Çağlar Bayur 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 bizim medya (olduğu kadar ) ilginç, ayçiçek yağı pazarının yıllık cirosu 3 milyar dolar civarı, toplamı hepsi bu..... bun ciro içindeki ay içinde oluşan bir görünümüm (buhar olan birşey de yok) peşinden koşuyor da, 3 ayda 16 milyar dolar civarı buhar oldu, onun peşinden koşan yok 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Birinin çıkıp bu ülkeye çalışarak para kazanmayı öğretmesi lazım. 10 dönüm yer ekip iki seneye zenginler kulübüne girerim hayalinden çıkıp çok çalışırsak çok kazanırız demeyi öğrenmemiz lazım. Bayramların önüne arkasına gün ekleyip dokuz günlük tatillerden çıkmamız gerek. Şimdi kargolar her yere ulaşıyor beton yığınlarının içinde yaşamaktansa küçük kasabalarda yaşamak daha güzel ama anlamıyoruz.. 2 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Murat Gedik yazdı: Aksaray valisi Bim'in bölge deposunu basmış. Depodaki yağları görünce bunlar niye burada duruyor diye hepsini akşama kadar getireceksiniz valiliğin önünde halka bedava dağıtacağız demiş. Halbuki depo kocaman bölge deposu. Sadece yağdan değil diğer ürünlerden de dağlar kadar var. Çok garip. Tabi yedek akçenin ne olduğunu bilmeyen gıda deposunun da ne işe yarayacağını tahmin edemez.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 bakanlık ayçiçek yağı ihracatını yasaklamış. şimdi seneye ayçiçek yağı üretenler iflas eder eminim hesap kitap yanlıştır misal limon ihracatı yasaklandı hepsi dalında çürüdü. benim limonum var zararına sattım toplatıp kilosu 1 lira etmedi.ağacın üstünde kalırsa zarar verir diye resmen işçi parasına satıldı 2 sene daha böyle olursa tüm limoncular iflas eder . hayır halk ucuz yese onu anlicam oda olmadı marketler ucuz aldı diye ucuz satmıyorki market vuruyor allah ne verdiyse. işi bilenlerin matematiği olanların plan yapması lazım ülkede hee limon lazım yasakla ihracatı diyince çifçi iflas etti halk yine pahalı aldı marketçi zengin oldu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ali Gök yazdı: bakanlık ayçiçek yağı ihracatını yasaklamış. şimdi seneye ayçiçek yağı üretenler iflas eder eminim hesap kitap yanlıştır Hesap mı ? Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hesap mı ? doğru hesap ve plan yaparak alınmıyordu kararlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ali Gök yazdı: benim limonum var zararına sattım toplatıp kilosu 1 lira etmedi 9 tl verdim o limona ben? Serkan Toker yazdı: Birinin çıkıp bu ülkeye çalışarak para kazanmayı öğretmesi lazım. sonra silivri sovuk dermiyiz? miamieden mi katılıyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: 9 tl verdim o limona ben? 1 lira bile etmedi bu sene 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ali Gök yazdı: 1 lira bile etmedi bu sene gelelim toplayaylım feda olsun bedenim 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: gelelim toplayaylım feda olsun bedenim allah razı olsun çağlar abi seneye kışlık limonunu getirecem söz 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: 9 tl verdim o limona ben? sonra silivri sovuk dermiyiz? miamieden mi katılıyorsunuz 10. köydekilerin selamı var.. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 12 Mart 2022 Paylaş 12 Mart 2022 (düzenlendi) Benim eve 200 metre mesafede kırmızı logolu 3 harfli market var neredeyse KDV indirimi olduğundan beri markette 5 litrelik yağ gelmiyordu az önce uğradım 3 farklı çeşit palet palet yağ var markette ama fiyat 50-60 lira zamlı. 12 Mart 2022 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2022 Paylaş 12 Mart 2022 Rusya gündem olunca, oradaki limandan kalkan gemiler Mersin e yanaşıyormuş öğrendik , bu yağ ithalatının organize edilebildiği tek liman orası mı? tüm üşke kıtısını dolşaarsa nakliye maliyetini boşuna ödüyoruz? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2022 Paylaş 12 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: Rusya gündem olunca, oradaki limandan kalkan gemiler Mersin e yanaşıyormuş öğrendik , bu yağ ithalatının organize edilebildiği tek liman orası mı? tüm üşke kıtısını dolşaarsa nakliye maliyetini boşuna ödüyoruz? Şimdi oradan alır İstanbula getirriz tırlarla.. sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2022 Paylaş 12 Mart 2022 karadenizde istanbul da haydi olmadı yalovada bir tesis yok mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2022 Paylaş 12 Mart 2022 Sansunda liman yok mu Ora hem yakın hem de orta yerde Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mart 2022 Paylaş 12 Mart 2022 Bu sene hakkaten gözümle gördüm 60 kuruş limon dalında. Ürün yetişmiş ama toplayacak adam yoktu. Aynı ilçede şu an pazarda 4-5 lira.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Mart 2022 Paylaş 12 Mart 2022 Emre Şimşek yazdı: Bu sene hakkaten gözümle gördüm 60 kuruş limon dalında. Ürün yetişmiş ama toplayacak adam yoktu. Aynı ilçede şu an pazarda 4-5 lira.. Toplama maliyeti zaten 40 kurusu geçiyor Kasa masa ıvır zıvır 60 kuruş adam boşa amelelik yapacak toplasa birçoğu kesip yere attı daha ucuza gelsin zarar diye 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mart 2022 Paylaş 12 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: Rusya gündem olunca, oradaki limandan kalkan gemiler Mersin e yanaşıyormuş öğrendik , bu yağ ithalatının organize edilebildiği tek liman orası mı? tüm üşke kıtısını dolşaarsa nakliye maliyetini boşuna ödüyoruz? Yokuş aşağı abi cut off sallanıyor gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Mart 2022 Paylaş 12 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Yokuş aşağı abi cut off sallanıyor gidiyor. kamyonla gitmesinden iyidir Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: Rusya gündem olunca, oradaki limandan kalkan gemiler Mersin e yanaşıyormuş öğrendik , bu yağ ithalatının organize edilebildiği tek liman orası mı? tüm üşke kıtısını dolşaarsa nakliye maliyetini boşuna ödüyoruz? Mersin limanı nı kim işletiyor aceba ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 (düzenlendi) Muhittin Kaplan yazdı: Mersin limanı nı kim işletiyor aceba ? 2023 te lozanin gizli maddeleri bitince geri alacaz limanı🤣 13 Mart 2022 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Ali Gök yazdı: doğru hesap ve plan yaparak alınmıyordu kararlar Bu ülkede işi bilenin yetkisi yok, işi bilmeyenin yetkisi çok. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: Rusya gündem olunca, oradaki limandan kalkan gemiler Mersin e yanaşıyormuş öğrendik , bu yağ ithalatının organize edilebildiği tek liman orası mı? tüm üşke kıtısını dolşaarsa nakliye maliyetini boşuna ödüyoruz? Şöyle ki yağ tesisleri Mersin Adana arasında. Şişelenecek vs 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Mersin limanı nı kim işletiyor aceba ? tesadüftür Mert Yeldan yazdı: Şöyle ki yağ tesisleri Mersin Adana arasında. Şişelenecek vs tek bir tesis varsa ,planlama skınıtılı demek yıllık 1 milyon toınluk bir tüketim var Yorum bağlantısı
Recommended Posts