Alptuğ Özcan 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Dün akşam haberlerinde gündeme gelmesinden sonra internette karşılaştığım videoların haddi hesabı yok. Bütün marketler tabiri caizse talan olmuş durumda. İnsan birbirini eziyor resmen Allah sonumuzu hayır etsin. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Toplantıda değinmiştik. Pahalı olması dışında sorun yok denmişti. Sanırım zincir mağaza indiriminde birden fazla açıdan video çekilip lanse edildi. Bu videonun ortaya atılması bile sahte bir yokluk yaratmış ve akıbetinde yağma derecesinde alışverişe "bazı" yerlerde sebebiyet vermiş olabilir. Biz ne ara aç kaldıkta açlıktan bu kadar korktuk anlamıyorum Allah korusun yanlışlıkla biri Türkiye tarafına kurşun sıkarsa vay halimize daha doğrusu marketlerin haline. Market sahibi olsam böyle bir ihtimale karşı kepenklere butondan aktif edilen şehir şebekesi bağlarım 3 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Yoklukla korkutuyorlar, aynen şeytanın yaptığı gibi… 7 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Bugün standart bir alışveriş için markete girdiğimde yağ falan kalmamıştı. İnsanlara bir korku hissi veren birileri var. 100 liraya aldığım yağ 200 liraya satılıyor yok diye. Aslı astarı olmayan savaş çıktı diye çığırtkanlık yapan birileri fırsatçılık yapıyor. Ne stoklarda ne de ürün tedarik zincirinde bir sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Ne olacak bu aç gözlülüğümüz bilmiyorum. Adam ölümüne kalabalığa girmiş yağ peşinde. İhtiyacı olanla aç gözlülük edeni ayırt etmek mümkün değil. Sonumuz nereye gider böyle bilemiyorum.. Bencilliğinden ölecek çok insan var.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 "Sen bilmezsin yeen..Yağ kuyrukları vardı yaaağğğ...." diyen dayıları sahneye davet ediyoruz. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler ama yaşayan biz oluyoruz hep.. 19 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Düşman memlekete girse kurşun falan atmasına gerek yok. Stand kursun 1 palet 5 lik yağ koysun bizimkiler zaten keser birbirini 4 7 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Bugün migrosa gittim. paletle 5 lik yağları depoya götürüyorlardı. Anlam verememiştim. Sonra internette videoyu görünce fiyat araştırması yaptım. Bazı sitelerde 5 lik ayçiçek yağına 450 tl fiyat konmuştu. Online olarak en uygun A 101 de fiyat buldum , 8 litre kadar alabildim. Evde de biraz var , savaş sonun kadar yeter sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Yav nerede kaldı bizim takvamız, kanatkarlığımız, Müslümanlığımız? Biraz farkımız vardı başkalarıyla onu da kaybettik. 3 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Aynı senaryoyu salgında da gördük. Milleti korkutup luppoları nasıl yağ- malatıyorlardı. Halen ders almadık. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Kızanlar olacaktır ama bu ülkenin müslümanlığı tamamen sözde. İşlenen suçlara, yapılan hareketlere, söylenen sözlere baktıkça burasının müslüman bir ülke olduğuna inanasım gelmiyor. 28 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Serhat Işık yazdı: Yav nerede kaldı bizim takvamız, kanatkarlığımız, Müslümanlığımız? Biraz farkımız vardı başkalarıyla onu da kaybettik. hiçbir zaman yoktu. 15 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Mart 2022 Yazar Paylaş 5 Mart 2022 Metin Mankal yazdı: "Sen bilmezsin yeen..Yağ kuyrukları vardı yaaağğğ...." diyen dayıları sahneye davet ediyoruz. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler ama yaşayan biz oluyoruz hep.. Katılıyorum. Yağ kuyrukları, kapanan camiler hepsini ve daha fazlasını 2 senedir yaşıyoruz. Siyaset malzemesi olarak kullanıldı hepsi Erhan Doruk yazdı: Bugün migrosa gittim. paletle 5 lik yağları depoya götürüyorlardı. Anlam verememiştim. Sonra internette videoyu görünce fiyat araştırması yaptım. Bazı sitelerde 5 lik ayçiçek yağına 450 tl fiyat konmuştu. Online olarak en uygun A 101 de fiyat buldum , 8 litre kadar alabildim. Evde de biraz var , savaş sonun kadar yeter sanırım. 400 liranin üstünü çizip 350 TL yazmışlar indirim var diye 5 LT yağa Serhat Işık yazdı: Yav nerede kaldı bizim takvamız, kanatkarlığımız, Müslümanlığımız? Biraz farkımız vardı başkalarıyla onu da kaybettik. Eskidenmiş o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 ukraynalı bizim kadar un yağ stoklamamış, adamlar 3 gün evden çıkamadı açlık başladı 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 (düzenlendi) Yine kasa kazandı Kasa = marketler. Bu memlekette bı oyun donuyor hissi gelmeye başladı iyice 5 Mart 2022 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Serhat Işık yazdı: Yav nerede kaldı bizim takvamız, kanatkarlığımız, Müslümanlığımız? Biraz farkımız vardı başkalarıyla onu da kaybettik. Üzülerek yazıyorum yaşadığımız gibi inanıyoruz. Keşke gerçek Mümin gibi yaşayabilsek. Mehmet Cihat yazdı: Kızanlar olacaktır ama bu ülkenin müslümanlığı tamamen sözde. İşlenen suçlara, yapılan hareketlere, söylenen sözlere baktıkça burasının müslüman bir ülke olduğuna inanasım gelmiyor. Tamamen haklısınız. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Bizim toptanda 5 lik yag 130 tl 18 lt yag 550 tl Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 (düzenlendi) demin zoom da mevzusu vardı: sivil insiyatif ve sorumsuz açıklmalar eklendi buna, çıkıp ülkede raflar dahil 1.5 aylık yağ stoğu kaldı dersen...... olacağı bu, diğer yandan yağı kıs, salatayı kızartmayı azalt? biz kendimiz insiyatif ile karar alamıyoruz. 5 Mart 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Işık 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 (düzenlendi) Metin Mankal yazdı: "Sen bilmezsin yeen..Yağ kuyrukları vardı yaaağğğ...." diyen dayıları sahneye davet ediyoruz. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler ama yaşayan biz oluyoruz hep.. Babam sabah aramıs hanımı sizede yag alımmı demiş bende gerek yok almasın bize , sen bilmessin ben nakadar yag kuyrugu bekledim bilinmi demiş hanıma :)) 5 Mart 2022 tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 İlkokulda Türkiye için "tarım" ülkesi diye öğretmişlerdi bize. Şimdi markette yerli ürün bulmak için uğraşıyoruz. Ülkede tarımı bitirenlerin iki yakası bir araya gelmez inşallah. 16 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Kriz yaratıldı, kriz anında pahalı olan mal göze ucuz geldi, talep patladı, raflar boşaldı. Yeni fiyatlar yükleniyor. Elinize sağlık 2 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Erhan Doruk yazdı: Bugün migrosa gittim. paletle 5 lik yağları depoya götürüyorlardı. Anlam verememiştim. Sonra internette videoyu görünce fiyat araştırması yaptım. Bazı sitelerde 5 lik ayçiçek yağına 450 tl fiyat konmuştu. Online olarak en uygun A 101 de fiyat buldum , 8 litre kadar alabildim. Evde de biraz var , savaş sonun kadar yeter sanırım. Hocam selamlar hangi Migros şubesi ? Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Ben sabah gittim markete yağ felan talan eden yoktu.Ayrıca ayçiçek yağı nedir olsa ne olmasa ne ? Çokta elzem birşey değil benim için içimiz dışımız margarin oldu zaten.Bizim millet kadar aç gözlü bir millet var mı acaba ? Bu salgının ilk döneminde bir haftasonu kapanma vardı millet çuval çuval patates almıştı [emoji3] Allah'ın patates kafaları 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Mart 2022 Paylaş 6 Mart 2022 780bin km2 yüzölçümü ve bu alanın %30u tarım arazisi olan bir ülke şuan ithalata bağımlı ve bunu yapmak BÜYÜK başarı,alkışlıyorum herzaman olduğu gibi amcalarımızı 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts