Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Mehmet Göktürk yazdı: 6 milyon o.. satış fiyatı 9 milyon. Daha Türkiye’ye gelmedi ama sıra oluştu. 220 kişi yazılmış Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 trafikteki araçlarda olağanüstü bi yukarı model gidişi gözlüyorum. Eskiler anadoluya gidiyor olsa gerek. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 200 bine ev bakıyordum fiyatlar öyleyken ev alamadık. 200 e gittik araba aldık, ne yapalım en azından evin sermayesini artırmaya devam ediyoruz Şu an bana lazım olan ev 1.9 milyon civarında. Mahallemde 3+1, e haliyle mahallemin 20km uzağına gitmek istemiyorum. Nasip kısmet bakalım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Ayvalıkta da 1.5 milyon elle tutulacak bir ev. Kim nasıl alabilir ki bunu. 500 bin peşinatı olsa banka adama 1 milyon kredi mi verir? Hadi verdi nasıl ödenir. Ev sahibi olmak hayal oldu memlekette. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Ayvalıkta da 1.5 milyon elle tutulacak bir ev. Kim nasıl alabilir ki bunu. 500 bin peşinatı olsa banka adama 1 milyon kredi mi verir? Hadi verdi nasıl ödenir. Ev sahibi olmak hayal oldu memlekette. 2+1 i satıp 3+1 e falan geçenler alıyordur daha çok. Sıfırdan biraz zor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Ben nasıl bir direkden dönmüşüm. 320 bin tl aldım evi şu an fiyat biçemiyorum. 8 sene kredisi kaldı. mahallede emsal dairelere 699 bin tl yazıyorlar. Ben evi almamış olsaydım bir dahada ev mev alamazmışım. babamda çok büyük zarardan kurtuldu. Köydeki evi 120 bin tl ye çıkardı. Aynı evi şimdi yapsa 250 300 bin tl ödemek zorunda kalırdı. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Evren Erakçora yazdı: 2+1 i satıp 3+1 e falan geçenler alıyordur daha çok. Sıfırdan biraz zor. Daha temel dökülmeden bitiyor çoğu. Anlamadığım olay bu. Orta direk takasla büyütme vb harici sıfırdan alamaz. Dar gelirli önünden geçemez. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Geçmiş dönem fiyatlarını kıyaslarken TL ile düşünmeyi bırakın. Çok yanıltıcı oluyor. Usd ile düşünüp bir de yıllık %10 usd değer kaybı ekleyin. Ekim ayında dolar 8.8 TL idi çok uzağa gitmeden. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Sadece İstanbul olsa neyse de Antalya'da da uçtu fiyatlar. Hiç bir şeyin eski tadı yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Azad Mirzade yazdı: Sadece İstanbul olsa neyse de Antalya'da da uçtu fiyatlar. Hiç bir şeyin eski tadı yok. Antalya'da da mı demir çimento fiyatları artmış? Allah Allah. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Bahçeli yazlık fiyatları genele göre daha fazla artış göstermiş. Kesin bilgi. Gecen sene sonu 100k usd olan yerler 120k ya anında satılıyor.Hiç bir mantığı yok. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: satış fiyatı 9 milyon. Daha Türkiye’ye gelmedi ama sıra oluştu. 220 kişi yazılmış Cebimden bu kadar para çıkacaksa şayet arabaya vermem, gider Ayvalıktan 20 dönüm zeytinlik alırım... 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Enflasyondan arındırılmış kalibre edilmiş rakamlarla aşağıdaki tablo var. Erkut Uysal yazdı: Cebimden bu kadar para çıkacaksa şayet arabaya vermem, gider Ayvalıktan 20 dönüm zeytinlik alırım... Daha önce almış onu.. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 ülkede hiç yoksa 5 10 milyon tane mülteci var. bu adamlar çadırda yatmadığına göre birilerinin evlerinde oturuyorlar konut sayısı bir anda 10 milyon artmadığına göre gerisi dans 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Erkut Uysal yazdı: Cebimden bu kadar para çıkacaksa şayet arabaya vermem, gider Ayvalıktan 20 dönüm zeytinlik alırım... Hep fakir düşünüyorsun benim gibi, bir tane 9 milyonu yok ki onu alanın, çok 9 milyonu var Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Hep fakir düşünüyorsun benim gibi, bir tane 9 milyonu yok ki onu alanın, çok 9 milyonu var Ben fakir değilim ki, fak fakirim... Bunu bile zor düşündüm bulabildim ben... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Enflasyondan arındırılmış kalibre edilmiş rakamlarla aşağıdaki tablo var. baz alınan kimin enflasyonu ama? tüik mi? gerçeği mi? İçine denk geldiğimiz zamana ufak bir örnek: bol maaşlı ulusal medya spikerinin yorumu: sıfır evde kulanılan demir fiyatı arttı tamam da, 2. el konutlarda kullanıan l demir o zamanlar ucuzdu, o konutların fiyatı neden arttı ki.... 100 ekonomist gelsin buna bir akademik bir yorum yapsın? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Hep fakir düşünüyorsun benim gibi, bir tane 9 milyonu yok ki onu alanın, çok 9 milyonu var Üstelik kasko da yaptırmaz o arabaya Ekleme: Gider gösterip birde vergiden düşer. Erkut Uysal yazdı: Ben fakir değilim ki, fak fakirim... Bunu bile zor düşündüm bulabildim ben... Seçenekler çoğaltılabilir. Famfakir fasfakir farfakir Çağlar Bayur yazdı: baz alınan kimin enflasyonu ama? tüik mi? gerçeği mi? İçine denk geldiğimiz zamana ufak bir örnek: bol maaşlı ulusal medya spikerinin yorumu: sıfır evde kulanılan demir fiyatı arttı tamam da, 2. el konutlarda kullanıan l demir o zamanlar ucuzdu, o konutların fiyatı neden arttı ki.... 100 ekonomist gelsin buna bir akademik bir yorum yapsın? Yorum değil de bir sorum olur o spikere. Mal mısın? 1 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Yüzde 90nımız fakiriz fark etmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Ülkede zenginlerin bahşettiği kadar nefes alabiliyoruz. Buna şükür. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Ekonomik kriz ortamlarını en çok kimin sevdiğini öğrenelim önce... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Metin Akbal yazdı: Üstelik kasko da yaptırmaz o arabaya Ekleme: Gider gösterip birde vergiden düşer. Seçenekler çoğaltılabilir. Famfakir fasfakir farfakir Yorum değil de bir sorum olur o spikere. Mal mısın? Haftaya Yunanistana gidiyorum, oradakilerin bizi ne kadar çok kıskandığını görüp, kendimi zengin hissedicem ve geri gelicem... Ancak böyle moral bulabiliyorum... 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Erkut Uysal yazdı: Haftaya Yunanistana gidiyorum, oradakilerin bizi ne kadar çok kıskandığını görüp, kendimi zengin hissedicem ve geri gelicem... Ancak böyle moral bulabiliyorum... Edirne den alışveriş yap ta git orada satarsın olmazsa 😀 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Gerçek enflasyon baz alındığında negatif faiz %100 olunca parası olan can havliyle kendini gayrimenkule attı. Tabi bedavaya vatandaşlık dağıtılıyor o da üzerine tuz biber. Türkiye cennetten bir köşe. Tabi ki Türk değilseniz... Alman olsam ilk yapacağım iş Antalya'dan ev almak olurdu. Çok da şaşırmamak lazım fiyatların artmasına. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts