Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Maalesef doğruyu yansıtmayan firmalar yüzünden tuvalet kağıdı almak bir uzmanlığa dönüştü. Tuvalet kağıdı alırken dikkat edilecek bazı hususlar var.. 1- Kat Sayısı 2- Paketteki rulo sayısı 3- Rulodaki yaprak sayısı 4- Yaprak boyutu 5- Rulo boyu Kat sayısına hepiniz dikkat ediyorsunuzdur. Ancak kat kalınlığına bakmak da gerekiyor.. Solonun iki katlı kağıdı başka bir firmanın 3 katlı kağıdından kalın olabiliyor.. Rulodaki yaprak sayısı genelde 150 adet oluyor ancak 120 ve 140 olanları da gördüm.. Ben elimdeki üç farklı markayı ele aldım.. Sırayla Solo 2 katlı yaprak boyutu 96x124=11900 Familia 3 katlı yaprak boyutu 96x120=11520 Mistral (A101) 3 katlı yaprak boyutu 100x125=12500 Rulo Boyu Solo 18.6 metre Familia yazmamış. (Hesaplayınca 18 metre çıkıyor) Mistral (A101) 18.8 metre Bunların fiyatlarına gelince.. Mistral ile familia fiyatı aynı. Solonun güncel fiyatına bakmadım. Görüntüler şu şekilde. Solo Familia Mistral Bu görüntüler ve teknik verilere göre En ekonomik ve kaliteli olarak Mistral görüyorum. Benim gibi reklamlara ve ucuzluk yalanlarına kanmayın. 16 4 4 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Ben markete giderim, farklı markaların aynı sayıdaki rulo içeren paketlerini elime alırım, ağır olanı alırım. Selpak turuncu/mavi paket çok iyidir ama kalmadı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Kağıdın kalitesi de çok önemli. Mabada sert değince acıtıyor 1 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Ben markete giderim, farklı markaların aynı sayıdaki rulo içeren paketlerini elime alırım, ağır olanı alırım. Selpak turuncu/mavi paket çok iyidir ama kalmadı. Marketten almak kolay. internetten alışverişte kazıklanıyoruz. Almamak gerek internetten. Sani Gerşon yazdı: Kağıdın kalitesi de çok önemli. Mabada sert değince acıtıyor Cihangir çocuğu olunca öyle oluyor. Bahçeye çalışmaya sabah 8 de gider Akşam 18 de dönerdik biz.. 😛 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Cihangir çocuğu olunca öyle oluyor. Bahçeye çalışmaya sabah 8 de gider Akşam 18 de dönerdik biz.. 😛 Taş diyon yani. 1 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Cihangir çocuğu olunca öyle oluyor. Bahçeye çalışmaya sabah 8 de gider Akşam 18 de dönerdik biz.. 😛 Yok be abi Şaka bi yana, 3 katlı olup zımpara kağıdı gibi olanlar var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 Taş diyon yani. Taş, yaprak ne bulursan işte [emoji85] 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Donanımhaber'deki bim'de satılan lahmacun incelemesinden beri gördüğüm en iyi incelemelerden biri. Peki burada kullanılan kağıtlar arasında da kalite farkına ait bir parametre var mı? Mesela bazı kağıtlar suyu iyi emerken bazıları ememiyor hatta parçalanıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Eskiden yurtdışından parça getirme filan konuşurduk, geldiğimiz hale bak. 4 14 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Evde artık tuvalete girmiyorum... Hesapladım evde tuvalete girmenin maliyeti 3 TL Silivri Sahiline gidiyorum oradaki tuvaletler 2 TL... 2 12 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: parametre var mı? parliament okudum. bi sigara içeyim bari 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 O değilde evime misafir gelenler sanırım kağıt çalıyor. Başka türlü bitmesi imkansız 1 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Peki burada kullanılan kağıtlar arasında da kalite farkına ait bir parametre var mı? Mesela bazı kağıtlar suyu iyi emerken bazıları ememiyor hatta parçalanıyor. İki katlı olan solo değilse genelde ince oluyor ve parçalanıyor. Ben şu ana kadar gördüğün en iyi iki katlı solo Mahmutun ağırlık testi de işe yarar diye düşünüyorum. Servet Aydın yazdı: O değilde evime misafir gelenler sanırım kağıt çalıyor. Başka türlü bitmesi imkansız Saatin eksikse ben almadım.. Mert Gülkokan yazdı: Bim den 2 katlı alıyorum 16 rulo 36 tl falamdı 35 liraya A101'den 3 katlı mistral al.. Selim Bilgin yazdı: Eskiden yurtdışından parça getirme filan konuşurduk, geldiğimiz hale bak. Trenle yolculuk ilgimi çekmeye başladı.. 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 pembe kokulu bir marka var sürekli kandırıyolar beni. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2022 Yazar Paylaş 8 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: pembe kokulu bir marka var sürekli kandırıyolar beni. Kokulu familia var.. Güzel değil zaten onlar. Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Siyahı varmış, geçen haberlerde vardı. 6 Rulosu 400 TL mi neydi. Bende ona uygun mabad olmadığından ilgilenmedim. 5 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kokulu familia var.. Güzel değil zaten onlar. kokusu güzel Yorum bağlantısı
Deniz Kom 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Şu anda fiyat performans olarak en iyilerden biri mistral. Ucuz bulunca familia da alıyordum. Geçenki zam furyasında bimden queen 3 katlı aldık. sürekli parçalanıyor, her bir yaprak 0,015 TL ye denk geliyor aldığım fiyata bölünce. Gidiyor paracıklarım. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Konuyu Görüntüleyenler 14 kullanıcı.. meğer neler gizlemişiz içimizde 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Hayvanat bahçesine gelen ziyaretçiler maymun kafesinin önünde maymunlardan birinin atılan fıstıkları yemeden önce arkasına doğru tutup baktıktan sonra yiyormuş. Bunu merak edenlerden birisi bakıcısına sormuş. Bakıcısı da " geçen birisi şeftali atmış, bu maymun da şeftaliyi hop ağzına atmış. Sonra çıkarırken şeftali çekirdeği çok zorladı. Şimdi bu da yediği şeylerin çıkışa uygun olup olmadığına bakıyor" demiş. Artık tuvalet kağıdı alırken önce kaç lira diye bakıyorum, sonra "ben de buna değer çıkış var mı" diye bakıyorum. Yeni kriterim bu. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: O değilde evime misafir gelenler sanırım kağıt çalıyor. Başka türlü bitmesi imkansız nalakasıı var yahu çayım da bitmiş bir ara uğrayayım Fatih Evcin yazdı: Konuyu Görüntüleyenler 14 kullanıcı.. meğer neler gizlemişiz içimizde zoom dan fazla 1 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: pembe kokulu bir marka var sürekli kandırıyolar beni. Ben de alıyorum aynı markayı, (hatta bir kolisini bagajda açıp araba kokusu niyetine de kullanıyorum.) 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 yıllardır şu forumda içerik okurum, bu kadar gülerek okuduğum bir içerik olmadı... 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Mart 2022 Paylaş 8 Mart 2022 Döviz arttığı zaman ilk etkilenen sektör maalesef kağıt. Hammadde direk yurtdışından geliyor. Her popomuzu sildiğimizde ecnebiler para kazanıyor. Ben genelde solo alırım, markette en ekonomik o gibi geliyor, diğerlerini aldığımda daha hızlı bittiğini görüyorum. Ben alırken ruloları sıkarım, sıkı sarılmış ve paket olarak daha ağır olanı tercih ediyorum. Papia ile Solo kalitesi iyi görünüyor gözüme. Yorum bağlantısı
Recommended Posts