İçeriğe Yönlendir

The French Chick

Murat Sürmeli

Recommended Posts

Murat Sürmeli
Çağlar Bayur yazdı:

yani aslında kemer tokası arızalı olduğu için devreye girmiyordu?

Aslında iptal edilmiş Çağlar hocam, ama neler yapılmış neler. Kodlama + Fiziksel olarak sensör iptali + BSI oporlösü 

Bahaneyle BSI orjinal haline döndürüldü, buzzerı yenilendi, koltuklar sökülüp tesisat düzeltildi. 2 gün sürdü ama boş yer olsa 1 günde hallederdi

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

saçma olan,var olan sisteme ihtiyaç duymadan iptal etmek mi?İşin ucuzuna kaçmak mı?

Yapılması iyi olmuş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Kasabin biri ellemistir. Toplayana kadar ehil bile uğraşmaz bazen

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
start stop iptal tuşu yok mu?
Var ama her çalıştırmada basmak gerekiyor, gıcık fransızlar :)
Kasabin biri ellemistir. Toplayana kadar ehil bile uğraşmaz bazen
Ne yazık ki tüm ustalar ellemeye erindi, iş beğenmemek mi bu işler sorunlu oluyor diye mi bilemedim
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

İyi usta para ile bile uğraşmak istemiyor. 

Elektronik elektrik zaten kasaba düşünce işi ayıklamak dert

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Araç kamerası aldım. Takacağım yeri ayarlamak bu araç için biraz daha zor geldi bana. Aracın yağmur sensörünün olduğu kısım görece geniş ve uzun. Soluna ve sağına o sensör kısmı görünmeyecek şekilde biraz aşağı koymam gerekiyor. Sola ve sağa koyduğumda görüntü aşağıdaki gibi. Sağ tarafta silecek gözyaşı kamera görüntüsünü bozuyor. Mecbur sol tarafa koyacağım ama umarım dikkatimi dağıtmaz

8c669f7397551bd83a2e4b1bd66049a5.jpg

4e84889a353fad999dee4bacc3d1aeb3.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben sağına koydum :)

Sağa, daha aşağıya

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Ben sağına koydum [emoji4]

Sağa, daha aşağıya
Ortanın hemen sağına mı emmi?
Soldaki trafiği kayıtta sorun oldu mu?
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Şöför tarafından bakınca dikiz aynanın arkası iyi oluyor. Sensör kutusunun yolcu tarafı.  Sürerken kamerayı hiç görmüyorsunuz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

iki arabamda da buraya taktım. Şöför kamerayı hiç görmüyor

17-C2-A955-202-B-4-E7-E-9-D33-089-F8-BE8

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

iki arabamda da buraya taktım. Şöför kamerayı hiç görmüyor

17-C2-A955-202-B-4-E7-E-9-D33-089-F8-BE869-EB.jpg

İşte cebeş için o kutu baya aşağıya inmekte :(
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Sürmeli yazdı:

İşte cebeş için o kutu baya aşağıya inmekte :(

O ine dursun. Siyah veya renkli olmayan üste en yakın yere olur bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

İki aracımda da sağ tarafta siyah benekli kısmına yapıştırdım hiç bir sorun yok. Aracı çalıştırırken ses gelmezse ekranına bakarım sorunmu var ses varsa sorun yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Sağ tarafa koydum ben de geçici olarak. Şimdilik çift taraflı bant ile yapıştırdım. Biraz aşağıda geldi gözüme ama alışırım zamanla. Aynanın arkasında kaldı diyebilirim yine de. Son resimdeki gibi su kalıntısı çok olan kısım ama çok da sorun olmaz sanıyorum.
Yalnız başka bir sorunum var. Park modu çalıştıramadım. Firmware modlu bir fw. Ondan olabilir. Yada güç kaynağı uyumsuzluğu da olabilir. F4 ve F10 dan aldım elektriğie0c81d14951bc202fc48fb76611372c0.jpg56bd435af03cc78ac1d8665befb0b587.jpgfdcbe5a09855ca1c1e3183ffbe46f63e.jpg

a04527d097307dd88fdaca3aba66a9fc.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benimki kontakta. 

Su kalıntısı olmaz normalde.  Sileceği değişince düzelir :)

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Park modu otomatiğe alınca çalıştı sanıyorum.
Bakalım gece neler kaydedecek?
Buffered parking mode kağıt üzerinde güzel, gerçekte nasılmış göreceğiz

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Adaptasyon oldu mu
Henüz vakit ayıramadım adaptasyon için. Boş ve düz bir yol lazım :)
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
(düzenlendi)

Kameranın otomatik park modu güzel çalışmış. Tabi arabayı yayaların geçtiği yola doğru park etmemek iyi olacak :)

2 tip tetikleyicisi var, G-sensör en hassasta, hareket algılama ise en düşük hassasiyette. Tavsiye edildiği gibi.

Olay tetiklenmezse SD karta kaydetmiyor, kendi hafızasında tutuyor son 15sn görüntüyü. Bir tetikleyici aktive ederse, darbe veya kamera önünden geçen birileri, hafızadaki 15 sn görüntüyü ve sonrasında gelecek 30sn görüntüyü SD karta yazıyor. 

Örnek gündüz çekimi:

tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi
gündüz çekimi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Murat Sürmeli yazdı:

Kameranın otomatik park modu güzel çalışmış. Tabi arabayı yayaların geçtiği yola doğru park etmemek iyi olacak :)

2 tip tetikleyicisi var, G-sensör en hassasta, hareket algılama ise en düşük hassasiyette. Tavsiye edildiği gibi.

Olay tetiklenmezse SD karta kaydetmiyor, kendi hafızasında tutuyor son 15sn görüntüyü. Bir tetikleyici aktive ederse, darbe veya kamera önünden geçen birileri, hafızadaki 15 sn görüntüyü ve sonrasında gelecek 30sn görüntüyü SD karta yazıyor. 

Örnek gündüz çekimi:

Görüntü kalitesi  çok güzelmiş. Viofo işte... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kamera sadece kaputun ucunu görse iyi olur.. Kaputu gördükçe kaputa odaklama yapabilir. Yapmasa iyi olur. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...