Murat Sürmeli 23 Mart 2022 Yazar Paylaş 23 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: yani aslında kemer tokası arızalı olduğu için devreye girmiyordu? Aslında iptal edilmiş Çağlar hocam, ama neler yapılmış neler. Kodlama + Fiziksel olarak sensör iptali + BSI oporlösü Bahaneyle BSI orjinal haline döndürüldü, buzzerı yenilendi, koltuklar sökülüp tesisat düzeltildi. 2 gün sürdü ama boş yer olsa 1 günde hallederdi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Mart 2022 Paylaş 23 Mart 2022 saçma olan,var olan sisteme ihtiyaç duymadan iptal etmek mi?İşin ucuzuna kaçmak mı? Yapılması iyi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mart 2022 Paylaş 23 Mart 2022 Kasabin biri ellemistir. Toplayana kadar ehil bile uğraşmaz bazen 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 23 Mart 2022 Yazar Paylaş 23 Mart 2022 start stop iptal tuşu yok mu?Var ama her çalıştırmada basmak gerekiyor, gıcık fransızlar Kasabin biri ellemistir. Toplayana kadar ehil bile uğraşmaz bazenNe yazık ki tüm ustalar ellemeye erindi, iş beğenmemek mi bu işler sorunlu oluyor diye mi bilemedim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mart 2022 Paylaş 23 Mart 2022 İyi usta para ile bile uğraşmak istemiyor. Elektronik elektrik zaten kasaba düşünce işi ayıklamak dert 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Mart 2022 Yazar Paylaş 26 Mart 2022 Araç kamerası aldım. Takacağım yeri ayarlamak bu araç için biraz daha zor geldi bana. Aracın yağmur sensörünün olduğu kısım görece geniş ve uzun. Soluna ve sağına o sensör kısmı görünmeyecek şekilde biraz aşağı koymam gerekiyor. Sola ve sağa koyduğumda görüntü aşağıdaki gibi. Sağ tarafta silecek gözyaşı kamera görüntüsünü bozuyor. Mecbur sol tarafa koyacağım ama umarım dikkatimi dağıtmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Ben sağına koydum Sağa, daha aşağıya 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Sensörün hemen altında ortaladım ben. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Mart 2022 Yazar Paylaş 26 Mart 2022 Ben sağına koydum [emoji4] Sağa, daha aşağıyaOrtanın hemen sağına mı emmi?Soldaki trafiği kayıtta sorun oldu mu? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Mart 2022 Yazar Paylaş 26 Mart 2022 Sensörün hemen altında ortaladım ben. Mecburen siz de aşağıya almışsınız epeyce. Aslında ortadaki plastiğe takılanı gördüm, ama gereksiz pahalıydı. Orjinal gibi oluyor. https://m.tr.aliexpress.com/item/1005002565267520.html Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Şöför tarafından bakınca dikiz aynanın arkası iyi oluyor. Sensör kutusunun yolcu tarafı. Sürerken kamerayı hiç görmüyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 iki arabamda da buraya taktım. Şöför kamerayı hiç görmüyor Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Mart 2022 Yazar Paylaş 26 Mart 2022 iki arabamda da buraya taktım. Şöför kamerayı hiç görmüyor İşte cebeş için o kutu baya aşağıya inmekte Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: İşte cebeş için o kutu baya aşağıya inmekte O ine dursun. Siyah veya renkli olmayan üste en yakın yere olur bence 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 İki aracımda da sağ tarafta siyah benekli kısmına yapıştırdım hiç bir sorun yok. Aracı çalıştırırken ses gelmezse ekranına bakarım sorunmu var ses varsa sorun yok. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Mart 2022 Yazar Paylaş 26 Mart 2022 Sağ tarafa koydum ben de geçici olarak. Şimdilik çift taraflı bant ile yapıştırdım. Biraz aşağıda geldi gözüme ama alışırım zamanla. Aynanın arkasında kaldı diyebilirim yine de. Son resimdeki gibi su kalıntısı çok olan kısım ama çok da sorun olmaz sanıyorum. Yalnız başka bir sorunum var. Park modu çalıştıramadım. Firmware modlu bir fw. Ondan olabilir. Yada güç kaynağı uyumsuzluğu da olabilir. F4 ve F10 dan aldım elektriği Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2022 Paylaş 26 Mart 2022 Benimki kontakta. Su kalıntısı olmaz normalde. Sileceği değişince düzelir Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Mart 2022 Yazar Paylaş 26 Mart 2022 Park modu otomatiğe alınca çalıştı sanıyorum.Bakalım gece neler kaydedecek?Buffered parking mode kağıt üzerinde güzel, gerçekte nasılmış göreceğiz Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Mart 2022 Yazar Paylaş 26 Mart 2022 Adaptasyon oldu muHenüz vakit ayıramadım adaptasyon için. Boş ve düz bir yol lazım Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 (düzenlendi) Kameranın otomatik park modu güzel çalışmış. Tabi arabayı yayaların geçtiği yola doğru park etmemek iyi olacak 2 tip tetikleyicisi var, G-sensör en hassasta, hareket algılama ise en düşük hassasiyette. Tavsiye edildiği gibi. Olay tetiklenmezse SD karta kaydetmiyor, kendi hafızasında tutuyor son 15sn görüntüyü. Bir tetikleyici aktive ederse, darbe veya kamera önünden geçen birileri, hafızadaki 15 sn görüntüyü ve sonrasında gelecek 30sn görüntüyü SD karta yazıyor. Örnek gündüz çekimi: 27 Mart 2022 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi gündüz çekimi 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Kameranın otomatik park modu güzel çalışmış. Tabi arabayı yayaların geçtiği yola doğru park etmemek iyi olacak 2 tip tetikleyicisi var, G-sensör en hassasta, hareket algılama ise en düşük hassasiyette. Tavsiye edildiği gibi. Olay tetiklenmezse SD karta kaydetmiyor, kendi hafızasında tutuyor son 15sn görüntüyü. Bir tetikleyici aktive ederse, darbe veya kamera önünden geçen birileri, hafızadaki 15 sn görüntüyü ve sonrasında gelecek 30sn görüntüyü SD karta yazıyor. Örnek gündüz çekimi: Görüntü kalitesi çok güzelmiş. Viofo işte... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Kamera sadece kaputun ucunu görse iyi olur.. Kaputu gördükçe kaputa odaklama yapabilir. Yapmasa iyi olur. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts