Mehmet Ozyurek 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Ayçiçek trakyada üretilip mersinde şişeleniyorsa o da garip. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ayçiçek trakyada üretilip mersinde şişeleniyorsa o da garip. edremit zeytini de mersine gidip ordan geri geliyormuş derlermişşşş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: edremit zeytini de mersine gidip ordan geri geliyormuş derlermişşşş Yok abi biz 5 litresini 1500 tl ye elden veriyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Yok abi biz 5 litresini 1500 tl ye elden veriyoruz. Bu ben oluyorum. 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ayçiçek trakyada üretilip mersinde şişeleniyorsa o da garip. şişelerin arkasına bak ya TR 01 ya TR 33 ya da TR59 Çağlar Bayur yazdı: edremit zeytini de mersine gidip ordan geri geliyormuş derlermişşşş ayçiçek yağ nasıl üretiliyor biliyor musun abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Mert Yeldan yazdı: ayçiçek yağ nasıl üretiliyor biliyor musun abi ben içiciyim imalatı dağıtımı bilmem , rusyadaki gemi krizi olmasa haberim bile olmazdı Mert Yeldan yazdı: şişelerin arkasına bak ya TR 01 ya TR 33 ya da TR59 adana /mersin ve tekirdağ mı şişeleme merkezleri? Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Rusya'dan aycicek yagı mı geliyor yoksa ayçiçek mi? O kadar fabrika sadece şişeleme mi yapıyor ülkemizde yani? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 haberlere konu olan gemidekiler yağ, 5700 ton ayçiçek yağı geliyor, yıllık tükemimiz 1 milyon tona yakın Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 2002 de Rusya'ya ilk gittiğimde tüm meyve, sebze paket gıdalar vs her şey bizden gitmeydi. Nereden nereye. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Bu yağ krizinin bir gün öncesi sayın tarım bakanının istafa (affını istemesi) etmesi talihsiz bir zamanlama olmuş oldu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 pazar kahvaltısında patates kızartmayarak tepkimizi koyduk çok şükür. Bizi sınamasınlar 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Hüseyin Sönmez yazdı: Bu yağ krizinin bir gün öncesi sayın tarım bakanının istafa (affını istemesi) etmesi talihsiz bir zamanlama olmuş oldu. örüntü yapınca elektriklerin de kesilmesi yakın mı yani? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: ben içiciyim imalatı dağıtımı bilmem , rusyadaki gemi krizi olmasa haberim bile olmazdı adana /mersin ve tekirdağ mı şişeleme merkezleri? 1 eğitim şart 2 mahsülün üretim noktalarına en yakın bölgede tesisler 3 mesela çay fabrikası 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: pazar kahvaltısında patates kızartmayarak tepkimizi koyduk çok şükür. Bizi sınamasınlar Sınama iyidir. Sürekli doğruculuk taslayıp onu bunu eleştiren sonra da sanki aç kalacakmış gibi sürüye uyanları teşhis edersin. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Cumartesi sabah evin yakınında bir kuyruk vardı, eşim merak etmiş ne kuyruğu acaba diye. "Yağ kuyruğudur, ne olacak başka" dedim. Ofis market açılmış, 92 liradan yağ alıyorlardı. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: pazar kahvaltısında patates kızartmayarak tepkimizi koyduk çok şükür. Bizi sınamasınlar Bak şimdi sen bunu burada ti ye alarak yazıyosun, sokak röportajlarına bakıyorum adam bunu ciddi ciddi söylüyor abi... Acayip sinirleniyorum o zamanda... Zaten '' Çıkar telefonunu '' diyen dayılara birde tetris te zamanında gelmeyen uzun çubuğa çok sinirleniyorum... 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Erkut Uysal yazdı: Bak şimdi sen bunu burada ti ye alarak yazıyosun, sokak röportajlarına bakıyorum adam bunu ciddi ciddi söylüyor abi... Acayip sinirleniyorum o zamanda... Zaten '' Çıkar telefonunu '' diyen dayılara birde tetris te zamanında gelmeyen uzun çubuğa çok sinirleniyorum... Sokak röportajlarını ciddiye alıp kızıyorsanız kendinize yazık ediyorsunuz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 İbrahim Arslan yazdı: 2002 de Rusya'ya ilk gittiğimde tüm meyve, sebze paket gıdalar vs her şey bizden gitmeydi. Nereden nereye. Daha domates de alacağız.. Limon bile alırsak şaşırmayın. Sera kurar üretir putin. Adamdaki tarım bakanı efsane. İşletmeci değil. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Limon bile alırsak şaşırmayın. dalında çürüdü bu sene zaten beleşe satıldı para ile dışardan almak karlı değil para verdi millet işçiye yevmiye kes yarat at dediler limonu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Ali Gök yazdı: dalında çürüdü bu sene zaten beleşe satıldı para ile dışardan almak karlı değil para verdi millet işçiye yevmiye kes yarat at dediler limonu Limon hiç ucuzlamadı ya. hayret.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Limon hiç ucuzlamadı ya. hayret.. niye ucuzlasınki marketçi bedavaya aldı 8 lira 10 liraya satıyor marketçi ucuza aldım %500 kazanim ben 5 liraya satim demedi %1000 kazanayım mis gibi çifçi ölsün vatandaşda naparsa yapsın dedi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Ali Gök yazdı: niye ucuzlasınki marketçi bedavaya aldı 8 lira 10 liraya satıyor marketçi ucuza aldım %500 kazanim ben 5 liraya satim demedi %1000 kazanayım mis gibi çifçi ölsün vatandaşda naparsa yapsın dedi Ben sonbahar kış limonu pazarda 2 liraya bile gördüm. Ama dikkat etmek lazım. Mandalina aşılı limon var piyasada. Ekşilik vermiyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben sonbahar kış limonu pazarda 2 liraya bile gördüm. Ama dikkat etmek lazım. Mandalina aşılı limon var piyasada. Ekşilik vermiyor elde bozulmak üzere gibi görülenleri vermişlerdir olur öyle arada genel olarak 5 liranın altına 1 gün bile inmedi istanbulda şuan pazarda 7.5 10 arası Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Ali Gök yazdı: niye ucuzlasınki marketçi bedavaya aldı 8 lira 10 liraya satıyor marketçi ucuza aldım %500 kazanim ben 5 liraya satim demedi %1000 kazanayım mis gibi çifçi ölsün vatandaşda naparsa yapsın dedi Üreticiler doğrudan markete satabiliyor mu, elle gözle kontrol etmeden alınabilecek şeyler olmadığı için marketler bu avantajı kullanıyorlar. Birde stok maliyeti çürük çarık hesabı yapıp hepsini en son olarak 10 la çarpıp etiketi yazıyorlardır.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Birde stok maliyeti çürük çarık hesabı migrosta artık olgun meyva adı altında satılıyor,çürüğü çarığı kalmadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts