Popular Post Doğan Arşiray 8 Mart 2022 Popular Post Paylaş 8 Mart 2022 (düzenlendi) Buradan forumun samimiyetine inancım tam olduğu için, paylaşmakta bir beis görmüyorum. Eskiden, ilk gençlik yıllarımdan başlayarak, belki 10 sene öncesine kadar bir güzel parlak otomobil önemli birşey di. Bugün gelinen noktada, biryerlerde insanlar aç uyurken, üşümüş ve mutsuz uyanırken, her geçen gün hayat daha pahalı ve daha gri renk, daha ortalama olurken çıkışı daha yeşil ve kahverengi olanda buluyorum. Çocuklarıma/mıza bırakabileceğimiz en iyi yatırım topraktır diye düşünüyorum. Bugün itibarı ile küçük te olsa bir arazi sahibi olmuş bir tanıdığınız olarak keyfiyetimi sizinle paylaşıyorum. Birgün belki araba toplarım vs diye biriktirdiğim parayı, 7.5 dönüm bir araziye yatırdım. Çevresi çit ile çevreli, sulak düz bir arazide ve su kuyusu var. Yüce yaradandan dileğim odur ki, sağlık ve keyif ile çalışabileyim; emek ile büyütüp, boluk ve berekete ulaşıp, paylaşıp, afiyet ile hep beraber yiyebilelim. 8 Mart 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 79 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Hayırlı uğurlu olsun bereketli olsun inşallah 🤲 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Resim yokmu. Hayırlı olsun. Bordolu çalışanların 30 günden fazla iznimiz olmuyor. Sivasda toprağın ucu bucağı yok. Yoksa çok hevesliyim . 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Hayırlı olsun Doğan. Senin adına çok sevindim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 Macit Aliyev yazdı: Hayırlı olsun. Ankarada mı? Ankara Polatlı da. Şabanözü köyü diye bir yerde. Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Doğan. Senin adına çok sevindim. Çok teşekkür ederim. Yol uzun, yol virajlı ama keyifli. Ali Darbaz yazdı: Resim yokmu. Hayırlı olsun. Bordolu çalışanların 30 günden fazla iznimiz olmuyor. Sivasda toprağın ucu bucağı yok. Yoksa çok hevesliyim . ne kadar güzel! düz ve boş arazileri çok severim. bu tip bir arazinin orada metrekare fiyatını biliyormusunuz? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Toprak insanı dinlendirir. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Süper yatırım.. Benim köyde 10-15 parça var. Duruyor dokunmuyorum. Üretilemeyen, çoğaltılamayan ve her geçen gün azalan tek şey arazi. Bereketli olsun. 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Hayırlı olsun. Benim de hayalim bu yönde, ancak denize yakın bir yerde olmasını istiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 ulaşılabilecek bir hayalmış bu bence. ama asıl ne için kullanılabileceği heyecan verici olan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Ne düşünüyorsun. Nasıl değerlendireceksin. ? 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Çok sevindim Doğan bey, hayırlı olsun [emoji4]Zamanında dedemin 60 dönüm zeytinliği vardı ama nefret ederdim, çünkü oyun oynamak yerine, gidip orada çalışmak zorunda kalırdık [emoji19] Ama şimdi diyorum ki: olsa da gitsek [emoji15]Denizli' de, orman içinde 1500 m2 tarla var ama gidip ilgilenemiyoruz. Benim de hayalim, denize yakın bir zeytinlik. Umarım dileyen herkese nasip olur [emoji4]Sağlık ve huzurla tadını çıkarmanız temennisiyle [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 emlak vergisi de yok güzel yatırım, ekilen biçilen birşeyi var mı? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 Tarla boş. Once ciftci kayit sistemine kayit olacagim. Bu arada toprak analizi yaptirmam lazim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 hibeler başladı kararnanmelere her gün bakmalı 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Hayırlı olsun, 6 silindir ve 75 dönüm tarlası olmasın yazabiliriz artık. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 hayırlı olsun abi. Doğan Arşiray yazdı: Birgün belki araba toplarım vs diye biriktirdiğim parayı, 7.5 dönüm bir araziye yatırdım. Çevresi çit ile çevreli, sulak düz bir arazide ve su kuyusu var. maşallah ne biriktirmişsin ya bende biriktiriyorum ama 350 metre anca alıyor 3 3 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Hayırlı uğurlu olsun güzel yatırım olmuş. Umduğunuz gibi keyifle ekip biçersiniz inşaallah. Hanım beni zorluyor ama aşırı uçtu fiyatlar sadece ilana bakıp geçiyoruz. (Geçen gün bir tanıdığım bir ilan görmüş bakmış 15.200 yazıyor hemen aramış abi bugün gelip alacağım adresi ver demiş adam tarif etmiş sonra ama pazarlık yok 152.000 ona göre derken bizim tanıdık ama ilanda 15.200 yazıyor ben o yüzden gelecektim demiş. Bütün hayallerimi suya düşürdün demiş ilan sahibine. Meğer ilan sahibinin oğlu ilanı yayınlarken bir tane sıfır eksik yazmış. Bana güle güle anlatıyor olayı . Bu yüzden ilanlara iyi bakmak lazım. ) 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts