Selim Bilgin 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ev sahibiyle olan bir durumdan dolayı ev bakıyordum bir süredir. Alayım desen ayrı uçmuş, tutayım desen ayrı uçmuş. Ne olacak bu işin sonu? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Selim Bilgin yazdı: Ev sahibiyle olan bir durumdan dolayı ev bakıyordum bir süredir. Alayım desen ayrı uçmuş, tutayım desen ayrı uçmuş. Ne olacak bu işin sonu? Geçen sene aynı şekilde ikilemde kalmıştık üniversitede okuyan bir tanıdığımız için. Biz ev aldık. Marmara üniversitesi Göztepe kampüsünde okuyor. Evi palladium Avm arka kısımında 1+1 50 m2 360.000 TL şu andaki fiyatlarını nedir bilmiyorum ama kirası 2.500 lira civarıydı geçen sene. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Oncelikle kolay gelsin, su sartlar altinda karar vermek bile zor, isin onemli bir kismini halletmissiniz. Istanbulda 3 kat artti ev fiyatlari, duzenli olarak Sariyer civarindaki ev fiyatlarini takip ettigim icin biliyorum. Milyoncuklari saymak gerekiyor derli toplu, eli yuzu duzgun bir ev icin.. Siz nerede nasil bir ev ariyorsunuz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ev fiyatları çok yakın zamanda ciddi artacak. Hatta geçtiğimiz hafta artmış çoğu. Ben olsam sağlam peşinat verip ev alırdım. Kirada oturmak bana hep boşa giden para gibi geliyor. devlet bankalarının kredi oranları diğerlerinden düşük. Enflasyonun olduğu zamanlarda sabit ödeme ile borçlanmak kârlıdır Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mart 2022 Yazar Paylaş 10 Mart 2022 Gökhan Tuna yazdı: Oncelikle kolay gelsin, su sartlar altinda karar vermek bile zor, isin onemli bir kismini halletmissiniz. Istanbulda 3 kat artti ev fiyatlari, duzenli olarak Sariyer civarindaki ev fiyatlarini takip ettigim icin biliyorum. Milyoncuklari saymak gerekiyor derli toplu, eli yuzu duzgun bir ev icin.. Siz nerede nasil bir ev ariyorsunuz? Cevizlibağ civarından çıkamıyorum bazı sebeplerden dolayı, 3+1'ler 3 milyondan başlayıp uzaya doğru gidiyor şu an... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 dolar bazında daha fazla artamaz gibi geliyor bana. Şu an para gidecek yer bulamadığı için pik yapmış durumda. tabi enflasyondan arındırılmış olarak konuşuyorum. rakam olarak yukarı gider tabi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mart 2022 Yazar Paylaş 10 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ev fiyatları çok yakın zamanda ciddi artacak. Hatta geçtiğimiz hafta artmış çoğu. Ben olsam sağlam peşinat verip ev alırdım. Kirada oturmak bana hep boşa giden para gibi geliyor. devlet bankalarının kredi oranları diğerlerinden düşük. Enflasyonun olduğu zamanlarda sabit ödeme ile borçlanmak kârlıdır Ben bakarken üstüne 500 bin koyan evler oldu, ilanı bi yeniledim 500 bin artmış. Valla çok düşündüm de, ne kadar peşinat versem de kalanın taksidi çok yüksek kalıyor. Kiralık bir evle anlaştım gibi, taşınıp satın almak için bakmaya devam edeyim diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: Geçen sene aynı şekilde ikilemde kalmıştık üniversitede okuyan bir tanıdığımız için. Biz ev aldık. Marmara üniversitesi Göztepe kampüsünde okuyor. Evi palladium Avm arka kısımında 1+1 50 m2 360.000 TL şu andaki fiyatlarını nedir bilmiyorum ama kirası 2.500 lira civarıydı geçen sene. dediğin bölgede 1 milyona yok 1+1 şuan 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mart 2022 Yazar Paylaş 10 Mart 2022 Mehmet Göktürk yazdı: dolar bazında daha fazla artamaz gibi geliyor bana. Şu an para gidecek yer bulamadığı için pik yapmış durumda. tabi enflasyondan arındırılmış olarak konuşuyorum. rakam olarak yukarı gider tabi. Tecrübeli bir emlakçı satılık fiyatları için artıp duruyor ama bu rakamlara gerçekleşen satış ben duymadım, kendi kendilerine arttırıp duruyorlar dedi. Pazarlık da yapmıyor kimse. Acayip bir durum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 kuzene ev bakıyorum 2 haftadır. 1+1 kadıköy üsküdar ataşehir civarına 1 milyona 1+ 1 bulamadım oturduğum ev eski kiracıyım bu yıl 3. sene doluyor 2360 çıksam 5000 verecem en az benim ev kirada oda 1250 ye oturyor şuan doğru dürüst zam yapmadım ona pandemiden kendi kiracı olduğum yerde acımadan yaptılar ayrı konu. oda çıksa çok başka rakama gidecek ne ben çıkayım ne o çıksın inşallah böyle gitsin diyorum şuan tek isteğim bu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ali Gök yazdı: dediğin bölgede 1 milyona yok 1+1 şuan yok artık bu ne . biz 1 yıldır bakmadık oralardaki fiyatlra ama X 3 olması anormal. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Mecburiyet varsa yapacak bir şey yok tabi. Kiralanır. Yabancılar alıyor. Onlara satıyorlar. Fiyatlar o yüzden düşmüyor şimdilik. Ev almak düne göre daha zor. Keşke geçen sene o hamleyi yapsaydın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Selim Bilgin yazdı: Ev sahibiyle olan bir durumdan dolayı ev bakıyordum bir süredir. Alayım desen ayrı uçmuş, tutayım desen ayrı uçmuş. Ne olacak bu işin sonu? ev denmiş.... hangi semt bölge? Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: yok artık bu ne . biz 1 yıldır bakmadık oralardaki fiyatlra ama X 3 olması anormal. haha malesef anormal ama günümüzün normali Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ali Gök yazdı: haha malesef anormal ama günümüzün normali şimdi baktım bizim aldığımız evler ortalama yine 650 falan gibi . tam zemin değil ama ön cephe 1. kat gibi arka cephe zemin gibiydi. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mecburiyet varsa yapacak bir şey yok tabi. Kiralanır. Yabancılar alıyor. Onlara satıyorlar. Fiyatlar o yüzden düşmüyor şimdilik. Ev almak düne göre daha zor. Keşke geçen sene o hamleyi yapsaydın 2020'deki kredi indirimi tarihi fırsattı, kaçtı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Mahmut Yıldız yazdı: 2020'deki kredi indirimi tarihi fırsattı, kaçtı. Benim peşinatım yoktu. Arabaya da ihtiyacım vardı. 2020 nisan Mayıs ayları ev almak için gerçekten tarihi fırsattı 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim peşinatım yoktu. Arabaya da ihtiyacım vardı. 2020 nisan Mayıs ayları ev almak için gerçekten tarihi fırsattı Benim de aynı problem vardı. Hatta evi satıp villa almak gibi fırsatta geldi önüme ama işe, dünyaya güvenemedim. Etrafımdaki herkese söyledim ama kendim yapamadım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 mal maldır, mülk mülktür, her geriye dönüp bakılan 3-5 yıl fırsat olarak gözkür 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mart 2022 Yazar Paylaş 10 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: ev denmiş.... hangi semt bölge? Cevizlibağ, Topkapı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Allah sana kolaylıklar versin. 3 ev değiştirmiş biri olarak çok büyük zahmet . Kirayı unut direk eve gir. Gerekirse A6'dan ayrılmayı göze al. Çekmeköyde Sarı evler var. Orayı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Selim Bilgin yazdı: Cevizlibağ, Topkapı Kağıthaneye gelsene çok güzel.... Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mart 2022 Yazar Paylaş 10 Mart 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: Kağıthaneye gelsene çok güzel.... Kağıthane'nin neresi? Lokasyon sıkıntı abi benim için, uzaklaştığım an başka zorluklar ve masraflar çıkıyor. Ali Darbaz yazdı: Allah sana kolaylıklar versin. 3 ev değiştirmiş biri olarak çok büyük zahmet . Kirayı unut direk eve gir. Gerekirse A6'dan ayrılmayı göze al. Çekmeköyde Sarı evler var. Orayı tavsiye ederim. Amin cümlemize. Çıkamıyorum dediğim semt ile Çekmeköy arasında 2 saatlik mesafe var. Yoksa alabilsem A6'yı bugün satarım. 10 Mart 2022 tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Süreç herkes için zor. Almanya'ya gelince memleketteki evimiz bir getiri sağlasın diye kiraya verdik. TUIK'in belirlediği anlamsız bir kira artış oranı yüzünden kiraya ancak %19 zam yapabildik. Resmi enflasyonun %36, gerçek enflasyonun %125 olduğu ülkede, %19... 1,5 milyonluk ev 2100 lira kirada. Bu ay kira geliri beyannamesi vereceğim, ocak ayında dask ve konut sigortalarına 1000 lira ödedim. Evin yıpranması ve süreçteki sinir harbi cabası. Sorsan asgari ücret 4000 kardeş, ev sahipleri insafsız 2100 lira kira mı olur derler. Ben şimdi ne kazandım? Sen hekimsin, devletsin, böyüksün. Söyle şimdi kim haklı 😊 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ali Darbaz yazdı: Çekmeköyde Sarı evler var. yok gebze daha güzel aslında işe de uçakla gidip gelir 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts