Ramazan Alptekin 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Selamün aleyküm. Çamurluk ağızları ne yapsam sararıyor engel olmasam çuruyecek. Dyson yaptım 10 kat astar attım 10 kat pütür attım ama yok fayda etmiyor. Polyester elyaf yapmaya karar verdim üstüne Çelik macun yapacam buda fayda etmesse yakacam komple 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 üstte değil temelde çalışmalı, altta pas varsa üste beton dökülse o altta ilerler? 2 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Polyester elyafı benim usta da tavsiye etti. Bütün çürümeler için çözüm olur, üstüne de pütür atalım dedi. Haliyle 25-30 yaşında arabalar bunlar, demirin de bir ömrü var muhakkak, bu halile patlağını, çatlağını, çürüğünü, çarığını yaptırıp kullanacağız (benzin, yakıt alabilirsek) çaresiz. Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Çağlar abi açıklamış, zemine kadar inip(kumlama/ zımpara vs) sonra 2 kat astarı sağlam atarak tekrar boyamadıktan sonra , diğer çözümler geçicidir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Cem Işık yazdı: Çağlar abi açıklamış, zemine kadar inip(kumlama/ zımpara vs) sonra 2 kat astarı sağlam atarak tekrar boyamadıktan sonra , diğer çözümler geçicidir zeminde sadece pas çıkabilir. bu da doğrudan kaporta işi demek olur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ayhan Asil yazdı: , üstüne de pütür atalım dedi. en güzel hata Doğan Arşiray yazdı: zeminde sadece pas çıkabilir. bu da doğrudan kaporta işi demek olur. çıplak saca ulaşana kadar durmak yok makine ile devam Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: en güzel hata çıplak saca ulaşana kadar durmak yok makine ile devam anladım. abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts