Aydın Sert 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Bir süre önce, forumdan bir tavsiye üzerine X teknoloji firmasından el feneri almıştım. Fener geldi beğenmedik iade ettik. Ürün iade ve ücret iade işlemleri sıkıntılı oldu. Karşıda muhatap yok, firma gugıldaki adresinden taşınmış vs. Yine sanırım forumdan bu firmadan alışveriş yapan biri bir numara vermişti, oradan ulaşmıştım. Bu firmadan belirli aralıklarla reklam sms leri geliyor. Normal şartlarda mesaj sonlarında iptal için link olur, numara olur. bunda hiç bir şey yok. Engelliyorum, uyarıları gizle diyorum ama nafile, yine geliyor. E-devlet üzerinden "Ticari Elektronik İleti Şikayet Sistemi" üzerinden şikayette bulundum fakat oradan da olumlu bir dönüş alamadım. Nasıl kurtulurum bu illetten? Usandım artık. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Bende alektrikçilerin smslerini engellemek istiyorum ama başaramadım. Yüzlerce abone var, hepsinin mesajını bana atıyor. Benle ilgiliyse bile artık bakmadan direk siliyorum. Uğraşılmıyor. Bunlara bir çözüm bulunmalı. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 (düzenlendi) Telefon nedir? İphone için yaptığım uygulamayı anlatayım. Gelen mesajı açıp isim üzerine tıklanır. Bilgi yazan yere basılır ya da ses yazan yere basılır aranması sağlanıp kapatılır. Arama defterine gelip çıkan numara engellenir ve bir ömür boyu kurtulursunuz. Tabi engellenen numaralar silinmediği sürece yada telefona resest atılmadığı sürece kalır. Genelde numaraları karma karışıktır. 3 Mart 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Ümit Türk yazdı: Telefon nedir? İphone için yaptığım uygulamayı anlatayım. Gelen mesajı açıp isim üzerine tıklanır. Bilgi yazan yere basılır ya da ses yazan yere basılır aranması sağlanıp kapatılır. Arama defterine gelip çıkan numara engellenir ve bir ömür boyu kurtulursunuz. Tabi engellenen numaralar silinmediği sürece yada telefona resest atılmadığı sürece kalır. İphone. Dediğiniz şekilde yapmaya çalıştım fakat arama tuşu aktif değil. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Bu arayanı engelle dediğinizde sms de engelleniyor Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Çok şaşırdım yazması lazım aslında. Ben bankalardan gelenleri bile bu şekilde yapıyorum. Evet Cem abi haklı. Smsde engellenir. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Cem Işık yazdı: Bu arayanı engelle dediğinizde sms de engelleniyor Hayır Cem Hocam. Hem engelledim, hem uyarıları gizledim lakin yine geliyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Aydın Sert yazdı: Hayır Cem Hocam. Hem engelledim, hem uyarıları gizledim lakin yine geliyor. İlginç gerçekten.. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Ümit Türk yazdı: Çok şaşırdım yazması lazım aslında. Ben bankalardan gelenleri bile bu şekilde yapıyorum. Evet Cem abi haklı. Smsde engellenir. Maalesef geliyor. Sizin dediğinizi yapmak için engeli kaldırdım. Belki engel olduğu için aranmaz diye ama sonuç yok. Nasıl lanet bir şeye bulaştım. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 https://vatandas.iys.org.tr/izinlerim burdan bütün izin verdiğiniz numaraları görüp kaldırabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Macit Aliyev yazdı: https://vatandas.iys.org.tr/izinlerim burdan bütün izin verdiğiniz numaraları görüp kaldırabilirsiniz. Orada da çıkmıyor maalesef. İzini olanlar bildiğim firmalar. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Aydın Sert yazdı: Yine sanırım forumdan bu firmadan alışveriş yapan biri bir numara vermişti, oradan ulaşmıştım. Sizi bu derde gark eden bendim Aydın Bey.. Aynı SMS'lerden bana da geliyor. Sadece o firmadan değil, internetçiler, su arıtıcısı satanlar, özel okullar vs. Alenen taciz ediliyoruz. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Her seferinde başka numaradan yolluyor olabilir mi? Bana dadanan bi numara var, engelledikçe sonu farklı numaralardan arama ve sms gelmeye devam ediyor. (212) 945 la başlayan sabit hat. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Yurdaer Elay yazdı: Sizi bu derde gark eden bendim Aydın Bey.. Aynı SMS'lerden bana da geliyor. Sadece o firmadan değil, internetçiler, su arıtıcısı satanlar, özel okullar vs. Alenen taciz ediliyoruz. Yok Hocam. Sizin olmasanız muhatap bulamayacaktım. Sizin sayenizde karşı taraf ile görüşebilmiştim. Önder Özcan yazdı: Her seferinde başka numaradan yolluyor olabilir mi? Bana dadanan bi numara var, engelledikçe sonu farklı numaralardan arama ve sms gelmeye devam ediyor. (212) 945 la başlayan sabit hat. Önder abi, işin ilginç tarafı numara yok mesajda. Gelen her mesaj aynı başlık altına düşüyor. Engelliyorum, uyarıları gizliyorum, yine aynı yere mesaj geliyor. Nasıl bir pislik yapıyorlar anlayamadım. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Google Mesajlar'ın gözünü seveyim. Tüm spam'leri daha ben okumadan engelliyor. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 huvey sağolsun seç engellesi güzel işliyor, bu arada şu İleti Yönetim sistemi güvenlimidir? https://iys.org.tr/hizmet-saglayici/basvuru/nasil-yapilir devletin tamamda... Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 mesaj atan aracı firma iptal seçeneği vermek zorunda. 3-4 firma var onlara ulaşırsanız sistemlerinden numaranızı çıkartabilirler. ilave olarak aracı firmalar sorumlu iptal işlemlerinden. yasa olarakta aracı firmaların iptal seçeneği sunmaları zorunlu. Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 huvey sağolsun seç engellesi güzel işliyor, bu arada şu İleti Yönetim sistemi güvenlimidir? https://iys.org.tr/hizmet-saglayici/basvuru/nasil-yapilir devletin tamamda...Güvenli tabi ki. Burdan size ileti gönderimine bir şekilde izin verdiğiniz firmaları görebilirsiniz ve iptal edebilirsiniz... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Bu aracı firma üstünden manuel gönderiyordur. Ben millet vekilinin cuma mesajını 10 yıldır engelleyemedim. 2 2 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Baş belası bunlar abi. Gün içinde sürekli geliyor bunlardan. Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 6 Mart 2022 Paylaş 6 Mart 2022 Iphone telefon için ben VeroSMS programını kullanıyorum. Blocklist oluşturup anahtar kelimeleri giriyorsunuz o kelimeleri içeren mesajları İstenmeyen klasörüne atıyor herhangi bir bildirim gelmiyor. Bazen banka smslerinide engelliyor alışveriş için gelen şifrelere bildirim gelmiyor. ancak ben çoğunlukla memnunum. incelemenizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2022 Paylaş 6 Mart 2022 Hüseyin Arık yazdı: Iphone telefon için ben VeroSMS programını kullanıyorum. Blocklist oluşturup anahtar kelimeleri giriyorsunuz o kelimeleri içeren mesajları İstenmeyen klasörüne atıyor herhangi bir bildirim gelmiyor. Bazen banka smslerinide engelliyor alışveriş için gelen şifrelere bildirim gelmiyor. ancak ben çoğunlukla memnunum. incelemenizi tavsiye ederim. Bu sakıncalı. Belki görmemiz gereken bir uyarıyı kaçırırız. Bu arada millet vekili cuma günü yine gönderdi. Engellemek fayda etmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Mart 2022 Paylaş 6 Mart 2022 Bende dijiturkten ve telekom en interneyi aramalarından şikayetçiyim. Engelliyorumm, mesajlar ve aramalar başka numaralardan devam ediyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts