Arda Bülent Güzel 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Emmi bize müşteri demiş ya la. Çok üzüldüm şimdi. Şaka bir yana geçmiş olsun hemen çözülmesi ve paranızı almanız tebriği hak ediyor. 2 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Geçmiş olsun. Acentenin önemi birkez daha gözler önünde. 👍 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Eksik kal Evde kal Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Evde kal istese de çıkamaz eksik çekeri ile 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Emmi bize müşteri demiş ya la. Çok üzüldüm şimdi. Şaka bir yana geçmiş olsun hemen çözülmesi ve paranızı almanız tebriği hak ediyor. O kısım genel bir açıklama idi ya Sizlerin yeri, değeri ayrıdır. Sizler görmeden güvendiniz. Pişman etmemek için imkanlarımın hepsini kullanırım. 9 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Abi benim kasko 13 lira ödedi 2021 de bu sene alacak mı onu benden Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hırsızlık uzun sürer biraz.. 30 gün yasal bekleme süresi var.. Buna çok güldüm. Aynen abi, tek yaptigim 30 gunun sonunda emniyetten bulunamadigina dair bir yazi almak oldu, sonrasinda Allianz beni hic ugrastirmadi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: Abi benim kasko 13 lira ödedi 2021 de bu sene alacak mı onu benden Yok canım hepsini almayız 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: Abi benim kasko 13 lira ödedi 2021 de bu sene alacak mı onu benden Mehmet Ozyurek yazdı: Yok canım hepsini almayız Birazınıda bizden alıcaklar. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Mert Gülkokan yazdı: allians candır Emmi gece 4 de bile ara diyor birşey olursa emmi pert olduğundan ödemenin 3 hafta içinde olma şartı var mı yoksa firmadan firmaya değişiyor mu ? İhbar tarihinden itibaren 45 günlük süre var ancak isteyen her zaman bahane bulur. 90 gün bekleyenleri duyuyoruz. Hatta 90 gün onarım onayı verilmeyen hasarları duydum. Baksana Metin Hocanın yazdığına yarıyıl tatili 24 ocakta idi.. 24 ocaktan önce kaza yapmış hala bitmemiş işi. Ersen Tapan yazdı: Birazınıda bizden alıcaklar. Aynen, birazını Fatih'e, birazını Bursa'ya, geri kalanını tüm focuslara yayacağız 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 @Mehmet Ozyurek abi önereceğin kargo şirketleri hangileri? Soruyu tersten soracak olursak da bulaşmayın dediğin kasko şirketleri hangileri 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 [mention=23]Mehmet Ozyurek[/mention] abi önereceğin kargo şirketleri hangileri? Soruyu tersten soracak olursak da bulaşmayın dediğin kasko şirketleri hangileri [emoji4]Bu soruya bu ortamdan cevap vermem doğru olmaz Mustafa. Ancak teknik bir aksaklık görünce yazabilirim. Onu da denk geldikçe yazıyorum zaten. 160 binlik arabaya 120 verenler, eften püften bahanelerle hasar red edenler, açık aramak için inceleme üstüne inceleme gönderip 90 gün onarım onayı vermeyenlerle dolu piyasada. En basiti sağlık sigortasıResepsiyona gidip hasta kaydı oluştururken şirketin birinde buyrun geçebilirsin muayene denir, bir başka şirketle gidince, siz biraz istirahat edin provizyon alınca çağıracağız denir. Çevrenizden de güzel örnekleyebilirsiniz bunları. Tabi ben işin içinde olunca çok dikkatimi çekiyor bunlar. Sanayiye gidince usta ile görüşüm. Servise gidince hala sorarım, sorun yaşamadığı sigorta hangisi sorarım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Kaç tane acente var la çekirdek dağıtan 3 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Kaç tane acente var la çekirdek dağıtan Bana çekirdek dağıtmasın kardeşim ( zaten vermiyo kötü adam 😒 ), keçi sigortanın verdiği imkanları versin. Keçi en son 400 lira migros çeköhhö öhhöüüe. Neyse çok dillendirmeyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 sende plc dağıtsana kingHer portif tamir ettirene bungalow tatili hediyem var [emoji533] Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Her portif tamir ettirene bungalow tatili hediyem var abi tamir değil de yenisini alana bungalow hediye edermisin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Bana çekirdek dağıtmasın kardeşim ( zaten vermiyo kötü adam 😒 ), keçi sigortanın verdiği imkanları versin. Keçi en son 400 lira migros çeköhhö öhhöüüe. Neyse çok dillendirmeyeyim. Ben her poliçeye zaten 400-500 indirim yapıyorum. Şirketim sağolsun bu yetkiyi vermiş bana. Dillendirelim mi.. günde 5 mesaj atarak taciz mi edelim. 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: 160 binlik arabaya 120 verenler, Burası ben oluyorum 😁 Vesile ile yine yeniden teşekkür edeyim. Gerçekten her ne kadar firma önemli olsa da en önemlisi acente, Allianz dışında bir şirketti, buna rağmen emmi olmasa en fazla 125 verip kapatırlardı konuyu, 140 aldık lanet gelsin diyerek kapattık konuyu. Emmi candır... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 abi tamir değil de yenisini alana bungalow hediye edermisin 65bin avro getir ok. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: 65bin avro getir ok. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Selçuk Bakış yazdı: Burası ben oluyorum 😁 Vesile ile yine yeniden teşekkür edeyim. Rica ederim, elimden bir şeyler geliyor, ben de bunu sizlerden esirgemiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu soruya bu ortamdan cevap vermem doğru olmaz Mustafa. Ancak teknik bir aksaklık görünce yazabilirim. Onu da denk geldikçe yazıyorum zaten. 160 binlik arabaya 120 verenler, eften püften bahanelerle hasar red edenler, açık aramak için inceleme üstüne inceleme gönderip 90 gün onarım onayı vermeyenlerle dolu piyasada. En basiti sağlık sigortası Resepsiyona gidip hasta kaydı oluştururken şirketin birinde buyrun geçebilirsin muayene denir, bir başka şirketle gidince, siz biraz istirahat edin provizyon alınca çağıracağız denir. Çevrenizden de güzel örnekleyebilirsiniz bunları. Tabi ben işin içinde olunca çok dikkatimi çekiyor bunlar. Sanayiye gidince usta ile görüşüm. Servise gidince hala sorarım, sorun yaşamadığı sigorta hangisi sorarım. Doğru diyorsun abi 😊 yalnız şu örnek dikkatimi fazla çekti. Sağlık sigortasında şirketlerin provizyon sürelerinin fark ettiğini düşünmemiştim. TSS yapmayı düşünüyordum çünkü 😊 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 11 Mart 2022 Yazar Paylaş 11 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Bundan önce de olduğu gibi Emmi Sigorataya ve Allianz'a devam Not: Yatırım Tavsiyesidir Evet, bugün kaldığımız yerden devam ettim Emminin kurtuluşu yok Araçlandık ve kaskolandık çok şükür 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Mustafa Karaca yazdı: Doğru diyorsun abi 😊 yalnız şu örnek dikkatimi fazla çekti. Sağlık sigortasında şirketlerin provizyon sürelerinin fark ettiğini düşünmemiştim. TSS yapmayı düşünüyordum çünkü 😊 Allianz'ın provizyon süresi bilgisi geliyor bana. 1 saniye. Murat Sürmeli yazdı: Evet, bugün kaldığımız yerden devam ettim Emminin kurtuluşu yok Araçlandık ve kaskolandık çok şükür Tekrar Hayırlı olsun.. açtın mı konuyu 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 11 Mart 2022 Yazar Paylaş 11 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Tekrar Hayırlı olsun.. açtın mı konuyu Araca alışayım açacağım inşallah emmi Yorum bağlantısı
Recommended Posts