Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Bugün kışlık pabuç aldım, Lassa snoways 4, 2021 üretimi. Taksit de yaptık. Kazasız belasız inşallah Güle güle sat. 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Güle güle sat. 😅 cebeşi satsan daha iyisi ne alacan? x5 koymadan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: cebeşi satsan daha iyisi ne alacan? x5 koymadan X5 ile yola mu gidilir ya.. ancak pahalı restorana gidilip valeye vermeye yarar o.. Benim bir C5 im bir de X5 im olsa. C5 i kullanırım.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 O X5. BMW değil 5 tane C5 gibin bence :0 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: O X5. BMW değil 5 tane C5 gibin bence :0 budurrrrrr Mehmet Ozyurek yazdı: X5 ile yola mu gidilir ya.. ancak pahalı restorana gidilip valeye vermeye yarar o.. Benim bir C5 im bir de X5 im olsa. C5 i kullanırım.. x5 lem beş misli 3 harfliler vardı unutttun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Bugün kışlık pabuç aldım, Lassa snoways 4, 2021 üretimi. Taksit de yaptık. Kazasız belasız inşallah Mekan tanıdık geldi 😀 Güle güle kullan abi. Oteldekileri naptın ? Yani lastik otelindekileri Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Ocak 2023 Yazar Paylaş 4 Ocak 2023 (düzenlendi) Oteldekileri eve getirdim, letgoya koydum Diş derinliği var ama, 2016 üretimi lastikler. Mişlen kışlık. Mekan güzel, tavsiye ederim Bu arada sabah servise bıraktım aracı, kavrama volant vs değişecek, ön diskler de ölmüş. Şemsiye açılmaz artık Mehmet Ozyurek yazdı: X5 ile yola mu gidilir ya.. ancak pahalı restorana gidilip valeye vermeye yarar o.. Benim bir C5 im bir de X5 im olsa. C5 i kullanırım.. *5 demişler ama X5 de olur 4 Ocak 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Oteldekileri eve getirdim, letgoya koydum Diş derinliği var ama, 2016 üretimi lastikler. Mişlen kışlık. Mekan güzel, tavsiye ederim Bu arada sabah servise bıraktım aracı, kavrama volant vs değişecek, ön diskler de ölmüş. Şemsiye açılmaz artık *5 demişler ama X5 de olur Biniyorsan harcayacaksın abi yapacak birşey yok 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Metin Akbal yazdı: 3 ün 5 in lafını yapmayın yahu 😀 insan alışınca tabi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Bu mesajımı beğenmeyen arkadaşın aklına pil ücretleri mi geldi acaba ? Yemek yemek için bile para harcıyoruz arabaya binerken para harcamayan var mı @Tansu Kalafatoğlu abi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: insan alışınca tabi Zenginim ki ben uzmanlığı da aldım %25 ten 30 a da çıktı benden keyiflisi yok 😁 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Metin Akbal yazdı: Zenginim ki ben uzmanlığı da aldım %25 ten 30 a da çıktı benden keyiflisi yok 😁 Zenginler gülüyor hocam bize. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Metin Akbal yazdı: Zenginim ki ben uzmanlığı da aldım %25 ten 30 a da çıktı benden keyiflisi yok 😁 Ne zaman kutluyoruz ? Çorum'da kutlama yapmalık yer yok. Hafta sonu gelirsen sevinirim. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Bugün orta gelirliye konut kredisi falan haber çıktı. Azami 80.000 lira geliri olan demiş taslakta. Vay anam dedim. Biz napıyoruz neyi tartışıyoruz dedim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün orta gelirliye konut kredisi falan haber çıktı. Azami 80.000 lira geliri olan demiş taslakta. Vay anam dedim. Biz napıyoruz neyi tartışıyoruz dedim. Aylık 36bin taksit ödemesinden bahsettikleri kredi mi ? İnsanları bu kadar alay konusu eden olmamıştı sanırım daha önce. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Aylık 36bin taksit ödemesinden bahsettikleri kredi mi ? İnsanları bu kadar alay konusu eden olmamıştı sanırım daha önce. 48 bin de var oran da 0,69 ha. Yanlış anlaşılmasın yani istanbul’da orta gelirli denilen vatandaş diyelim halkalıda oturacak. Evdeler 4-5 milyon. Bu kişi aylık 48 bin lira ödeyecek. 15 sene. Ya arkadaş. Neyse.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ne zaman kutluyoruz ? Çorum'da kutlama yapmalık yer yok. Hafta sonu gelirsen sevinirim. Konum at oraya gelmeyim 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Metin Akbal yazdı: Konum at oraya gelmeyim 😁 Ha Ha Ha 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evdeler 4-5 milyon. kampanya mı var ucuzmuş lokasyon nedir Oğuzkan Erışık yazdı: Aylık 36bin taksit ödemesinden 2 çocuklu aile pazar günü pizza sofrası 2000TL yer yok kapıda kuyruk bilem var 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Ocak 2023 Yazar Paylaş 4 Ocak 2023 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Bu mesajımı beğenmeyen arkadaşın aklına pil ücretleri mi geldi acaba ? Yemek yemek için bile para harcıyoruz arabaya binerken para harcamayan var mı @Tansu Kalafatoğlu abi? Devamı da gelecek 5 Ocak 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Devamı da gelecek Bu murat anasını ağlatıyor vallahi. Tornayla fren hidroliğine bu kadar yazılır mı be. 100 liraya tornalattım ben ön diskleri. Motor yağı satıyorlar o paraya. Yazık günah ya. Antifiriz desen o da öyle. Çağlar Bayur yazdı: kampanya mı var ucuzmuş lokasyon nedir 2 çocuklu aile pazar günü pizza sofrası 2000TL yer yok kapıda kuyruk bilem var Kimse açım geçinemiyorum demesin valla. Fakir yine fakir zengin daha zengin.. Arabaya yazılım attıramıyoruz ya. Orda da kuyruk var 😄 5 Ocak 2023 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: zengin daha zengin işin temeli bu Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Ocak 2023 Yazar Paylaş 5 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bu murat anasını ağlatıyor vallahi. Tornayla fren hidroliğine bu kadar yazılır mı be. 100 liraya tornalattım ben ön diskleri. Motor yağı satıyorlar o paraya. Yazık günah ya. Antifiriz desen o da öyle. Kimse açım geçinemiyorum demesin valla. Fakir yine fakir zengin daha zengin.. Arabaya yazılım attıramıyoruz ya. Orda da kuyruk var 😄 Hepsi başka yerden vuruyor Oğuz, bana usta övme, Murat'a git diye sen dedin üstelik Benim usta sana pahalı gelir de demiştin bu arada 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Hepsi başka yerden vuruyor Oğuz, bana usta övme, Murat'a git diye sen dedin üstelik Benim usta sana pahalı gelir de demiştin bu arada Toyota yetkili servis bile daha ucuz ya hu. Çıkma pil taksak daha iyiydi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts