Serkan Toker 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 3-4 tane tıraş makinem var, Braun Philips vs ama gillette blue3 gibisi yok. Tıraş köpüğü de aynı şekilde. Arko köpük aldım o da bana uymadı, bir ihtimal berberlerin kullandığı çocukluğumuzun arko krem + fırçasını kullanmak kaldı. Dur hazır aklıma gelmişken bulup alayım ondan. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: 3-4 tane tıraş makinem var, Braun Philips vs ama gillette blue3 gibisi yok. Tıraş köpüğü de aynı şekilde. Arko köpük aldım o da bana uymadı, bir ihtimal berberlerin kullandığı çocukluğumuzun arko krem + fırçasını kullanmak kaldı. Dur hazır aklıma gelmişken bulup alayım ondan. Traş olurken vakit sıkıntın yok ise, en iyisi o Abi. Sıcak su, fırça ve traş kremi. Cildine uygun kremi seçmen kafi. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Tamer Topaç yazdı: Traş olurken vakit sıkıntın yok ise, en iyisi o Abi. Sıcak su, fırça ve traş kremi. Cildine uygun kremi seçmen kafi. Askerde dolabı bile mis gibi kokuturdu, kullanmazdım ama kokusu süperdir.. 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Traşı banyo sonrası olmak da işe yarıyor. İyice yumuşamış oluyor sakallar. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Askerde dolabı bile mis gibi kokuturdu, kullanmazdım ama kokusu süperdir.. Arkonun bunun gibi kokan köpüğü var ben kullanıyorum. Çok beğendiğim bir koku. Bu arada arkadaşlar, abiler. Doğrusu tıraş, traş değil. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Arkonun bunun gibi kokan köpüğü var ben kullanıyorum. Çok beğendiğim bir koku. Bu arada arkadaşlar, abiler. Doğrusu tıraş, traş değil. Arko bile yanlış yazmış 15 Mart 2022 tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mart 2022 Yazar Paylaş 15 Mart 2022 Ben hala arka traş sabunu kullanıyorum bu arada bıçağımdan da memnunum. 15 senedir mach 3. Ama pahalı Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 1 set (jel+bıçak+yedek bıçak) gillette fusıon proglidele uzun yıl ortalama 5-6 yıl traş oldum,mükemmel bir icat,3 günde bir traş oluyorum son zamanlarda,tembellikte var yeni favorim Bic flex 3 kullan at...sakallarım yumuşak ve sık değil çok şükür sıkıntı yapmıyor... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Bu arada makinalara bakmıştım braun philips vb. Ciddi yüksek rakamları. Berberden kullandığı makinaları sordum memnun musun diye. Aletler tanınmamış markalar ama ciddi endüstriyel çalışıyorlar. Günde 5 saat kullanıyorum diyor sürekli. 300 tl ye aldım birtane geçen hafta. Çim biçme makinası halt etmiş yanında. Bakalım ne kadar gidecek. 3 günde bir sıfır girişiyorum omuzlardan yukarıya 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Tamer Topaç yazdı: Kendi sakal ve cilt tipiniz neye müsait ise, onu kullanın. Her gün traş olan ben (pandemi süreciyle gün aşırı) bir çok makine denedim ama nafile. Jiletten başkası kesmiyor benim sakalları. 3-5 bıçaklılar sadece. Hatta ustura bile sıkıntılı. Yalnızca 1 hafta kesmez isem, ustura anca. Neye alışkınsanız değiştirmeyin. Hatta Philips' in, ıslak kuru vücut traş bıçağı bile işe yaramadı. Vücut kıl yapım farklı demek ki Sakalın sert cildin yumuşak ise makinede paraya kıyman gerekiyor. Bende panasonic ve braun başarılı oldu, o da sadece amiral gemilerinde. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Sakalın sert cildin yumuşak ise makinede paraya kıyman gerekiyor. Bende panasonic ve braun başarılı oldu, o da sadece amiral gemilerinde. Sert, sık, kalın. Maalesef acı tecrübeler sonrası, bir daha asla ne alırım ne de denerim. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Sert, sık, kalın. Maalesef acı tecrübeler sonrası, bir daha asla ne alırım ne de denerim. Benimkisi gibi. Ben de çok denedim ve başarısız olmuştum. Ustura ile berber tıraş edemiyordu. Az zorlasa deri kanıyor, zorlamasa yoluyor. Sonunda sinek kaydı kesen şu aletleri buldum, çok memnunum, aklında dursun. 1) Panasonic ES-LV6N - https://www.panasonic.com/tr/consumer/kisisel-bakim/erkek-tiras-makineleri/es-lv6n.html 2) Braun 9 Serisi (7 serisi de idare eder) - https://tr.braun.com/tr-tr/male-grooming/shavers-for-men/series-9 Panasonic bıçak keskinliğinde 1 numara, japon çeliği Almanın da motoru iyi ------ Bu arada mutlaka kuru tıraşı öneriyorum. Islakta makinelerin performansı düşüyor 15 Mart 2022 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Arko bile yanlış yazmış Hani nerde? 😏 https://www.evyapshop.com/p-arko-men-coffee-tiras-kopuk-200ml-509458 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Askerde dolabı bile mis gibi kokuturdu, kullanmazdım ama kokusu süperdir.. Emre Şimşek yazdı: Hani nerde? 😏 https://www.evyapshop.com/p-arko-men-coffee-tiras-kopuk-200ml-509458 Fotoda. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Fotoda. Eskiden kalma sanırım, hatayı da güncellememişler, nostalji hesabına Ben de karıştırıyorum traş mı tıraş mı diye. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sakallar da mı v6 V8 😛 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Hüseyin Sönmez yazdı: Çeliğin kesmesi için sert olması gerekir. Sert olması için soğuk olması gerekir. Bkz. torna freze. Aynı mantık. Sonuç olarak sıcak su ile traş olmak sakalı yumuşatır ama jiletin keskinliğini etkiler. Jiletin keskinliği için soğuk gerekiyor olabilir ama jilette bulunan kaydırıcı tabaka en iyi sıcak su ile aktif oluyor zaten o kaygan tabaka gidince jilet de işe yaramıyor 😊 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Sakalın sert cildin yumuşak ise makinede paraya kıyman gerekiyor. Bende panasonic ve braun başarılı oldu, o da sadece amiral gemilerinde. Braun bes para etmez sert sakalda. Philips iyiydi. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Braun bes para etmez sert sakalda. Philips iyiydi.Philips döner bıçaklı, hiçbir sakala uygun değil bence Braun var braun var bu arada Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 saci yilda bir berbre sakalida ayda bir makina ile inceltiyorum gayet (cimri) ekonomik biriyim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Philips döner bıçaklı, hiçbir sakala uygun değil bence Braun var braun var bu arada Donerli degil. Duz olmali. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Ben mach3 turbo aldım 80 liraya bir yıllik bı tanesi 1 ay gidiyor her gün kulllaniyom 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Dün iş çıkışı markete gittim 6lı gillette 60 TLydi. Tanesi 10 TL ye geliyor. En son aldığımda 6lı 25-30 TL bandındaydı. Bence sakal serbest bırakılmalı kamu kurum ve kuruluşlarında 😀 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sizler nasıl yapıyorsunuz traş işini? en az 10 yıldır sinek kaydı traş olmuyorum. yazılanları okuyunca; cidden rahatmışım 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Bizde saç, sakal sorun değil. Önceden aklıma esince olurdum. Şimdi pandemi diye saç kesmek için makine alınca sakala da kullanıyorum. Önceden mach 3 turbo kullanırdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts