Mahmut Yıldız 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Patatesi yağsız fırınlamak da kızarmışa benzer yapıyor. Ama o da ne. Elektrik pahalı Çare mangal 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Ziraat mühendislerini tarlaya sokup iyi bir üretim planlaması yapmak lazım. urfa valisinin(galiba) bir açıklaması oldu, konuyu incelemiş , bizde yürümez o iş falan dedi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: urfa valisinin(galiba) bir açıklaması oldu, konuyu incelemiş , bizde yürümez o iş falan dedi Geçen tedaş kaçak elektrik denetimine gitmiş. Zor kurtardılar paçayı. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Çare mangal Harici yağ kullanmamak lazım, eti yağlı alacaksın. Pardon eti almıyorduk, hayvanı komple kesiyorduk değil mi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Çare mangal Bu adamın yaptığı şeylerin lezzetli olduğunu düşünmüyorum. Birkaç tanesini denedim. Birebir aynısını yaptım. Paraya da kıydım. Yediğimde lezzet yoktu. Zaten bunun mangalı ile kömürü zengin işi çare daha basit aslında Hem de evi ısıtır Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu adamın yaptığı şeylerin lezzetli olduğunu düşünmüyorum. Birkaç tanesini denedim. Birebir aynısını yaptım. Paraya da kıydım. Yediğimde lezzet yoktu. Zaten bunun mangalı ile kömürü zengin işi çare daha basit aslında Hem de evi ısıtır Bunun gibi mangal alamazsın zaten. Aslında o da almıyor, gönderiyorlar. Bende guruss go-grill var, fabrikasından yarı fiyata almıştım. Lezzet kısmı ise göreceli. Onun bu konuda yeri yok. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Ayçiçek yağının bizdeki fiyatını bilse yapmazdı heralde. https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/zamlara-sinirlendi-arabasina-benzin-yerine-aycicek-yagi-doldurdu-7017182/?utm_source=anasayfa&utm_medium=free&utm_campaign=alt_surmanset 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Yağın uçusuyla beraberinde şekerde roketledi 50kg çuval 700-750 tlciks...sırada ne var? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Migrosta yağ fiyatları korkunçtu.. Hani nerde yağ aldığımıza kızanlar. Göreyim onları bi. 1 ay önce 80 liraya aldığım yağ 160 lira şimdi. 5 litre fiyatına 3 litre alamıyorum şimdi. 5 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Almanya yine bizi kıskandı ve yağları stoklamaya başladılat. Raflarda yağ yokmuş. Olanlar da sınırlı adet/kişi satışı yapıyormuş Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Almanya yine bizi kıskandı ve yağları stoklamaya başladılat. Raflarda yağ yokmuş. Olanlar da sınırlı adet/kişi satışı yapıyormuş Bizim gemileri gönderelim biraz ihracat olur, nasılsa forumda ayçiçek yağı yiyen bi ben varım 21 Mart 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 3 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 şimdi gaza gelip herkes ayçiçeği ekecek dimi tüccar fazla ürün olunca maliyetinin altına alır bu sene gene iflas eder çifçi bakın izleyin bu notu yıldızlayıp 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Ali Gök yazdı: şimdi gaza gelip herkes ayçiçeği ekecek dimi tüccar fazla ürün olunca maliyetinin altına alır bu sene gene iflas eder çifçi bakın izleyin bu notu yıldızlayıp Trakya tarafında Çanakkale tarafında oldukça fazla ayçiçek tarlası gördüm aslında Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Trakya tarafında Çanakkale tarafında oldukça fazla ayçiçek tarlası gördüm aslında devlet bir hesap yapacak ülkeye ne kadar ton lazım şu kadar ( yanlış hesap ediyor hesaplıyorsa) bu kadar üretiyormuyuz fazlasını üretsek satarmıyız elimizdemi kalır bir tablo yayınlayacak ona uygun destekler verecek lazım olanı teşvik edecek fazla olana teşviği azaltıp dengede tutacak kadar ürettirecek özetle bu işe devlet çok sağlam bilgili tecrübeli uzman kişilerden oluşan ciddi bir ekip kurup takip etmeli . çifçi geçen sene şu para etti diyip onu ekince hepsi onu ekmiş oluyor mal ölüyor önceki sene para etmeyen hiç ekilmediğinden oda tekrar top rakama uçup ithal ediliyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Bizim gemileri gönderelim biraz ihracat olur, nasılsa forumda ayçiçek yağı yiyen bi ben varım Buluşmada yaklaşmayalım. Iıığğğyy ayçiçek yağı yiyor 😂 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 vesile ile rusyadan 6 ton yağ gemisi gelecek haberi üzerine rakamları araştırdım, tüm yazılan rakamlarda bir tutarsızlık var, yeni kaynak aradım, bence: kocaman bir tiyatro var dünyada, biz de ki de zaten tiyatro merakımız çok olduğundan katmerli gibi. medyadaki rakamların, bazı dernek başkanlarının rakamlarının da çoğu resmi açıklamaları tutmuyor, resmi açıklama da resmi rakamları tutmuyor. veya herkes ayçiçek ile banyo falan yapıyor ikisinden biri Ali Gök yazdı: şimdi gaza gelip herkes ayçiçeği ekecek dimi tüccar fazla ürün olunca maliyetinin altına alır bu sene gene iflas eder çifçi bakın izleyin bu notu yıldızlayıp bu ayçiçeği sibirya da nasıl yetişiyor? ismi o yüzden mi AY, benim bildiğim güneş seven bir çiçektir? 1 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile rusyadan 6 ton yağ gemisi gelecek haberi üzerine rakamları araştırdım, tüm yazılan rakamlarda bir tutarsızlık var, yeni kaynak aradım, bence: kocaman bir tiyatro var dünyada, biz de ki de zaten tiyatro merakımız çok olduğundan katmerli gibi. medyadaki rakamların, bazı dernek başkanlarının rakamlarının da çoğu resmi açıklamaları tutmuyor, resmi açıklama da resmi rakamları tutmuyor. veya herkes ayçiçek ile banyo falan yapıyor ikisinden biri bu ayçiçeği sibirya da nasıl yetişiyor? ismi o yüzden mi AY, benim bildiğim güneş seven bir çiçektir? Yaga bakacaklarına arkadaşlar akaryakıta odaklansınlar bence 5 kilo yag alsan 1 ay gider 5 lt mazot 50 km gitmiyor 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Migrosta yağ fiyatları korkunçtu.. Hani nerde yağ aldığımıza kızanlar. Göreyim onları bi. 1 ay önce 80 liraya aldığım yağ 160 lira şimdi. 5 litre fiyatına 3 litre alamıyorum şimdi. Fiyatlar insanlar saldırdığı için arttı normalde artmayacaktı. Tıpkı yaşanan dolar krizi gibi. Bu ülke insanı hep böyle mi olmak zorunda ? Delinin biri taş atar kırk akıllı kurtaramaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Ali Gök yazdı: şimdi gaza gelip herkes ayçiçeği ekecek dimi tüccar fazla ürün olunca maliyetinin altına alır bu sene gene iflas eder çifçi bakın izleyin bu notu yıldızlayıp Patateste 3 yılda bir oluyor bu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: bu ayçiçeği sibirya da nasıl yetişiyor? ismi o yüzden mi AY, benim bildiğim güneş seven bir çiçektir? Aynı şeyi buğday için de soralım. Onun da sonu AY. Gerçi makarna ihraç ediyorduk çok zararımız yok. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bu ayçiçeği sibirya da nasıl yetişiyor? ismi o yüzden mi AY, benim bildiğim güneş seven bir çiçektir? sibirya nere abi... Orada sadece sibirya çamı ve sibirya kurdu yetişiyor.. 22 Mart 2022 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 zaten neden ay çiçeği demişler ki buna. ne alakası var. ingilizcesi güneşçiçeği bunun. tr de günebakan da denir. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Günebakan denir evet. Ay çiçeği ne ya. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Aya çiçeği deniyormuş eskiden, ay ile alakası yok diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Bizde önceden şemşamer denirdi. Bu da günebakan demek. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts