Emre Demir 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Koray Demir yazdı: Eski usul çelik ustura+traş sabunu+fırça. 12 yaşından beri yaklaşık 22 senedir yaz, kış resmî tatil, izin, kar, yağmur, çamur vs her gün düzenli olarak traş olurum hiç şaşmaz. El alışkanlığından olsa gerek gözü kapalı veya zifiri karanlıkta bile yarım bardak su ile çiziksiz traş olabilirim. Hocam sen beni korkutuyorsun bilgi birikimi , aşağı yukarı her konuda uzman seviyesinde yorum , şimdi de bordo bereli gibi traş hikayesi 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Philips'in en ucuz sakal düzelticisini aldım. 2 günlük sakal kıvamında kısaltıyor. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Erhan Doruk yazdı: Bıçağı sıcak suya değdirince bozuluyor mu? Daha çabuk köreldiğini duymuştum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart 2022 Yazar Paylaş 14 Mart 2022 Sani Gerşon yazdı: Philips'in en ucuz sakal düzelticisini aldım. 2 günlük sakal kıvamında kısaltıyor. Haftada 1 kez kullanımda 6 sene içinde bıçakları körlenecek maalesef Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 ben nyerli malı ne bulursam onu alıyorum. gilette filan alınmaz zaten o paralarla. yazık günah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 gillette bu işin iyisi, progline mıydı neydi 5 bıçaklı olan da gilletin en iyisi. diğer ucuz denemelerin hepsi, mach 3 ve berber elindeki ustura da dahil yüzümü küçük küçük kanatırdı. haftada bir tıraş olduğum için bayağı dayanırdı ancak artık sıfır traş olmam gerekmediği için traş makinesine geçtim. marka olarak berberlerin kullandığı powertech olanı tavsiye ederim, sıfırı fena olmayan makineleri var, ucuz da. ağzı ya da makine bozulduğunda komple değişmek pek maliyetli olmuyo. ben elek ucu dediğimiz uçtan da lazım olduğu için 180-200 bandındaki goldmaster olandan aldım, uzun kesmek için ucunu takınca sakalımı çekmesi dışında memnunum. sıfır tral olunacaksa berberinizdeki makinelere bakıp aynı modelden alınabilir. çok pahalı ürün kullanmazlar zaten Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Ben yıllardır gilette blue 2 kullanıyorum en son 3 yıl önce ucuz bulunda 100 tane almıştım. Hala stokta var. Bir bıçak ortalama 4-5 traş gidiyor. Haftada 1 veya iki kez traş oluyorum. Bence bıçak kadar önemli şey sakalı iyi köpüklemek. Jel kullanıyorum , kuru cilde uygulayıp iyice yediriyorum. Ne kadar iyi köpüklersem o kadar kolay kesiliyor. Bir ara traş makinası kullanayım dedim. Hem snek kaydı yapmadı hem de sivilce yaptı bıraktım. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 (düzenlendi) Sakal konusunda çok şanslıyım. Saçtan gülmeyen yüzüm sakaldan güldü 😂😂😂 Gillette fusion proglide kullanıyorum. Haftada 2 kere traş olurum. Bir başlık yaklaşık 1 sene dayanıyor 😅 14 Mart 2022 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 5 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Sakal kırmızı çizgimiz Hafta sonu tartışalım konuyu 2 Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 https://www.a101.com.tr/kozmetik-kisisel-bakim/bic-flex-3-classic-3-bicakli-tiras-bicagi-3lu/ Bundan almıştım stokta iken takip edin bazen giriyor stoğa blue 3 ayarında memnun kaldım. Carrefour da 6 lısı vardı 30 civarında idi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Hafta sonu tartışalım konuyu aaa davet.... Eren Babayiiğit yazdı: https://www.a101.com.tr/kozmetik-kisisel-bakim/bic-flex-3-classic-3-bicakli-tiras-bicagi-3lu/ Bundan almıştım stokta iken takip edin bazen giriyor stoğa blue 3 ayarında memnun kaldım. Carrefour da 6 lısı vardı 30 civarında idi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam. bic in yedekli tiplerinin bağlantı noktası gilette ile aynı, yani üretimi ortak olabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Haftada 1 kez kullanımda 6 sene içinde bıçakları körlenecek maalesef 6 seneye kim öle kim kala. 300TL'lik aletten bahsediyoruz şurada Alın gitsin, dinleyin beni, duacı olursunuz. Hipermilin dibi 2 Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: aaa davet.... bic in yedekli tiplerinin bağlantı noktası gilette ile aynı, yani üretimi ortak olabilir Onu farketmedim. Belkide haklısınız olabilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart 2022 Yazar Paylaş 14 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Hafta sonu tartışalım konuyu Noluyo ya, sakallarınızı birbirinize sürtüp kıvılcım mı çıkaracaksınız 😂 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Filipsin makinasını kulllaniyorum.. 6 - 7 sene olmustur. favori ve Düzeltme islerinde Ustura kullanıyorum.. Bazen arada sarj bitince komple ustura devam.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Noluyo ya, sakallarınızı birbirinize sürtüp kıvılcım mı çıkaracaksınız 😂 seni de alayım hafta sonu king yeni pil icat etmiş corolla ya uyar diyorlar 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 7 senedir braun sakal şekillendirici kullanıyorum ama bıçakları artık köreldi. Taşa sürttüm ama bilenmedi. Onların bi hal çaresine bakacağım ama bıçak anlamında neden bu kadar pahalı bunlar anlamadım. Alt tarafı plastik ve incecik çelik ustura ve jilet alsam kendimi traş edebilir miyim acaba Son iki senede çelik fiyatı 6 7 kat plastik 5 6 kat arttı o yüzden olabilir En güzeli yine bir makine alıp devam etmek. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Braun ve philips makinaları ile haftada 3 defa traş olurum. Sinek kaydı için panasonic lv55 traş makinam var. Gilette kullanmayalı herhalde 5-6 sene olmuştur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mart 2022 Yazar Paylaş 15 Mart 2022 Fatih Keskin yazdı: seni de alayım hafta sonu king yeni pil icat etmiş corolla ya uyar diyorlar Benim sakallarım biraz sert ama. Uyum sağlayabilir miyiz Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Erhan Doruk yazdı: Bıçağı sıcak suya değdirince bozuluyor mu? Çeliğin kesmesi için sert olması gerekir. Sert olması için soğuk olması gerekir. Bkz. torna freze. Aynı mantık. Sonuç olarak sıcak su ile traş olmak sakalı yumuşatır ama jiletin keskinliğini etkiler. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 (düzenlendi) . 15 Mart 2022 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi iptalll tekrar yazılmış. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Jilet ile sakal traşı en son ne zaman olduğumu hatırlamıyorum bile uyduruk bir makina aldım 2-3 haftada bir 3 numaraya kısaltırım. Fatih Keskin yazdı: seni de alayım hafta sonu king yeni pil icat etmiş corolla ya uyar diyorlar senin de cücüklü olduğun zamanları gördükkkk Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Kendi sakal ve cilt tipiniz neye müsait ise, onu kullanın. Her gün traş olan ben (pandemi süreciyle gün aşırı) bir çok makine denedim ama nafile. Jiletten başkası kesmiyor benim sakalları. 3-5 bıçaklılar sadece. Hatta ustura bile sıkıntılı. Yalnızca 1 hafta kesmez isem, ustura anca. Neye alışkınsanız değiştirmeyin. Hatta Philips' in, ıslak kuru vücut traş bıçağı bile işe yaramadı. Vücut kıl yapım farklı demek ki Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Hüseyin Sönmez yazdı: Çeliğin kesmesi için sert olması gerekir. Sert olması için soğuk olması gerekir. Bkz. torna freze. Aynı mantık. Sonuç olarak sıcak su ile traş olmak sakalı yumuşatır ama jiletin keskinliğini etkiler. +40 derecede yaşayanların traş olması mümkün olmazdı bence. olay sadece cildin yumuşaması ile ilgili. bu nedenle balsam içerikli traş kremleri var. su olmadan yumuşasın diye. cnc torna freze gibi işlemlerde takımlar çok daha fazla ısınıyor olmalı ki metalin yapısı değişsin. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts