İçeriğe Yönlendir

5 LT Ayçiçek Yağı "Yağ"ması

Alptuğ Özcan

Recommended Posts

Alptuğ Özcan

Dün akşam haberlerinde gündeme gelmesinden sonra internette karşılaştığım videoların haddi hesabı yok.

Bütün marketler tabiri caizse talan olmuş durumda. İnsan birbirini eziyor resmen

Allah sonumuzu hayır etsin.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Toplantıda değinmiştik. Pahalı olması dışında sorun yok denmişti. Sanırım zincir mağaza indiriminde birden fazla açıdan video çekilip lanse edildi. Bu videonun ortaya atılması bile sahte bir yokluk yaratmış ve akıbetinde yağma derecesinde alışverişe "bazı" yerlerde sebebiyet vermiş olabilir. Biz ne ara aç kaldıkta açlıktan bu kadar korktuk anlamıyorum Allah korusun yanlışlıkla biri Türkiye tarafına kurşun sıkarsa vay halimize daha doğrusu marketlerin haline. Market sahibi olsam böyle bir ihtimale karşı kepenklere butondan aktif edilen şehir şebekesi bağlarım

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Yoklukla korkutuyorlar, aynen şeytanın yaptığı gibi…

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç

Bugün standart bir alışveriş için markete girdiğimde yağ falan kalmamıştı. İnsanlara bir korku hissi veren birileri var. 100 liraya aldığım yağ 200 liraya satılıyor yok diye. Aslı astarı olmayan savaş çıktı diye çığırtkanlık yapan birileri fırsatçılık yapıyor. Ne stoklarda ne de ürün tedarik zincirinde bir sıkıntı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ne olacak bu aç gözlülüğümüz bilmiyorum. Adam ölümüne kalabalığa girmiş yağ peşinde. İhtiyacı olanla aç gözlülük edeni ayırt etmek mümkün değil. Sonumuz nereye gider böyle bilemiyorum..

Bencilliğinden ölecek çok insan var..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

"Sen bilmezsin yeen..Yağ kuyrukları vardı yaaağğğ...." diyen dayıları sahneye davet ediyoruz.

Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler ama yaşayan biz oluyoruz hep..

• Beğen 19
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Düşman memlekete girse kurşun falan atmasına gerek yok. Stand kursun 1 palet 5 lik yağ koysun bizimkiler zaten keser birbirini

• Beğen 4
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bugün migrosa gittim.  paletle 5 lik yağları depoya götürüyorlardı. Anlam verememiştim.  Sonra internette videoyu görünce fiyat araştırması yaptım. Bazı sitelerde 5 lik ayçiçek yağına 450 tl fiyat konmuştu. Online olarak en uygun A 101 de fiyat buldum , 8 litre kadar alabildim. Evde de biraz var , savaş sonun kadar yeter sanırım. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Yav nerede kaldı bizim takvamız, kanatkarlığımız, Müslümanlığımız? Biraz farkımız vardı başkalarıyla onu da kaybettik.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Aynı senaryoyu salgında da gördük. Milleti korkutup luppoları nasıl yağ- malatıyorlardı. Halen ders almadık.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Kızanlar olacaktır ama bu ülkenin müslümanlığı tamamen sözde. İşlenen suçlara, yapılan hareketlere, söylenen sözlere baktıkça burasının müslüman bir ülke olduğuna inanasım gelmiyor. 

• Beğen 28
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Serhat Işık yazdı:

Yav nerede kaldı bizim takvamız, kanatkarlığımız, Müslümanlığımız? Biraz farkımız vardı başkalarıyla onu da kaybettik.

hiçbir zaman yoktu.

• Beğen 15
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Metin Mankal yazdı:

"Sen bilmezsin yeen..Yağ kuyrukları vardı yaaağğğ...." diyen dayıları sahneye davet ediyoruz.

Katılıyorum. Yağ kuyrukları, kapanan camiler hepsini ve daha fazlasını 2 senedir yaşıyoruz. Siyaset malzemesi olarak kullanıldı hepsi

Erhan Doruk yazdı:

Bugün migrosa gittim.  paletle 5 lik yağları depoya götürüyorlardı. Anlam verememiştim.  Sonra internette videoyu görünce fiyat araştırması yaptım. Bazı sitelerde 5 lik ayçiçek yağına 450 tl fiyat konmuştu. Online olarak en uygun A 101 de fiyat buldum , 8 litre kadar alabildim. Evde de biraz var , savaş sonun kadar yeter sanırım. 

400 liranin üstünü çizip 350 TL yazmışlar indirim var diye 5 LT yağa

Serhat Işık yazdı:

Eskidenmiş o

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ukraynalı bizim kadar un yağ stoklamamış, adamlar 3 gün evden çıkamadı açlık başladı

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

Yine kasa kazandı 

Kasa = marketler. Bu memlekette bı oyun donuyor hissi gelmeye başladı iyice

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Serhat Işık yazdı:

Üzülerek yazıyorum yaşadığımız gibi inanıyoruz. Keşke gerçek Mümin gibi yaşayabilsek. 

Mehmet Cihat yazdı:

Kızanlar olacaktır ama bu ülkenin müslümanlığı tamamen sözde. İşlenen suçlara, yapılan hareketlere, söylenen sözlere baktıkça burasının müslüman bir ülke olduğuna inanasım gelmiyor. 

Tamamen haklısınız. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)

demin zoom da mevzusu vardı: sivil insiyatif ve sorumsuz açıklmalar eklendi buna, çıkıp ülkede raflar dahil 1.5 aylık yağ stoğu kaldı dersen...... olacağı bu, diğer yandan yağı kıs, salatayı kızartmayı azalt? biz kendimiz insiyatif ile karar alamıyoruz.

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
(düzenlendi)
Metin Mankal yazdı:

Babam sabah aramıs hanımı sizede yag alımmı demiş bende  gerek yok almasın bize , sen bilmessin ben nakadar yag kuyrugu bekledim bilinmi demiş hanıma :))

tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

İlkokulda Türkiye için "tarım" ülkesi diye öğretmişlerdi bize.  Şimdi markette yerli ürün bulmak için uğraşıyoruz. Ülkede tarımı bitirenlerin iki yakası bir araya gelmez inşallah. 

• Beğen 16
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Kriz yaratıldı, kriz anında pahalı olan mal göze ucuz geldi, talep patladı, raflar boşaldı. Yeni fiyatlar yükleniyor. Elinize sağlık :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Bakar
Erhan Doruk yazdı:

Hocam selamlar hangi Migros şubesi ?

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Ben sabah gittim markete yağ felan talan eden yoktu.Ayrıca ayçiçek yağı nedir olsa ne olmasa ne ? Çokta elzem birşey değil benim için içimiz dışımız margarin oldu zaten.Bizim millet kadar aç gözlü bir millet var mı acaba ? Bu salgının ilk döneminde bir haftasonu kapanma vardı millet çuval çuval patates almıştı [emoji3] Allah'ın patates kafaları

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

780bin km2 yüzölçümü ve bu alanın %30u tarım arazisi olan bir ülke şuan ithalata bağımlı ve bunu yapmak BÜYÜK başarı,alkışlıyorum herzaman olduğu gibi amcalarımızı :bravo::bravo:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...