İçeriğe Yönlendir

5 LT Ayçiçek Yağı "Yağ"ması

Alptuğ Özcan

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Köksal Yılmaz yazdı:

Tarlayı ekelim dikelim de ev-tarla arası 130 km, hangi yakıtla gideceğiz?

evi tarlaya tasıyacaksın, yok öyle lüks lüks oturmak

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
evi tarlaya tasıyacaksın, yok öyle lüks lüks oturmak
İlla aynı şehirden uzak bağlantı yapacakmışım. Gebzede otursam sorun yoktu. İkameti aldırabileceğim bi adres var mı abi gepzede?
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Selçuk Keleş yazdı:

Kar ettiniz mi bari ?

Ben buna kar etmek gibi bakmıyorum.  Aynı alışverişi şimdi yapsam litre başına 10-12 tl daha fazla ödemem gerekecek. 9 litre almama izin verdi . Bu da 90 tl ediyor. Bir aylık su parası tasarruf etmiş olduk. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Erhan Doruk yazdı:

Ben buna kar etmek gibi bakmıyorum.  Aynı alışverişi şimdi yapsam litre başına 10-12 tl daha fazla ödemem gerekecek. 9 litre almama izin verdi . Bu da 90 tl ediyor. Bir aylık su parası tasarruf etmiş olduk. 

Ne kadar süre kullanılacak 9 lt. yağ tahmini?

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Selçuk Keleş yazdı:

Bize 6 ay yeter. Bir o kadar da zeytin yagi gider tabi.

tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Köksal Yılmaz yazdı:

İkameti aldırabileceğim bi adres var mı abi gepzede?

ikamete gerek yokki anketar var, çoğlatıp dağıtıyoruz

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Selçuk Keleş yazdı:

3-4 ay kadar yeter.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Erhan Doruk yazdı:

3-4 ay kadar yeter.

3-4 ay yetecek kadar başka ne satın alıyorsunuz ? 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selçuk Keleş yazdı:

Pirinç  bulgur un şeker vs aldık 10 ar kilo zam gelirse diye 6 ay gider

Yorum bağlantısı
Serkan Maden

2020 yazından itibaren doların sabit durmayacağını düşünerek indirimde ne varsa alıyorum. Son kullanma tarihlerine dikkat ediyorum neyi ne kadar kullanacağımız belli zaten. Yağ işi patlamadan öncesinde 1 yıl yetecek kadar vardı. Tuvalet kağıdı bulaşık makinesi deterjanı keza öyle. Dolar 1 artıyorsa herşey 2 artıyor vede aşağı düşmüyor. Ucuz ve kaliteli bulduğum ihtiyaçları fazlasıyla almaya çalışıyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
3-4 ay kadar yeter.
İyi gidiyormuş, 5 lt 1 ay gider-gitmez bizde. Zeytinyağını az kullanıyoruz.
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

İznikte zeytinlik alıp karavan çadır baraka park yapalım kendimize..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Gülkokan yazdı:

1 tane karavan kampı

günlüğü kaç tl karavanı ile gelene?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mert Gülkokan yazdı:

Karavan başı 150 gayme gecelik

La Cabaña İznik
0507 524 14 14
https://maps.app.goo.gl/2LM9qvYUzPvEynuH7

Ben bir yer alalım diye söyledim. arada gidip takılmak yağını da paylaşmak ağaçlara bakmak için. yoksa otel daha makbul.

Serkan Maden yazdı:

2020 yazından itibaren doların sabit durmayacağını düşünerek indirimde ne varsa alıyorum. Son kullanma tarihlerine dikkat ediyorum neyi ne kadar kullanacağımız belli zaten. Yağ işi patlamadan öncesinde 1 yıl yetecek kadar vardı. Tuvalet kağıdı bulaşık makinesi deterjanı keza öyle. Dolar 1 artıyorsa herşey 2 artıyor vede aşağı düşmüyor. Ucuz ve kaliteli bulduğum ihtiyaçları fazlasıyla almaya çalışıyorum.

ticaret olsun alışveriş artmış olur. Siz(ler) alıyorsunuz diye artıyor aslında tabi bir de o gerçek var. 

Talep enflasyonu deniyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

ticaret olsun alışveriş artmış olur. Siz(ler) alıyorsunuz diye artıyor aslında tabi bir de o gerçek var. 

Talep enflasyonu deniyor.

ilginç bir tesadüf, bu hafta ki ayçiçek yağı stoğu bitti açıklamasını da ayçiçekçiler derneği başkanı yapmıştı, soru şu gerçekler açıklansa mı iyi açıklanmasa mı? açıklnmaması gerçekleri değiştirecek mi diye devamı da gelebilir

denize karşı karavn  parkta iyi sohbeti yapılabilir bunun.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Selçuk Keleş yazdı:

Bebek maması, bebek bezi , bulaşık makinası tableti aldım , köye gidince 3 kg tereyağı almıştım, ev eriştesi, çamaşır deterjanında kampanya vardı geçen 12kgx2 aldım koydum. Valla imkanlar elverdiğince temel ihtiyaçları stoklu gitmeye çalışıyorum. Mama ve bezde ortalama maliyetim çok iyi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

karavan fuarına gidiyor muyuz bu hafta

bileti indirdiniz mi?

Erhan Doruk yazdı:

Bebek maması, bebek bezi , bulaşık makinası tableti aldım , köye gidince 3 kg tereyağı almıştım, ev eriştesi, çamaşır deterjanında kampanya vardı geçen 12kgx2 aldım koydum. Valla imkanlar elverdiğince temel ihtiyaçları stoklu gitmeye çalışıyorum. Mama ve bezde ortalama maliyetim çok iyi. 

E işte insanlar böyle ileriye dönük artacak diye saldırınca fiyatlar da artıyor..

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Çağlar Bayur yazdı:

ilginç bir tesadüf, bu hafta ki ayçiçek yağı stoğu bitti açıklamasını da ayçiçekçiler derneği başkanı yapmıştı, soru şu gerçekler açıklansa mı iyi açıklanmasa mı? açıklnmaması gerçekleri değiştirecek mi diye devamı da gelebilir

denize karşı karavn  parkta iyi sohbeti yapılabilir bunun.

Gerçektem ayçiçekçiler derneği diye bir oluşum mu varmış? 😃 Kıymetli devlet büyüğümüz açıkladı, tedarik sıkıntısı yokmuş, halkımız 1 günde 1 aylık stok çekmiş. Mal piyasada kalmayınca toptancılar fiyatı gıdıklamış. Gıdıklanan fiyatı görüp paniğe kapılan halk stok çekmeye devam etmiş. Sonuç olarak yağ sadece market depolarında kalmış , gün yüzüne çıkacak zamanı bekliyormuş. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kardan yollartam kapanırsa zevkle gideriz , yine az yağarsa yolda kalanlar yüzünden gidilmez

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Mehmet Göktürk yazdı:

karavan fuarına gidiyor muyuz bu hafta

bileti indirdiniz mi?

E işte insanlar böyle ileriye dönük artacak diye saldırınca fiyatlar da artıyor..

Çocuk 3. Ayında mamaya başladı, mamaya başladığında 800gr ı 102 tl di. Şimdi 165 tl. Bende 110 ortalama maliyetli 8 pk var.  Bebek bezi 169 tl di.  Şu an en ucuz 239 tl. Benim ort maliyet 194 tl lik 5 pk duruyor.  Almayıp ne yapayım . Bugün almazsam yarın daha pahalı alacağım. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Erhan Doruk yazdı:

Çocuk 3. Ayında mamaya başladı, mamaya başladığında 800gr ı 102 tl di. Şimdi 165 tl. Bende 110 ortalama maliyetli 8 pk var.  Bebek bezi 169 tl di.  Şu an en ucuz 239 tl. Benim ort maliyet 194 tl lik 5 pk duruyor.  Almayıp ne yapayım . Bugün almazsam yarın daha pahalı alacağım. 

kafe aç kafe

Erhan Doruk yazdı:

..Bugün almazsam yarın daha pahalı alacağım. 

Enflasyonu tetikleyen budur..

çözüm:  paranızı faize yatırın banka onu işletsin ekonomi dönsün. Ve fakat, faiz oranlarına devlet çomak soktu. hayırlı olsun.

NOT: adam kafe açmayı üretim sanıyor. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

NOT: adam kafe açmayı üretim sanıyor. 

neresinden baksak elimizde kalır, bu maymunları çıkarıyorlar ya ana akım medyaya, ellerindeki en iyisi de bu ise durum daha vahim :rofl: stopaj ödemek troll maaşı almaya benzmez, 100 bin lik sermaye ile 1 tost bile basamaz bu gün...

Mehmet Göktürk yazdı:

Ve fakat, faiz oranlarına devlet çomak soktu. hayırlı olsun.

gagılda yok bu: benim hesabıma  göre: an itibarı ile hazine (yani bizler) 16 milyar dolar borçlu ocak 1 de korumalı mevduata TL yatırana, günlük değişiyor bu borç, hesap 3 mart a ait.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

NOT: Erhan, "kafe aç kafe" derken adamı taklit ettim ha. yanlış anlama olmasın. Anlıyorum tabi durumu. Genel değerlendirme benimki.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Mehmet Göktürk yazdı:

NOT: Erhan, "kafe aç kafe" derken adamı taklit ettim ha. yanlış anlama olmasın. Anlıyorum tabi durumu. Genel değerlendirme benimki.

Üstüme alınmadım zaten . Ticaret benim işim değil ama ukrayna olayından önce aldığım Aes fonu beni baya teselli etti. Biden in bugün 18:45 deki açıklaması ile yarın çok daha iyi olacak gibi görünüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

akşam üstü market gezdim biraz. 5 litre yağ bitek mopaşda vardı 210 liraydı bir yağ sanırım

bimden 2 tane 1 litrelik yağ aldım tanesi 30 liraya yudum.  

japon yapıştırıcı lazımdı 13 liraya alabildim carefurdan başka yerde bulamadım acildi

nedense unu yağma etmişler bugün ufak paket un vardı sadece dedim büyük paket hiç yokmu kasiyer abi noldu anlamadım bugunde unu aldı herkes dedi şokta :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...