İçeriğe Yönlendir

Maskeleri Çıkaracak mısınız?

Çiğdem Bilen

Maske kullanımı az önce sayın bakanın açıklamasıyla gevşetildi daha doğrusu kaldırıldı gibi duruyor. Havalandırma yeterliyse ve sosyal mesafe varsa maske takmanıza gerek kalmadı dedi. Bu durumda artık kimse maske takmaz gibi duruyor.  

121 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Çiğdem Bilen
(düzenlendi)

Maske kullanımı az önce sayın bakanın açıklamasıyla gevşetildi daha doğrusu kaldırıldı gibi duruyor. Havalandırma yeterliyse ve sosyal mesafe varsa maske takmanıza gerek kalmadı dedi. Bu durumda artık kimse maske takmaz gibi duruyor. Siz maske kullanımını bırakacak mısınız?

tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Ağız tiryakisiyim hocam 😁

Emin değilim şahsen 

• Beğen 1
  • Mutlu 12
Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM

Alışkanlık yaptı :-)
Bir süre daha maske takmaya devam ederiz. Özellikle kapalı alan ve toplu taşıma araçlarında maske kullanırız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Havalandırmanın ve mesafenin yeterli olduğu durumlarda maske takmak zaten en başından beri zararlıydı. 

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Ersev Kaya yazdı:

Maske takan var mıydı?

Okullarda özellikle dikkat ediliyordu. Şimdi de okullarda, toplu taşımada, serviste takılacak diyor ama artık çocuklara zor taktırırız. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersev Kaya
Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

çocuklara zor taktırırız

+1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Benim öğrencilerimin yarıdan fazlası takmıyor. 5 sınıf karantinaya girdi 2 haftada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Ben zaten açık alanda takmıyordum. Kapalı alanda da yanımda kimse yokken takmıyordum. Boğazıma indiriyordum. Aynı şekilde devam ederim heralde

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç

Benim lisede öğrencilerin %95 i takmıyor. Mevcut 1200 kişiden varın siz hesabını yapın. Okulda henüz karantinaya alınan kapatılan sınıf olmadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

İyi oldu zaten bir faydasını görmedik , maske imalatçıları köşeyi döndü başka da birşey değil.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Artık bakanda "ne haliniz varsa görün" dedi... 

• Beğen 3
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Takacağım. Öğrencilerim zaten çok dikkat ediyordu. Yine edeceklerdir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Önceden de açık havada kimse takmıyordu gerekmedikçe kapalı alanda evet maske takmanın anlamı da yok aslında değişik bir şey söylenmedi. Ama sıkı kurallar varken bile maske takan sayısı azdı şimdi esnetilen kurallar ile çok daha azalacağını düşünüyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kapalı alanda da yanımda kimse yokken takmıyordum.

ben de kapalı alanda yalnız kalamıyorum fobim var

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Kısmen diye bir de seçenek olsa bana uyardı.

Açık alanda zaten takmıyordum. 

AVM ve toplu taşımada takarım. Ama 5 dk için bir dükkana alışverişe gir çık maske tak çıkar zor oluyordu.

Kısa zaman için takmam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Sayın bakan biz sağlık personelinin  de yükünü  hafifletsin madem. Kimse maske takmayacaksa  mevsimsel  grip muamelesi  yapılan bu hastalığa  aile hekimliğinde  bakılıp hastaya semptomatik  reçete  yazılıp  gönderilsin.  Her şüpheli hastadan  ekg kan takibi yapmaktan  gına  geldi.  Yüzlerce  pcr testi alıyoruz  her gün.   

Covid yada bir başkası farketmez,  VİRÜS  DAMLACIK YOLUYLA YAYILIR !!! Hapşırırken öksürürken elini ağıza kapatmak yada dirsek içi  ile ağzı kapatmak  covidden çok  çok önceleri hepimizin duyduğu  bildiği  ağız yoluyla  viral enfeksiyonların  yayılımını  azalma  önlemi  değil miydi?

Maske faydasız deyip çıkarmak  mantıksız.

• Beğen 11
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Takmaya gerek yok diye açıklama yapılması daha fazla takmamız gerektiği anlamı taşıyor bence. Potansiyel risk artacak. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
İbrahim Arslan yazdı:

Kısmen diye bir de seçenek olsa bana uyardı.

Açık alanda zaten takmıyordum. 

AVM ve toplu taşımada takarım. Ama 5 dk için bir dükkana alışverişe gir çık maske tak çıkar zor oluyordu.

Kısa zaman için takmam.

Yeri geldiğince, kısmen dediğinizde maske kullanmaya devam ediyorsunuz zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şu virüsün de müzük eşliğinde çoğaldığını insanlığa bir öğretebilseydik , daha önce atabilirdik maskeleri yahu

• Beğen 6
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...