Fatih Evcin 10 Mart 2022 Yazar Paylaş 10 Mart 2022 Olcay Diker yazdı: birebir aynı ürüne sahibim , buzdolabından çıkarılıp içine konulan su, meşrubat vs leri içine yine buzdolabının buzluğunda tutulmuş 4 adet donmuş aküyüde ekleyip güneşe maruz kalmadıktan sonra 40 c lik yaz sıcaklarında bile termosun içindekileri yaklaşık 12 saat aynı soğuklukta tutabiliyorum donmuş akü takviyesi tavsiye ederim bende aklıma şu da gelmedi değil. plastik kaynak ile içerisine birebir uyacak şekilde bir iç buzluk yapayım. o iç buzluğu da dondurucuda komple dondurayım.? U şeklinde mesela. 0.5lik petleri birbirine kaynaklayıp falan? Ali Gök yazdı: buzlu şişeyi az fazla koy 4 5 tane koy o zaman içinde buz gibi durur hiç merak etme . mersinde bahçede kullanıyoruz bunlardan yazın 40 50 derece sıcakta 10 saate yakın erimiyor içindeki buz . lakin gölgede duracak güneşte durmayacak bunun kritik noktası bu ben bu ürünü normal şekli il e 2-3 yıldır kullanıyorum az para ile maximum verim peşindeyim biraz da ondan. serin yerde tutuyorum bende.Birde içindeki bu sürekli buz olarak kalmıyor içiliyor vs. eriyen kullanılıyor tabi. hafta sonu projeyi hayata geçireceğim çekerim 1.2 fotoğraf. Yorum bağlantısı
Olcay Diker 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: aklıma şu da gelmedi değil. plastik kaynak ile içerisine birebir uyacak şekilde bir iç buzluk yapayım. o iç buzluğu da dondurucuda komple dondurayım.? U şeklinde mesela. 0.5lik petleri birbirine kaynaklayıp falan? ben bu ürünü normal şekli il e 2-3 yıldır kullanıyorum az para ile maximum verim peşindeyim biraz da ondan. serin yerde tutuyorum bende.Birde içindeki bu sürekli buz olarak kalmıyor içiliyor vs. eriyen kullanılıyor tabi. hafta sonu projeyi hayata geçireceğim çekerim 1.2 fotoğraf. içindeki malzemeye plastik kaynak uzun ömürlü, sağlam bir şey olmaz bence, nem su vs. ısı yalıtım kaplamasına zarar verme riski de var hacimden yersiniz bir kere, tabi denemek size kalmış içine koyduklarınızın arasına donmuş akü yada 0,5 lt pet şişe sıkıştırmak daha pratik sanki.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 mekanın gerçek sahibi geldi .sıcak suyu doldurdum bakalım kaç gün sıcak kalacak 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: gaz mı kesildi? hatta hediye kısmının süresi uzatıldı Test yeri de mersin yani. Güneşe koy ısınsın su. Termos ne 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 bagaja koy kışın bakalım ne kadar süre soğuk tutacak. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 ohoo siz metropol insanlarısınız starbucks elinizin altında tabi biz burda araziye çıkıyoruz sabah 5 te dönüyoruz gece 12 de bi filtre kahvesi keyfimizde olmasınmı Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 ben metropol insanı pek sayılmam, yontulmuş anadolu spek sayılırım. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 (düzenlendi) Ben sadece metro insanıyım. Pol yok. Zengin işi o. Öğrenci akbilim de var . 22 Kasım 2023 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: bagaja koy kışın bakalım ne kadar süre soğuk tutacak. arabayı yakalım içindeki buz eriyecek mi diye bakalım? Ali Gök yazdı: ohoo siz metropol insanlarısınız starbucks elinizin altında tabi biz burda araziye çıkıyoruz sabah 5 te dönüyoruz gece 12 de bi filtre kahvesi keyfimizde olmasınmı limonlar ne oldi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: arabayı yakalım içindeki buz eriyecek mi diye bakalım? limonlar ne oldi 50 kuruşa sattım erkenciyi sırf zarar İnad edip satmasam şuan yevmye ile adam tutup kesip yere attırmam lazımdı zaten herkes ağacı kesiyor komple kökten Ali Gök yazdı: mekanın gerçek sahibi geldi .sıcak suyu doldurdum bakalım kaç gün sıcak kalacak 8. Saat kontrol ettim parmağımın derisi yüzüldü 😎 Teste devam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Ali Gök yazdı: 8. Saat kontrol ettim parmağımın derisi yüzüldü yarın gel tesla arge de işe başla o derece 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: yarın gel tesla arge de işe başla o derece oo tesla insan kaynakları forumda elektrikli araba eleştiriyor senelerdir patrona mail atiyim durumu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: yarın gel tesla arge de işe başla o derece diliyle voltaj kontrolü yapacak kalifiye elemanlar lazımmış. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Ali Gök yazdı: oo tesla insan kaynakları forumda elektrikli araba eleştiriyor senelerdir patrona mail atiyim durumu klozetini de alsın gelirken Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hatta hediye kısmının süresi uzatıldı Test yeri de mersin yani. Güneşe koy ısınsın su. Termos ne Şu videoyu geçen sene otoparkta çekmiştim. Cesareti olanı termosuyla beklerim.. Buzlu çay içeriz.. https://www.youtube.com/shorts/-tT5lQ0Sgiw 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Serkan Toker yazdı: Şu videoyu geçen sene otoparkta çekmiştim. Cesareti olanı termosuyla beklerim.. Buzlu çay içeriz.. https://www.youtube.com/shorts/-tT5lQ0Sgiw Çok şekil Atik ailesi sever Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Serkan Toker yazdı: Şu videoyu geçen sene otoparkta çekmiştim. Cesareti olanı termosuyla beklerim.. Buzlu çay içeriz.. https://www.youtube.com/shorts/-tT5lQ0Sgiw angaradan araba alınmaz her yer buz Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Ali Gök yazdı: 50 kuruşa sattım erkenciyi sırf zarar İnad edip satmasam şuan yevmye ile adam tutup kesip yere attırmam lazımdı zaten herkes ağacı kesiyor komple kökten 8. Saat kontrol ettim parmağımın derisi yüzüldü 😎 Teste devam 20. Saat kontrol edildi parmak 1 saniye tutulamıyor kapak açınca hala buhar çıkıyor Teste devam 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Aslında termosum kapağı açılmadan döküm yapılıyor. Yarım açıp çaydanlık ağzı gibi döküyoruz. O şekilde içerideki sıcaklığı daha güzel muhafaza ediyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Ali Gök yazdı: 20. Saat kontrol edildi parmak 1 saniye tutulamıyor kapak açınca hala buhar çıkıyor Teste devam termos testi diye 20 saattir arazi misin? lem süper fikir la 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aslında termosum kapağı açılmadan döküm yapılıyor. Yarım açıp çaydanlık ağzı gibi döküyoruz. O şekilde içerideki sıcaklığı daha güzel muhafaza ediyor Aynen o güzel bir özellik Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Ali Gök yazdı: mekanın gerçek sahibi geldi .sıcak suyu doldurdum bakalım kaç gün sıcak kalacak Çarşamba doldurduğum sıcak suda az önce test yaptım 3. Saniyeyi. Tutamadım parmağımı suda 🤣 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Şuan döktüm bardağa artık ılımış Bu termus efsane hakkaten Çarşamba saat 15 de başlamıştı test Net olarak 50-60 saat sıcak olarak tutuyor Yarında soğuk tutma testi yapayım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts