Mustafa Tüfekçi 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Bilgisayar ile mi yaptın yoksa eliminen mi . Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Ledleri hediye edersen daha çok gider Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bilgisayar ile mi yaptın yoksa eliminen mi . Bilgisayarla yaptım Oğuzkan Erışık yazdı: Ledleri hediye edersen daha çok gider Morlar bekliyor seni Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Boş bir yol bulamadım ama boşluğuna getirdim yolun Ayar yaptım, güzel oldu vites geçişleri. Daha ne kadar gider bilmiyorum ama şuan sorunsuz çalışıyor kavraması. Nasip diyelim Yok arkadaş, titreme yaptı yokuşta yine Kafamda kalcağına değiştireyim dedim kavramayı, birileri gibi yolda kalmayalım Yarın bırakacağım sabahtan demirkan otoya Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Yok arkadaş, titreme yaptı yokuşta yine Kafamda kalcağına değiştireyim dedim kavramayı, birileri gibi yolda kalmayalım Yarın bırakacağım sabahtan demirkan otoya Kim yolda kalmış :P Titreme sıkıntı değil. Kaçırma başladigi an servise gidicen. Son kalibreden sonra 10 bin geçmiştir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Titrerse biraz gaz vereceksin ya.. Kalibrasyon yaptırsana. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Titrerse biraz gaz vereceksin ya.. Kalibrasyon yaptırsana. Kalibrasyonu zaten emmi, düzde iyi gidiyor, yokuşta titriyor kalıyor, gaz da yemedi, vitesi de dusuremedi, gaz kestim, fren yaptım, ondan sonra 1e gecti Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Kalibrasyonu zaten emmi, düzde iyi gidiyor, yokuşta titriyor kalıyor, gaz da yemedi, vitesi de dusuremedi, gaz kestim, fren yaptım, ondan sonra 1e gecti O balata değildir robot secememis düşük devirde titremis Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Değişecek mecbur Titreklere yer yok Yarın bir usta baksın bakalım ne diyecek, eğer sağlam derse malzemeyi alırım koyarım kenara, daha sonrasında elbet lazımlı bişi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Murat Sürmeli yazdı: Değişecek mecbur Titreklere yer yok Yarın bir usta baksın bakalım ne diyecek, eğer sağlam derse malzemeyi alırım koyarım kenara, daha sonrasında elbet lazımlı bişi Mantıkli. Sachs çıkıyor galiba orijinalden. Aklınızda olsun psa kutulu almazsan. Luk a çok laf ediyorlardı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Geçmiş olsun abi. kavramasız titreşimsiz araba arıyorsan yardımcı olabilirim Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: çıtır yazılım var mı Yazılım sadece iş yerinde var meslek gereği Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun abi. kavramasız titreşimsiz araba arıyorsan yardımcı olabilirim Ankara çok soğuk 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 yazılımzıs tdci tantunisiz öğle yemeğine benzer 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: yazılımzıs tdci tantunisiz öğle yemeğine benzer Yazılımsız araba mı olur ya 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun abi. kavramasız titreşimsiz araba arıyorsan yardımcı olabilirim Kibrit alanlarla sözleşme vs yapıyorlar mı? Yoksa başka türlü gol yemek için bu kadar açık verilmez yav 😀 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Kibrit alanlarla sözleşme vs yapıyorlar mı? Yoksa başka türlü gol yemek için bu kadar açık verilmez yav 😀 İlk başta savunma yapıyordum. Baktım emminin çalışma prensibi bu değil. Full atak yapmaya başladım. Sonra her akşam emminin beni affetmesi için dua ettim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 işte bunlar hep yoğun elektromanyetik alana maruz kalmaktan 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: işte bunlar hep yoğun elektromanyetik alana maruz kalmaktan kafa açıyor. Tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kafa açıyor. Tavsiye ederim Tansu Kalafatoğlu yazdı: kafa açıyor. Tavsiye ederim Onu fazlasıyla farkediyoruz 😄 mazdadan sonra çok değiştin abi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Onu fazlasıyla farkediyoruz 😄 mazdadan sonra çok değiştin abi. lpg’nin de kafası ayrı güzel. Hele harmanlanmış lpg ise… neyse konu kaydı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: lpg ise nostalji koktu buralar Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Bugün kışlık pabuç aldım, Lassa snoways 4, 2021 üretimi. Taksit de yaptık. Kazasız belasız inşallah 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts