İçeriğe Yönlendir

Aybar Kar Fırtınası

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

İstanbul’da her şey alarmda. Geçen yağıştaki sorunlar olmasın diye okullar pazartesine kadar tatil edildi. Yarın kamu kurumları da idari izinli. Çok büyük kar fırtınası bekleniyor 

fakat benim sitelerden gördüğüm kadarıyla abartılacak bir yağış yok. Anadolu yakası daha fazla yağış alacak. Ama ciddi yağış olmayacak gibi duruyor. 

Perşembe 10.00 gibi hafif kar yağışı başlar, geceye kadar devam eder diye görünüyor. 

Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Geçen karda bizi inlete inlete Gebze'de işe götürenler bu sefer valilik kararını beklemeden tatil ilan etti. Ulaşım zorluğu ortadan kalkınca bir sakinlik geldi. Mazot zammı da EPGİS'in iyi niyetiyle (!) geri çekildi. Her şey fazla güzel gidiyor. İçimden bir ses kar teğet geçer bu sefer diyor :D 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Valla sabaha karşı bastıracak dediler. Bizim müşterilerden %20 si yarın kapalı. Bir bilen var da aydınlatırsa makbule geçer.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Havayı Koklayan Adam modellemeyi şöyle göstermiş:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bizim oğlan özel okulda. Dediler ki perşembe cuma online yapacağız...Sevindik.

Sonra millieğitimden duyuru geldi... online eğitim yasak..

Biz kendi paramızla kendi çocuğumuza eğitim veriyoruz, devlet niye karışıyor? Zorbalık bu.

Türk cehenneminde zebani yokmuş...

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

hikaye yahu bişe çıkmaz

ekipte hamile bi arkadaşımız var ona sen evden çalış dedik nolur nolmaz diye kalanımız ofisten devam 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Valla sabaha karşı bastıracak dediler. Bizim müşterilerden %20 si yarın kapalı. Bir bilen var da aydınlatırsa makbule geçer.

atasözü der ki: sütten ağzın yanmışsa yoğurdu üflersin... bizm başımıza gelmeden önlem alamayan bir alışkanlığa sahibiz.

Mehmet Göktürk yazdı:

Sonra millieğitimden duyuru geldi... online eğitim yasak..

bize öllle bir duyuru gelmedi?

Servet Aydın yazdı:

10 dakika yağar geçerse ne gülerim ama

5 dak kafi, teşvikiye sokağında, 5 km de 1 popülasyon olsa sorun değil de

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)

İstanbul'da yoğun kar bekleniyor. MADKOM bildirisi bu şekilde. İstanbul uçak seferlerinin diğer meydanlara divert etmesi ihtimali yüksek. Sanki biraz yoğurda abartılı üfleniyor gibi geldi ama, göreceğiz bakalım. 

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Gider ayak inşallah şöyle güzel bir kar vurur Türkiye'yi. Hem Doğan abinin kuyusu dolar hem doğal kaynaklara bahar için güzel bir can suyu olur. Güzel bir dağ suyu içmeyeli epey zaman olmuştu :) 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

İstanbul’a kamyon ve tırların girmesi yasaklandı. Komedi gibi

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Akşam İstanbul'a gittim geldim. Otoyolda hazırlıklar vardı. Akşam 7 gibi Sultanbeyli de hafif yağdı köprü tarafında hava açıktı. Dönüşte gebzeden sonra hafif vardı yağış. Sanki fazla yaygara yapılıyor. Bilemedim. Yanılıriz da bu kadar hazırlık boşa gitmez

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Hastaları hastaneye sokma poliklinikler rahat etsin

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İstanbul’a kamyon ve tırların girmesi yasaklandı. Komedi gibi

🤔 Motosiklet, motokurye falan okey de kamyon ne alakaymış ki

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

kamyon da çoğunlukla sıkıntı çıkmıyor ama tır lar bu havalar da çok sıkıntılı 3 tır ımız var bu havalar da kullanmıyoruz

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

4 günlüğüne şehirde kış lastiksiz trafiğe çıkma yasağı gelse yeterdi. Sık kontrollerle beraber tabi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Murat Sahın yazdı:

🤔 Motosiklet, motokurye falan okey de kamyon ne alakaymış ki

Kamyon yolda kalınca tüm trafiği kilitliyor, ondan yasaklandı

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Bu sabah itibarıyla güncelleme;

Perşembe-cuma kar deniz etkisiyle sürekli yağacak, duracak. Bu şekilde yerleri 5-10 cm kaplaması bekleniyor. Cumartesi öğleden sonra %50 olasılıkla yeni bir vortex devreye girecek ve birden akşama kadar yoğun bir kar yağışı olacak. Bu yağıştan sonra bazı yüksek kesimlerde 20-30 cm kadar kar kalınlığı bekleniyor.  (Kaynak: Power FM Havayı koklayan adam yayını)

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Haftasonu src sınav görevi istemiştim iptal ettim kar yağarsa gidemem diye. Okul desen sınavlar öncesi tatil iyi olmadı 13 mart 18 mart törenlerinin hazırlıkları hep aksadı. Şaşkınız beklemiyorduk bakalım ne olacak bekleyip göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

yağmaz bişe kozyatağında sosyete  şortla oturyordu starbucksda sabah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

4 günlüğüne şehirde kış lastiksiz trafiğe çıkma yasağı gelse yeterdi. Sık kontrollerle beraber tabi

Her kar mücadele ekibinin önünde bi polis arabası vardı bi de gece

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İstanbul’da her şey alarmda. Geçen yağıştaki sorunlar olmasın diye okullar pazartesine kadar tatil edildi. Yarın kamu kurumları da idari izinli. Çok büyük kar fırtınası bekleniyor 

fakat benim sitelerden gördüğüm kadarıyla abartılacak bir yağış yok. Anadolu yakası daha fazla yağış alacak. Ama ciddi yağış olmayacak gibi duruyor. 

Perşembe 10.00 gibi hafif kar yağışı başlar, geceye kadar devam eder diye görünüyor. 

kesin yağmaz şimdi.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Yağmasın da rezil olmayın, yazık valla size. Yükseklere yağar bence.

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

belediye başkanları yemek programlarını iptal etsin,sokak başlarında kürekle beklesinler istediği kadar kar yağabilir...

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...