasıydı sanırım, bu arada bir fiyata aldıydım hatırladığım kadarıyla, keşke 2 tane alaydım, 6 sene kullanım garantiydi.... https://www.hepsiburada.com/braun-7-serisi-tiras-makinesi-yedek-basligi-kaset-70s-pm-sgbraun072942 20 Mart 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Biraz fazla aç kapa yaptım, benim makinenin de trim kızağı kırıldı. Bir de başlığı çıkarmak için kenardaki zımbırtıya bir şey oldu takılıyor. Açtım tamir etmeye çalıştım lakin çok ince ne yapsam tam randıman vermedi. O zamanlar Ankara'da bir servise sormuştum elimizde yedek parça mevcut demişti lakin fiyatlar acıtan cinsten. Aradan geçen zamanda fiyatlar iyice uçmuştur. Abi bu nedir yaa yedek başlık 700 TL 😕 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Biraz fazla aç kapa yaptım, benim makinenin de trim kızağı kırıldı. Bir de başlığı çıkarmak için kenardaki zımbırtıya bir şey oldu takılıyor. Açtım tamir etmeye çalıştım lakin çok ince ne yapsam tam randıman vermedi. O zamanlar Ankara'da bir servise sormuştum elimizde yedek parça mevcut demişti lakin fiyatlar acıtan cinsten. Aradan geçen zamanda fiyatlar iyice uçmuştur. Abi bu nedir yaa yedek başlık 700 TL 😕 çok kötü vallahi, yedek bıçakta bittimi alamam artık, 700 lirada verilirmi arkadaş.... bunun en hassas yeri bıçak mekanizması, tak çıkar yaparken hassas davranmak lazım, kırdınmı uğraşma yenisini al daha iyi.. yuh artık ya lafımı geri aldım, yenisi 5000 tl olmuş https://www.hepsiburada.com/braun-7-serisi-7865cc-islak-ve-kuru-tiras-makinesi-pm-HB000009XN0E bu gidişle eski seti dolaptan çıkaracağım sanırım.... pes artık https://www.n11.com/urun/braun-7-serisi-7899cc-tiras-makinesi-ve-sarj-unitesi-176059?magaza=harikafiyat&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel https://www.hepsiburada.com/braun-series-7-7899cc-erkek-elektrikli-folyo-tiras-makinesi-islak-ve-kuru-tiras-makinesi-temizleme-ve-sarj-istasyonu-pm-HB0000087WZ1 bu durumda Öneremiyorum arkadaşlar, alet süper ama fiyatı saçmalık seviyesinde ne yazıkki.. 20 Mart 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Sinekkaydı derdim yok.. Ben Powertech 758 aldım. T bıçaklı olanlardan. Saçlarımı da sakalımı da onunla alıyorum. Öyle aman aman saç derdimiz de yok zaten. Hem babamı tıraş ediyorum hem kendimi. 1, 2, 3 numero taraklar var. Taraksız neredeyse sıfıra yakın alıyor. Her tıraştan sonra 1 damla yağ ile bıçağı cilalıyorum. Maşaallah şu ana kadar fiyatını 2-3 defa amorti etti. USB şarjı var, kendi şarj standı var. 3 ya da 4 farklı hız modu var.. Yerli, parçası bol daha ne olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 Yurdaer Elay yazdı: Sinekkaydı derdim yok.. Ben Powertech 758 aldım. T bıçaklı olanlardan. Saçlarımı da sakalımı da onunla alıyorum. Öyle aman aman saç derdimiz de yok zaten. Hem babamı tıraş ediyorum hem kendimi. 1, 2, 3 numero taraklar var. Taraksız neredeyse sıfıra yakın alıyor. Her tıraştan sonra 1 damla yağ ile bıçağı cilalıyorum. Maşaallah şu ana kadar fiyatını 2-3 defa amorti etti. USB şarjı var, kendi şarj standı var. 3 ya da 4 farklı hız modu var.. Yerli, parçası bol daha ne olsun. iyi yapmışsın, bendeki yedek bıçakta bittiğinde baktım durum düzelmedi, o zaman bende senin gibi yaparım... Saç traşında aynıyız bende kendim yaparım, babamıda arada bir makinam Braun Hc5050 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 Ben de gillette mac3 kullananlardanim. Başka bıçakla muhakkak kesiyorum yüzümü. Ama şuanda çok pahalı malesef. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 bunu kullanabilsek, jiletli olan değil dikkat 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 Ayhan Asil yazdı: Ben de gillette mac3 kullananlardanim. Başka bıçakla muhakkak kesiyorum yüzümü. Ama şuanda çok pahalı malesef. Bıçak değiştirince belli bir süre alışmak gerekiyor belki.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts