Doğan Arşiray 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Ali Gök yazdı: Şuan döktüm bardağa artık ılımış Bu termus efsane hakkaten Çarşamba saat 15 de başlamıştı test Net olarak 50-60 saat sıcak olarak tutuyor Yarında soğuk tutma testi yapayım nasil olacak soguk testi? mesela kisin benim termos 5 ay filan buz gibi tutuyor bagajda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: mesela kisin benim termos 5 ay filan buz gibi tutuyor bagajda. kışın angara da bir gece konaklarken bagjdaki sıvılar donmasın diye battaniye örttük Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: nasil olacak soguk testi? mesela kisin benim termos 5 ay filan buz gibi tutuyor bagajda. Evin içi 25 derece şuan anca o sıcaklıkta Yazın 50 derece güneşte yaparız termometreyle🤣 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: kışın angara da bir gece konaklarken bagjdaki sıvılar donmasın diye battaniye örttük sabah bir gor camlardaki buzu. 2 ay hep ayni hal. hava karanlik, camlar yerler buz, ne o cucuklar okula gidip birseyler ogrenecek... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts