Emin Önal 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 emmi staylaaa. rengine kadar aynısını aldırmış :)) Allah kaza bela vermesin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Ön kapı içi cepleri küçük mü yoksa fotoğraftan mı öyle görünüyor Küçük, yarım litrelik pet su şişesi bile tam sığmaz.. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Mart 2022 Yazar Paylaş 14 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Küçük, yarım litrelik pet su şişesi bile tam sığmaz.. 2010 octaviamı hatırladım da, ahhh ah Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Küçük, yarım litrelik pet su şişesi bile tam sığmaz.. D segment araba olmasına rağmen hem de. Gerçi başka yerlerde saklama gözleri var(mış) herhalde, telafi ediyordur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 D segment araba olmasına rağmen hem de. Gerçi başka yerlerde saklama gözleri var(mış) herhalde, telafi ediyordurÇok aslında Kol dayamanın içi var ruhsat kolonya şarj kablosu vs Teyp ekranının altı var gözlük anca sığar Teybin altı var. Kartlar vs Elektronik el freni olmayanlarda onun yerini küçük bir kapaklı cep yapmışlar. Çakmaz vs Direksiyon solunda güzel bir cep var, sigara çakmak ruhsat vs. Arka çakmaklıkta kapaklı bir yer var oraya da şarj aleti kablo vs sığıyor. Arka kol dayamanın içi güzel. İki bardaklık var, havlu peçete falan sığacak kadar cep var. Torpidosu da büyük. Arabanın tek sorunu, önde bardak koyacak yer yok. Aslında var ama gizli. Murat’ın tabiriyle. Araba kullanırken bişey yiyip içme demişler [emoji23] 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Gelirsen ellerinden öper ama, benim elimden ince işçilik gelmez Sökerken kırabilirim incik boncuğu Havalar yumuşasın bakalım abi hallederiz 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: O konuyu bilmiyorum Forumda birisinin şu alttaki C5 kasasını alması ve tüm forumun bu kasa ile çirkin diye dalga geçip, sattırmaları travması. 4 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Mart 2022 Yazar Paylaş 14 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: Forumda birisinin şu alttaki C5 kasasını alması ve tüm forumun bu kasa ile çirkin diye dalga geçip, sattırmaları travması. Forumdan bıkıp dalga geçilemeyecek bir araba aldı diyorlar 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Forumdan bıkıp dalga geçilemeyecek bir araba aldı diyorlar Onunla da pembe diye dalga geçenler olabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: Forumda birisinin şu alttaki C5 kasasını alması ve tüm forumun bu kasa ile çirkin diye dalga geçip, sattırmaları travması. hahaha Bu yılların bir de C6'sı var iyi ki ondan almamış 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Mart 2022 Yazar Paylaş 14 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: Onunla da pembe diye dalga geçenler olabiliyor Pembe değil yaaa, fazla üzerine gidiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Bu yılların bir de C6'sı var iyi ki ondan almamış Murat Sürmeli yazdı: Pembe değil yaaa, fazla üzerine gidiyorlar Bence de değil. Çok güzel bir araç bence. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: çirkin diye dalga geçip, sattırmaları travması. Değerini bilemediler. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 koltuklar deri mi kılıf mı güzel seçim, şanzımanın huyuna gidilirse iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Mart 2022 Yazar Paylaş 14 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: koltuklar deri mi kılıf mı güzel seçim, şanzımanın huyuna gidilirse iyi olur kılıf hocam, teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 manuel şanzımana takılan bir robot var o robot senin yerine debriyaja basıyorSadece debriyaj değil vites kolu hareketleri de var. Xyz ekseni 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Hayırlı olsun ben bu aracı tam otomatik biliyordum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Citroenler konforlu araçlardır lakin olmadık sorunlar çıkarabilirler. Umarım sorunsuz binersiniz. Güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: kılıf hocam, teşekkürler valla cuk oturmuş baktım balkım anlamadım sorma ihtiyacı hissedildi ise iyi demektir, emmi koş kılıf var 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Muhammed Orak yazdı: Hayırlı olsun ben bu aracı tam otomatik biliyordum. 2.0 olanları tam otomatik.. Çağlar Bayur yazdı: valla cuk oturmuş baktım balkım anlamadım sorma ihtiyacı hissedildi ise iyi demektir, emmi koş kılıf var Sordum ben onu da, kimin yaptığına ulaşamadık 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Mart 2022 Yazar Paylaş 14 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: valla cuk oturmuş baktım balkım anlamadım sorma ihtiyacı hissedildi ise iyi demektir, emmi koş kılıf var Tamir ihtiyacı var yalnız Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Hayırlı olsun güzel duruyor, kılıf sevmeyen biri olarak oldukça beğendim 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Hayırlı olsun Şu arabada EAT6 veya EAT8 olsa tam süper olurdu 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts