Murat Sürmeli 5 Ocak 2023 Yazar Paylaş 5 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota yetkili servis bile daha ucuz ya hu. Çıkma pil taksak daha iyiydi Çıkma pil + az kullanılmış battaniye x 4 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Hepsi başka yerden vuruyor Oğuz, bana usta övme, Murat'a git diye sen dedin üstelik Benim usta sana pahalı gelir de demiştin bu arada Murat bu arabadan çok yapmıştır benim ustada cihazı yok dedim. Ekran kaydı atayım mı 😀 sen adamla pazarlığı yapmışsın zaten 😀 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Ocak 2023 Yazar Paylaş 5 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Murat bu arabadan çok yapmıştır benim ustada cihazı yok dedim. Ekran kaydı atayım mı 😀 sen adamla pazarlığı yapmışsın zaten 😀 At diyecem, okuyacaksın mesajını, aa benim usta pahalı demişim diyeceksin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: At diyecem, okuyacaksın mesajını, aa benim usta pahalı demişim diyeceksin Doldurum burayı bak abi 😄 senin kendi ustan 😄 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Ocak 2023 Yazar Paylaş 26 Ocak 2023 Evet devamı ancak gelebildi. Ustamız yoğundu ve cebeşlere dar başlık gerekiyormuş, malzeme beklemişiz bir süre. İlk izlenimim güzel. İnşallah bu sefer yolu rahat görürken karşıdakileri kör etmem 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Evet devamı ancak gelebildi. Ustamız yoğundu ve cebeşlere dar başlık gerekiyormuş, malzeme beklemişiz bir süre. İlk izlenimim güzel. İnşallah bu sefer yolu rahat görürken karşıdakileri kör etmem Anam anam anam vay ben nerelere gidem kimlere gidem. Maşallahh pek güzel olmuş. Hafta sonu deneyelim bi şunları 😀 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Ocak 2023 Yazar Paylaş 26 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabanın hemen önü nerede Arabanın içinden orayı görmen mümkün değil zaten ama haklısın Bu Citroen nevi şahsına münhasır, tasarlayan mühendis ile tanışmak isterdim doğrusu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Arabanın içinden orayı görmen mümkün değil zaten ama haklısın Bu Citroen nevi şahsına münhasır, tasarlayan mühendis ile tanışmak isterdim doğrusu Benzer soruyu ben de sordum Sis fari o boşluğu dolduracak şekilde aydınlatmaya başlıyor. Şehir içinde de viraj lambası yine donulen kısmı aydınlatıyor Anladığım kadarıyla kısa farların köşelerde olmasından kaynaklanıyor biraz Picasso ya da bakacam bu gece 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabanın hemen önü nerede gerekmeyen yerler aydınlatılmaz ki gerekenlere ışık kalsın, corolla gibi gereken yerde siyah boşluk olmasından iyidir Mustafa Tüfekçi yazdı: Picasso ya da bakacam bu gece bakılması iyi olur da, picasoo da led mi var? mercekli ? 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Maşallah çok güzel olmuş. Bu kesim çizgisi yıllar önce prothon 415 aracın farını hatırlattı. Ve onun ampülü halojen di. Farlar bosch tasarımı idi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Arabayı satarken farı bana ver. Değişiriz farları. 😅 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Arabayı satarken farı bana ver. Değişiriz farları. 😅 Bu farlara niyetlendin ya kesin alırsın. Forumda 18" jantlı mondeo vardı, satarken jantlarını alayım dedim olmadı ama sonra 18" jant banada nasip oldu. 26 Ocak 2023 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts