Ü.Emre Kartal 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Tuvalet kağıtlarında ve birçok kağıtta en büyük problem beyazlatıcı kimyasallar. Bu kimyasal varsa cilde teması halinde ilerleyen dönemde kansere kadar gidebilen konular oluşuyor. Yani fiziksel özellikleri hadi ayırt ettik diyelim, bunu nasıl çözeceğiz? Alpay Sumer yazdı: Farklı olmak güzeldir 😎 Kadife mi o 😂 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Tuvalet kağıtlarında ve birçok kağıtta en büyük problem beyazlatıcı kimyasallar. Bu kimyasal varsa cilde teması halinde ilerleyen dönemde kansere kadar gidebilen konular oluşuyor. Yani fiziksel özellikleri hadi ayırt ettik diyelim, bunu nasıl çözeceğiz? Kadife mi o 😂 basma kumaş 😂 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Alpay Sumer yazdı: basma kumaş 😂 Sıcak suyla temas edince boya vermesin? 😂 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Sıcak suyla temas edince boya vermesin? 😂 Görünür yerde kullanmadan test edilebilir 😂 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Benim tercihim bir süredir familya, kalınlığından memnunum. 40 lı az bulunan seriden alıyorum daha ucuza geliyor(anpa gross markette var). Fiyatlar patlamadan hemen önce almıştım biraz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Benimki kıymetlidir. O yüzden tuvalet kağıdı yerine kağıt havlu kullanıyorum. öneririm. Suya değince erimiyor. bu nasıl konu yaa, kapatın lütfen 4 Yorum bağlantısı
Emre Demir 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 (düzenlendi) https://www.hizliresim.com/oxbteyn 8 Mart 2022 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Tek yaprak yeter diyorlardı papia mıydı neydi. Tek yaprak yetmez diyorum ben yaprak sayısı önemli. Konu mantıklı Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Yakıt üretim kılavuzu da bekliyoruz litresi 50 lira olmadan önce Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Benim tercihim bir süredir familya, kalınlığından memnunum. 40 lı az bulunan seriden alıyorum daha ucuza geliyor(anpa gross markette var). Fiyatlar patlamadan hemen önce almıştım biraz Ne kadar biraz. 40 lı kaç paket ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Ne kadar biraz. 40 lı kaç paket ? 3 tane almıştım çok değil Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 (düzenlendi) Başlığı görünce kumpası aldım elime, ama olay çok farklıymış 9 Mart 2022 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Hakan Tarım yazdı: Başlığı görünce kumpası aldım elime, ama olay çok farklıymış bende ilk gördüğümde '' alım '' değil kullanım gibi algılamıştım 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 9 Mart 2022 Paylaş 9 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: bende ilk gördüğümde '' alım '' değil kullanım gibi algılamıştım bisaniye wc kapısını açık unutmuşum, kapayıp geliyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 A101 inkiler güzel. Yara yapmıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts