Çağlar Bayur 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 zoom daki sohbetin birinde (benzin yakmadan toplanabilme şekli) konusu geçmişti: benim avatar. Arkada bir fiesta duruyor, şapka yelek giymişim.... o 3 objenin de ayrı bir hikayesi var. 1. O fiesta durmuyor 100-140 gibi gidiyor 2. O şapka ford otosan nın sınavlara girip başarı ile geçenlere verdiği bir hediye, hiçbir zaman satılmadı 3. O yelekte bizim fctr yeleği , tüm ford yarış takımının imzaları var, tasarım ve imalat Emin den. hikayesi: 2014 te istanbulpark ta bir yarış vardı, castrol yarış takımı bizi davet etti, sınırsız pass ile. sağolsunlar iyi de yemiştik... pit ekibi ile birlikte tam gün geçirdik, ben montumun sırtını imzalattım tüm ekibe, O gün birçok foto çektik, selfie ler vs. ben de pisti arkama alıp bir selfie çektim(çekmişim) biri sürü fotoların çekildği hızlı saatler geçirdiğimiz bir gün idi. akşam fotolara bakarken buna rastladım, arkadan bizim takımın fiestası geçmekte iken denk düşmüş, 100 defa bunu tekrarlarsak , pro kamera ekibi ile çalışsak tutturması çok zor bir selfie olarak hatıra oldu, ben de bunu avatar olarak kullanıma aldım. bu da o günden bir video hatırası yönetmen reji kamera hikaye komposizyon: emmi oyuncular: bizler ana ürün: redbull not: tam o masayı araklayacaktım ki güvenlik geldi 22 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 (düzenlendi) Çok acayip bi havası var o avatarın 👍 Soran da bendim 😊 Bak vesile bile oldu konu açmaya. 8 Mart 2022 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Ekleme 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Bir de fatihin yarıştığı senin copilot olduğun video vardı 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de fatihin yarıştığı senin copilot olduğun video vardı 😂 linkteki konu içinde var, vesile ile fotolar uçmuş videolar duruyor Yorum bağlantısı
Murat Gedik 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Ne güzel günlermiş. Şimdi ihtiyaçlar hiyerarşisinde daha alt basamaklardayız :-) Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: linkteki konu içinde var Harikasın Çağlar abi copilotlukta 😂😂 Ayrıca konunun içinde çok başka alemler farkettim 😃 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 bende merak etmiştim iyi oldu hikayesini okuduğum başkanımda maşallah o zamanda dalyan gibi delikanlıymış.) şimdi boyu kısalmış sanki biraz. Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: linkteki konu içinde var, vesile ile fotolar uçmuş videolar duruyor Çağlar abi harikasın, coşku muhteşem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2022 Yazar Paylaş 9 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: şimdi boyu kısalmış sanki biraz. yaşmaktan sıkılmışsın sen galba 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: yaşmaktan sıkılmışsın sen galba cücüğü de varmış o zamanlar. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Linkteki konuyu ben niye görmemişim yav, kesin askerde olduğum döneme denk geldi. Çok eğlenceli geçmiş, geçmiş zaman. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2022 Yazar Paylaş 9 Mart 2022 Selçuk Bakış yazdı: Linkteki konuyu ben niye görmemişim yav, kesin askerde olduğum döneme denk geldi. Çok eğlenceli geçmiş, geçmiş zaman. artık eski buluşmaların konularına bakma modası başlayaiblir, ay sonu bir depo 3000 e dolarsa.... 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: artık eski buluşmaların konularına bakma modası başlayaiblir, ay sonu bir depo 3000 e dolarsa.... Ay ortası desek 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2022 Yazar Paylaş 9 Mart 2022 Selçuk Bakış yazdı: Ay ortası desek azıma azıma vurdum alışkanlık işte..... 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Servet abinin eve bakmıştım? Kiraya verdik anam Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Kiraya verdik anam Tamam ben kiraladım zaten. Adresi alayım? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2022 Yazar Paylaş 9 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Tamam ben kiraladım zaten. Adresi alayım? siyah bir van gelecek, köşe başından alınıyorsun, gözlere siyah bant çekip geitiryorlar 1 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts