Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: teknoloji çok gelişti hatta motor çalıştıkça senkronize çalışan subap bile var acaip birşey Elektrikli supap? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 24 Kasım 2022 Yazar Paylaş 24 Kasım 2022 Servis ön sileceklere 590TL, arka sileceğe 170TL olmak üzere toplamda 760TL silecek fiyatı verdi. Silecek sepetinden Bosch aerotwin plus ön-arka silecek takımına 450TL'ye sipariş verdim. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Evren Barış Özbek yazdı: Servis ön sileceklere 590TL, arka sileceğe 170TL olmak üzere toplamda 760TL silecek fiyatı verdi. Silecek sepetinden Bosch aerotwin plus ön-arka silecek takımına 450TL'ye sipariş verdim. Orijinal silecekler? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 24 Kasım 2022 Yazar Paylaş 24 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Orijinal silecekler? Orijinal silecekler arabayı aldığım zaman bile iyi değillerdi. Camda iz bırakıyorlardı. Herhalde dikkatli kullanılmamışlar. Üstüne ege sıcağı eklenince hem iz, hem ses olmaya başladı. Eskileri yedeğe alıp, ilkbahar aylarında yine değişim yapacağım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrikli supap? eqs? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: eqs? sevmirem full elektrikli 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sevmirem full elektrikli İnanmirem Senin yazdığına 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Alpay Sumer yazdı: İnanmirem Senin yazdığına 😂 tercüme edeyim: lpg candır 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 sez beni heç tanimirsiz ben sx4, s-cross, hybrid, allgrip istiyorum. ve istanbul'dan gitmek 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbul'dan gitmek gitmeye başlasın il sınırı 3 saatte bitmez 24 Kasım 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: sez beni heç tanimirsiz ben sx4, s-cross, hybrid, allgrip istiyorum. ve istanbul'dan gitmek alalım seni buraya salla sx cross murosu oyuncakları, zaten kırılır giderler süslü asfalt araçları, gel burada kafana göre land toplarız, full elektrik bile yaparız, her akşam off road, her akşam bir tepenin üstünde körfez manzaralı ateş mangal, sonra iniyoruz Altınoluğa çorbaya, basıyoruz oradan Burhaniyeye balığa, yetmedimi dalarız denize zıpkına odamı olmadı tekneyle açılırız balığa, çek pişir ye teknede, gündüzde başka şeyler var ohoooo, itersen motoparaşüt bile yaparız ben şuan bassam 3 saatte mekandayım ona göre 24 Kasım 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: alalım seni buraya salla sx cross murosu oyuncakları, zaten kırılır giderler süslü asfalt araçları, gel burada kafana göre land toplarız, full elektrik bile yaparız, her akşam off road, her akşam bir tepenin üstünde körfez manzaralı ateş mangal, sonra iniyoruz Altınoluğa çorbaya, basıyoruz oradan Burhaniyeye balığa, yetmedimi dalarız denize zıpkına odamı olmadı tekneyle açılırız balığa, çek pişir ye teknede, gündüzde başka şeyler var ohoooo, itersen motoparaşüt bile yaparız ben şuan bassam 3 saatte mekandayım ona göre trabzon’a dönecek halim yok. Bekleyin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Takipteyim Mısırda tanımadığım halamdan kalacak miras ihtimali daha fazla 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Metin Akbal yazdı: Takipteyim Gel al Evren abiyi ugrastırma.. araba buldum ben. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Alpay Sumer yazdı: Gel al Evren abiyi ugrastırma.. araba buldum ben. Arabayı bende buldum sıkıntı Mısır'da halamın olmaması 😅 5 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 28 Nisan 2023 Yazar Paylaş 28 Nisan 2023 Uzun zamandır bir şeyler yazmamışım. Bayram için Ankara'ya gittik. 3 kişi + 1 köpek + yarım dolu bagaj. Sabaha karşı yola çıkıp Denizli'ye kadar trafik ışıklarına çok fazla takılmadan gittik. Sandıklı ya kadar 100km süratle, sonrasında 110km süratle ve 5lt/100km tüketim değeri ile Ankara'ya ulaştık. Dönüşte ise yine sabaha karşı yola çıktık. 3 kişi + 1 köpek + tıka basa dolu bagaj ile Denizli'ye kadar 110km süratle, Denizli'den Aydın'a kadar klima açık, yoğun ve trafik ışıklarından dolayı dur-kalk trafikle geldik. Tüketim yine 5lt/100km tüketim değeri oldu. Normalde dönüş yolunda 0.5lt daha az yakması gerekiyordu. Ancak yoğun trafik tüketimi olumsuz yönde etkiledi. Bu araba sanki otonom sürüşe hazırlık için tasarlanmış gibi hissettiriyor. Şöyleki; hız sabitleyici açık 100km süratle yol alıyorsunuz. Hızınızı düşünmeniz gerekiyor, hızınızı düğmeden 10ar 10ar 70km ye düşürdünüz. Bu noktada araç frene basıp yavaşlıyor. Araba fren pedalına basıyor. Diğer bir husus; yine hız sabitleyici ile giderken yokuş aşağı hızlanma eğiliminde olursa önce vites küçültüyor, kafi gelmiyorsa yine frene basıyor. Hız sabitleyici açıkken çok nadir motoru kapatıyor. Yani kontrol bende iken aslında daha ekonomik sürüş sağlıyorum. Bu araba ile ilk defa android auto / car olay kullanıyorum. Gerçekten kullanışlı bir özellikmiş. Metin Akbal yazdı: Arabayı bende buldum sıkıntı Mısır'da halamın olmaması 😅 Mısır dan bir hala mı bulsak? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Silindir kapatma teknolojisinde açıktaki silindirlerde yük daha fazla olduğu için daha verimli çalışıyor. Ayrıca miller döngüsü motordaki karşı tepkileri %15’e kadar azaltıyor. Atkinson çevriminin turbo ve intercolerli hali diyebiliriz kısaca. Toyota böyle bir motor kullansa kibrit daha az yakar. Ama kullanmaz. Çünkü pahalı, fazla parçalı, daha hassas bir motor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2023 Paylaş 28 Nisan 2023 Evren Barış Özbek yazdı: Bu araba sanki otonom sürüşe hazırlık için tasarlanmış gibi hissettiriyor. Altyapısı var abi. Belkide kodlamayla hallolacak bir iş. Golf 7 aracına yapan ustam var şerit takip vs vs. Mısır'da hala, Beşiktaş'ta Holosko falan zorluyorum ama yok olmuyor 😅 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 20 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2023 Elektrikli katlanır ayna montajı yapıldı. 3 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Şöyle bir problemimiz oluştu. 3 ay önce telefon operatörümü değiştirinceye kadar bluetooth üzerinden mutimedia ekranında arayan kişilerin isimlerini görebiliyordum. Yeni operatörün sim kartını telefona taktıktan sonra sadece telefon numaraları görünüyor, isimler görünmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Ayna değişimi için servise gittiğimde durumu anlattım. Verdikleri cevap "telefon rehberindeki kayıtlı kişi sayısı çok fazla, bu yüzden isimler görünmüyor." oldu. Bu açıklama benim için oldukça yetersiz kaldı. Çünkü kişi sayısı eski sim kart varken de aynıydı. Buna bir cevap veremediler. Benim yapabildiğim tek tespit, rehberim eski sim kartımda kayıtlıydı. Yeni sim kartıma kişi yada rehber kayıt edemiyorum. Sistem sim kart üzerinden çalışıyorsa, sim karta rehber kaydetme işini bir şekilde çözmem lazım. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Kişiler telefona kayıt oluyor artık, diye biliyordum ama 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Evren Barış Özbek yazdı: Şöyle bir problemimiz oluştu. 3 ay önce telefon operatörümü değiştirinceye kadar bluetooth üzerinden mutimedia ekranında arayan kişilerin isimlerini görebiliyordum. Yeni operatörün sim kartını telefona taktıktan sonra sadece telefon numaraları görünüyor, isimler görünmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Ayna değişimi için servise gittiğimde durumu anlattım. Verdikleri cevap "telefon rehberindeki kayıtlı kişi sayısı çok fazla, bu yüzden isimler görünmüyor." oldu. Bu açıklama benim için oldukça yetersiz kaldı. Çünkü kişi sayısı eski sim kart varken de aynıydı. Buna bir cevap veremediler. Benim yapabildiğim tek tespit, rehberim eski sim kartımda kayıtlıydı. Yeni sim kartıma kişi yada rehber kayıt edemiyorum. Sistem sim kart üzerinden çalışıyorsa, sim karta rehber kaydetme işini bir şekilde çözmem lazım. Iki taraftan da bluetooth kaydini sildiniz mi? Ilk eslesme olurken rehber senkronize edilsin mi soruyor, belki tekrar baglanti yapinca düzelir. Bu arada simdeki rehberi gördügünü sanmiyorum cünkü yillardir rehberim hep telefonda ve isimler her aracta gözüküyordu. 3 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 İlk eşleşmeyi kaldırın ve tekrar eşleyin. Bildiğim kadarıyla telefonun kendi uygulamasından veriler alınır. Sizin eski bağlantınız artık aktif olmadığından görmüyor diye düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Sim kayıtlı olması ile alakalı değildir ancak ne oldu da sim değişince görmez oldun.. Bence resetle her şeyi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 (düzenlendi) Bence araçtan telefonunuzu ksldırın sonra yeniden ekleyin. Mondeoda 4 telefonum kayıtlı hangi telefon aktif olursa onun kişilerini listeliyor. 15 Ağustos 2023 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts