Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2022 Paylaş 10 Mayıs 2022 Murat Sürmeli yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Yakınlaştı mı, anlamadım ? Araçla girilemeyecek bir yer emmi, kızılay Hayırlı olsun diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 Arabasız kalmak da istemiyorum ama sanırım arabayı satmak zorunda kalacağım (sağlıkla ilgili bir operasyon için). Üstüne para alabileceğim araç kaldı mı bilmiyorum ama olmazsa da haftaiçi zaten araçsız devam ediyorum. Haftasonu ve acil durumlar için olursa yolda koymayacak bir araçla takas da olabilir. Daha ilana vermedim ama netleşince ilan kısmına gireceğim. Niyeti olan varsa haberiniz olsun 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Murat Sürmeli yazdı: sağlıkla ilgili bir operasyon için Geçmiş olsun Allah şifa versin. Sağlık yerinde olduktan sonra araba gider gelir 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Geçmiş Olsun İnşallah sıkıntısız çözülür. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Geçmiş olsun Murat abi. Sağlıktan önemli birşey yok. Allah sağlık versin de gerisi önemli değil 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 18 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2022 Teşekkürler arkadaşlar, sağlık işi beklediğimizden farklı sonuçlanacak gibi, belki aracı satmam gerekmeyebilir, tabi önce sağlık 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 Bugün yüksek devirde gezdik. Akü kutup başını sökerek gölge bir yere park ettik. En az 2 hafta binmeme hedefim var 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Murat Sürmeli yazdı: Bugün yüksek devirde gezdik. Akü kutup başını sökerek gölge bir yere park ettik. En az 2 hafta binmeme hedefim var 2 hafta için neden söktün ki abi? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 2 hafta için neden söktün ki abi? En az iki Sonrasında da az kullanacağım için akü masrafı çıkarmayayım dedim 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 Eylül 2022 Yazar Paylaş 7 Eylül 2022 Güncelleme gireyim: Aracı çok kullanmadım iş zamanı, izinde Antalya yaptım geldim. Yola çıkmadan sol önden gelen sese baktırmıştım, vida sürtüyormuş, boştaymış, balatanın vidası mıymış neymiş. Neyse değiştirdiler vidayı, ses kesildi, en az fiyatla en iyi faydayı aldığım hizmet oldu Bedavaydı çünkü Antalya dönüşü motor kulaklarını ve direksiyon kutusunu elletmeye karar verdim. 5300 gayme ödedim, memnun değilim, çünkü pahalı Ama motor titremesi kesildi, sesi bile değişti. Fakat direksiyon azıcık sertleşti, zamanla alışır mı bilemedim Halen satlık durumda, bakalım açılacak mı piyasa göreceğiz. 2 tane adam gibi teklif geldi 1 ayda, takas ve dükkan tekliflerini saymazsak. İlginçtir ama arsa teklifi gelmedi yahu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Murat Sürmeli yazdı: Güncelleme gireyim: Aracı çok kullanmadım iş zamanı, izinde Antalya yaptım geldim. Yola çıkmadan sol önden gelen sese baktırmıştım, vida sürtüyormuş, boştaymış, balatanın vidası mıymış neymiş. Neyse değiştirdiler vidayı, ses kesildi, en az fiyatla en iyi faydayı aldığım hizmet oldu Bedavaydı çünkü Antalya dönüşü motor kulaklarını ve direksiyon kutusunu elletmeye karar verdim. 5300 gayme ödedim, memnun değilim, çünkü pahalı Ama motor titremesi kesildi, sesi bile değişti. Fakat direksiyon azıcık sertleşti, zamanla alışır mı bilemedim Halen satlık durumda, bakalım açılacak mı piyasa göreceğiz. 2 tane adam gibi teklif geldi 1 ayda, takas ve dükkan tekliflerini saymazsak. İlginçtir ama arsa teklifi gelmedi yahu Kızılcahamamda arsa var 1 dönüm. Olur mu? 😅 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Kızılcahamamda arsa var 1 dönüm. Olur mu? 😅 Satılık mı Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Satılık mı Yok sadece araç takaslı 😅 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Yok sadece araç takaslı 😅 Elektrik, su, imar durumları önemli tabi Neden olmasın hepsi varsa Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Murat Sürmeli yazdı: Elektrik, su, imar durumları önemli tabi Neden olmasın hepsi varsa Elektrik su imar olsa ev takaslı olurdu 😅 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Yok sadece araç takaslı 😅 Temiz bakımlı Focus 2 var düşük Km'li Ne kadar vereceksin üste Murat Sürmeli yazdı: Elektrik, su, imar durumları önemli tabi Neden olmasın hepsi varsa Tabi değerlendirilebilir Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Temiz bakımlı Focus 2 var düşük Km'li Ne kadar vereceksin üste Tabi değerlendirilebilir Nakit çalışmaz güzel hatrına yemek ısmarlarım 😅 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Nakit çalışmaz güzel hatrına yemek ısmarlarım 😅 Nakiti ver ben sana ısmarlayım yemek 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Kasım 2022 Yazar Paylaş 2 Kasım 2022 (düzenlendi) Bugün uzun süre sonra şehir içi trafiğe girdim, sabah çocuğun sınavı varmış, mecbur götürdüm arabayla. Corolla ile sürekli gittiğim yokuşta yokuş iniyormuş gibi gitmek güzel geldi, özlemişim kullanmayı Bu arada dur kalk trafikte daha çok hissettim, bakım sonrası sıfırlanmış kavrama ayarı sanıyorum, ayar istiyor. Boş bir yol bulursam ayarlayacağım bir ara, yazarım 2 Kasım 2022 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 Boş bir yol bulamadım ama boşluğuna getirdim yolun Ayar yaptım, güzel oldu vites geçişleri. Daha ne kadar gider bilmiyorum ama şuan sorunsuz çalışıyor kavraması. Nasip diyelim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts