İçeriğe Yönlendir

Maskeleri Çıkaracak mısınız?

Çiğdem Bilen

Maske kullanımı az önce sayın bakanın açıklamasıyla gevşetildi daha doğrusu kaldırıldı gibi duruyor. Havalandırma yeterliyse ve sosyal mesafe varsa maske takmanıza gerek kalmadı dedi. Bu durumda artık kimse maske takmaz gibi duruyor.  

121 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Çiğdem Bilen
Çağrı Alaf yazdı:

Takmaya gerek yok diye açıklama yapılması daha fazla takmamız gerektiği anlamı taşıyor bence. Potansiyel risk artacak. 

Aynı fikirdeyim eğer pandemi bitti diyorsak neden hala maske kullanmanın şart olduğu yerler var. O zaman 30 40 kişilik sınıfta öğrenciler maske takmazsa ben daha çok takmalıyım maskeyi

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Kapalı ve risk teşkil eden yerlerde maske takarım…

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
şu virüsün de müzük eşliğinde çoğaldığını insanlığa bir öğretebilseydik , daha önce atabilirdik maskeleri yahu

Arabada radyoyu hiç açmıyorum
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Benim arabada radyo Yok. Virüs girdi yandı 😛

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Maske daha çok karşı tarafı korumak için değil mi? Öyleyse markette, wcde, benzinlikte takmak lazım. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Ben bundan sonra da (ölene kadar) otobüse binerken ya da bankaya girerken maske takarım. Kimsenin salyasını solumak istemiyorum. Bu illet de baya şey öğretti bize.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Pandemi sürecinin tek gerçeği var bence oda "Maske" takmaya devam. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ

Maske takmaya devam edecek varsa evdeki maskeleri yollayayım, çifter çifter takın :))

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben bugünkü açıklamaları duymamış gibi devam edeceğim. Çocuklarım da öyle yapacak.. 

İnsanın olduğu her yerde takacağım, takmayanlara yaklaşmayacağım. 

Haritadan bakınca her yer kırmızı, hasta sayısı düşmüş değil. Hangi gerekçe ile kuralları gevşettiler. 

Bence, bir de böyle deneyelim dediler. 

• Beğen 8
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Mehmet Ozyurek yazdı:

Hangi gerekçe ile kuralları gevşettiler. 

Bence tamamen savaş sayesinde düşecek olan turizm gelirini yurt içi turistlerle canlandırmak amaçlı oldu. Hiçbir şey olmamış gibi hastalık virüs yok gibi yazı geçireceğiz

• Beğen 6
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bence, bir de böyle deneyelim dediler. 

nefis helva kavururum

Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

turizm gelirini

ecnebiler 20 -25 misli para birimi olan rezervasyonları mart ayı içinde yaparlar, gitikleri ülkeleri kıskana kıskaan gezip ağlaya ağlaya geri dönerler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

ben de kapalı alanda yalnız kalamıyorum fobim var

Zaten dumanlı ve gazlıları kapalı alana almıyorlar :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

dumanlı ve gazlıları kapalı alana

cammı alırız aşağı açılır ortam

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Ahmet Hasan Şendağ yazdı:

Maske takmaya devam edecek varsa evdeki maskeleri yollayayım, çifter çifter takın :))

Gönderin biz takarız.  Maskesiz  gezip sonra teste  gelenin de boğazını    pcr çubuğuyla ciğerlerine  kadar harbi  çeker gibi temizlemek lazım. Bu da benim bireysel inisiyatifim olsun.  

• Beğen 7
  • Teşekkür 3
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Şimdi anlamadigim bir nokta var HES kodu uygulaması iptalse eğer kişi pozitifse topluluğa girip çıkmaması onun vicdanına  mi kalıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Uymaz yazdı:

Şimdi anlamadigim bir nokta var HES kodu uygulaması iptalse eğer kişi pozitifse topluluğa girip çıkmaması onun vicdanına  mi kalıyor

Evet. 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İlkay Başaran yazdı:

Ben bundan sonra da (ölene kadar) otobüse binerken ya da bankaya girerken maske takarım. Kimsenin salyasını solumak istemiyorum. Bu illet de baya şey öğretti bize.

Aynen.  Ne kadar güzel bişeymiş.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Havalandırma yeterliyse

Kime göre? Kim belirleyecek havalandırmanın yeterliliğini

yurt içi turistlerle

Düne kadar yüzümüze bakmıyorlardı. Hiç acımıyorum turizmcilere

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

Anlayabildigim kadariyla artik covid'e grip muamelesi yapilmaya başlanacak. Hayatimizin bir parcasi olacak. 

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Pandeminin ilk döneminde Boris Johnson'un dediği ilkeye döndük.

Sürü bağışıklığı ve resmen doğal seleksiyon. 

Kuvvetli olan yada kendini iyi koruyan yaşar, dayanıksız olan gider.

Acı ama gerçek. Ekonomi yaşamdan öne geçti.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Pandemi çok şey öğretti, kalabalıkta ben de takmaya devam ederim, özellikle de hastaneye veya kalabalık yerlere gittiğimde. Ama pandemiye rağmen öksürüp hapşırırken ağzını kapatmayı bazılarına halen öğretemedi. İş arkadaşıma bile uyarmama rağmen ağzını kapattıramadım. Uyarınca hasta değilim nolacak diyor 😠

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Açık havada maske takmak zaten ayrı bir saçmalık. Kapalı alanlarda yerine göre ve kalabalığa göre takıyorum.  Takmak zorundayım.  Covid olduktan sonra ipini koparan dışarı çıkıyor. 

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Çok kalabalık ortamlara girmedikten sonra hiç takmadım. Takılmaması en güzeli.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Açık alanda takmıyordum zaten.

İşe giderken serviste, toplu taşımada, hastane, avm gibi kalabalık ortamlarda takmaya devam edeceğim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...