Evren Barış Özbek 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos (düzenlendi) Bugün sabah muayeneye girdik. Hafif kusurla "cam filmi" geçtik. Araç hibrit olduğu için egzoz emisyon ölçümünden muaf. Bu sebeple egzoz muayenesi yapılmadı. 7 Ağustos tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi İmla 5 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Servet Aydın yazdı: Garip. İçten yanmalı motörü var oysa ki daha garip olan araç mild hibrit toyota gibi gerçek hibrit değil 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos olay aslında şu, hibrit tescil alacak. Gidiyorlar tescile. Oradaki adam bakıyor arabaya. Dururken motor çalışmıyor. E bunun egzozunu nasıl ölçeceğiz diyor. Olmaz bu diyor ve çözümü bu şekilde buluyor. Fıkra olduğunu düşünüyorum @Emin Önal gaza basınca elektrikle 10 metre gidiyor mu Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Emin Önal gaza basınca elektrikle 10 metre gidiyor mu Genelde gaza basmazsan gidiyor 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Servet Aydın yazdı: Garip. İçten yanmalı motörü var oysa ki çok tekink şaapma, düşünme Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: çok tekink şaapma, düşünme Yalasam? 3 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül 3. yıl bakımı yapıldı. Km: 37.056 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Evren Barış Özbek yazdı: 3. yıl bakımı yapıldı. Km: 37.056 yetkili de mi rakam ne çıktı neler değişti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Servet Aydın yazdı: Yalasam? 8 ağustosta marmara deniz suyu sıcaklığı 26C ile rekor kırmıştı 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül Mert Yeldan yazdı: yetkili de mi rakam ne çıktı neler değişti Yetkili servis Mert. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve cam suyu. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Evren Barış Özbek yazdı: Yetkili servis Mert. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve cam suyu. Rakam çok mu korkutucu Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rakam çok mu korkutucu Yok, beklediğimden az. 😉 2 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Evren Barış Özbek yazdı: Yok, beklediğimden az. 😉 Ekimde benimkide girecek periyodik bakıma. Bizde 37bin km deyiz. Ne kadar tuttu. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül Serkan Maden yazdı: Ekimde benimkide girecek periyodik bakıma. Bizde 37bin km deyiz. Ne kadar tuttu. 10600TL tuttu. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 20 Eylül Yazar Paylaş 20 Eylül Cam suyu yine iyi. Motor bölmesine hayvan girmiş, yıkayalım. Klima temizliği yapalım. Seramik yapalım... vs vs... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Demek ki yetkili serviste motor indirmeye gerek kalmıyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Evren Barış Özbek yazdı: Cam suyu yine iyi. Motor bölmesine hayvan girmiş, yıkayalım... Yav birşey diycem de buraya yazılmaz. Bana kaçana ne yapacaklar? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Evren Barış Özbek yazdı: 10600TL tuttu. kendin yap demek zorundayım, 2000 tl benimki.... yada şöyle oldu, motoru indirip dağıtıp içini kontrol edip topladılar, deli bakım... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Eylül Paylaş 20 Eylül VW servisler artık saçmaladı. Bana her bakımda cam tavan ve mekanizması temizliği yapılacak bundan sonra dediler. Eskiden 2-3 bakımda bir söylerlerdi. bir de filtreler (polen ve hava) bir bakımda değişiyor bir bakımda değişmiyor gibi birşeyler söylediler. Bunların bültenlerini bir okumak lazım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Demekki mekanizma çok sorun çıkarmaya başladı ki, her yıl temizlemeyi uygun gördüler. Ancak filtrelerin 2-3 bakımda bir değişmedi doğru gelmiyor. Mazot filtresi mi bu yahu 2 bakımda bir değişsin 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Sani Gerşon yazdı: Demekki mekanizma çok sorun çıkarmaya başladı ki, her yıl temizlemeyi uygun gördüler. Ancak filtrelerin 2-3 bakımda bir değişmedi doğru gelmiyor. Mazot filtresi mi bu yahu 2 bakımda bir değişsin Polen ve hava filtresi Sani. Klima ile ilgili olanları kastediyorum.Mazot, benzin ya da motor hava filtresi değil. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Eylül Paylaş 20 Eylül H.Cenk Bayrakçı yazdı: Polen ve hava filtresi Sani. Klima ile ilgili olanları kastediyorum.Mazot, benzin ya da motor hava filtresi değil. Ben de aynısından bahsediyorum Cenk hocam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts