Murat Atagenç 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 H11 tip ampül kullanan t7 ranger mercekli (projektörlü) farında kullanmak için sipariş ettiğim kuvars tip diye bahsedilen 360 derece ışık yayan led ampülüm bugün geldi. 5 dakikalık kolay bir montaj sonrası kapalı otoparkta aldığım far desenlerini ekliyorum. 35w klasik xenon kiti araç kabul etmemiş, normal yönlü led ampüller de mercek tasarımı dolayısıyla düzgün bir ışık dağılımı sağlamamıştı. Gün geçtikçe deneyimlerimi yine buradan paylaşırım. Duvar ışık deseni halojen ampüldekiyle aynısı, bozulma olmadı. Ürün; https://tr.aliexpress.com/item/1005003271334459.html?gatewayAdapt=glo2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef3d12AjGEbq @Servet Aydın @Hasan Karabekiroglu 3 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bu ledi forum ile tanıştıran Sayın @Servet Aydın İşte kanıtı, Tr den ilk ve tek yorum; 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 bunları görmüştüm. daha sarı renk olanı yokmu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 bu fotodaki ışık deseni bozuk olduğunu gösteriyor? halojende de aynısın ise, farlarda bir sorun var? özelikle sağda ve solda V formatında bir aydınlatma olmaz farlarda? Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 2 Mart 2022 Yazar Paylaş 2 Mart 2022 Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bu ledi forum ile tanıştıran Sayın @Servet Aydın İşte kanıtı, Tr den ilk ve tek yorum; Sağolsun King Ve PKing sayesinde ben de almış oldum Doğan Arşiray yazdı: bunları görmüştüm. daha sarı renk olanı yokmu? 4300 istiyordum ben de ama tek renk bu ledler. Çağlar Bayur yazdı: bu fotodaki ışık deseni bozuk olduğunu gösteriyor? halojende de aynısın ise, farlarda bir sorun var? özelikle sağda ve solda V formatında bir aydınlatma olmaz farlarda? Hep böyleydi Ranger farları pek hoş değil, uzunlar gündüz farından dolayı h15. Ampül tipinden mi yoksa fardan mı bilmiyorum uzunlar zayıf. Ha bu arada tüvde sıfır araca bile kısa hüzme kusurlu yazılırken bu araç tamamen kusursuz geçiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 acaip garip miş kaldırımı görmez insan 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Hayırlı olsun, uzun uğraşılar sonucu düzgün bi led bulduk. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Islak zeminde bile iyi duruyor. Görüş mesafesi, aydınlatma alanı nasıl? Memnun musunuz? Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Aydınlatma şu an güzel. Dün yağmur vardı bugün de kar yağışı var siyah asfaltta deneyimleyemedim. Rengi biraz sarımsı olsa mükemmel olacaktı 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 daha sarı olması lazım bu paraya. ancak ledin rengi ne kadar soğuksa o kadar fazla lümen değeri olur. belki sarı olunca kurtarmıyrodur. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Sırf sarılık yüzünden xenon kit almıştım ama onu araç kabul etmedi. Halojenden şu an ki hali kat kat iyi ama 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 sağ tarafa aydınlatma yapmıyor çok acaip bir far yahu , farın üstünde marka üretici ismi falan yazıyor mu hiç? Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 3 Mart 2022 Yazar Paylaş 3 Mart 2022 Sadece ford logosu var harici marka görmedim. Son site içerisindeki fotoğraf yanıltabilir, telefonun ışıklı çekimi aktifti onda. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 6 Mart 2022 Yazar Paylaş 6 Mart 2022 Çevre yolu Renk fotoğraflardaki gibi değil ama sanki 8000k gibi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart 2022 Paylaş 6 Mart 2022 duvar yamuktu demek az gölgeli ama mis gibi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 6 Mart 2022 Yazar Paylaş 6 Mart 2022 Ah bir de rengi fotoğraftaki gibi olsaydı mükemmel olacaktı Yorum bağlantısı
Ferit Gür 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Bir şeyi merak ediyorum bu ledleri döşerken bi beyaz bi sarı şeklinde yapsalar örneğin 6 smd çip olsun biri sarı biri beyaz olacak şekilde yapılsa, hem normal gecede sarı/beyaz arası ışık verir hemde yağmurlu havada siyah asfaltta etkisini yitiren beyazların yerine sarı ışık etkili olur. Parlaklığı biraz azalabilir ancak full beyaz lede göre daha iyi aydınlatmaz mı? Sadece fikir beyan ediyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Bir şeyi merak ediyorum bu ledleri döşerken bi beyaz bi sarı şeklinde yapsalar örneğin 6 smd çip olsun biri sarı biri beyaz olacak şekilde yapılsa, hem normal gecede sarı/beyaz arası ışık verir hemde yağmurlu havada siyah asfaltta etkisini yitiren beyazların yerine sarı ışık etkili olur. Parlaklığı biraz azalabilir ancak full beyaz lede göre daha iyi aydınlatmaz mı? Sadece fikir beyan ediyorumVar zaten. Ancak optik sapma oluyor onlarda da 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Var zaten. Ancak optik sapma oluyor onlarda da Bu sapma derecesi çok mu fazla oluyor servet abi. Bu arada bendekiler rejlektörlü Mert Gülkokan yazdı: Ferit Gür yazdı: Bir şeyi merak ediyorum bu ledleri döşerken bi beyaz bi sarı şeklinde yapsalar örneğin 6 smd çip olsun biri sarı biri beyaz olacak şekilde yapılsa, hem normal gecede sarı/beyaz arası ışık verir hemde yağmurlu havada siyah asfaltta etkisini yitiren beyazların yerine sarı ışık etkili olur. Parlaklığı biraz azalabilir ancak full beyaz lede göre daha iyi aydınlatmaz mı? Sadece fikir beyan ediyorum Her yüzeyde 6 lı csp ledli h7 buldum çok deli ışık veriyor ama alibaba bile 750 tl istiyor gümrük hariç O tip farın ismi türü çeşidi var mı ben de bi bakmak isterim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 1 mm kesiti olan Akkor flaman yerine iki sıra led koyunca freeform far mahvediyor ortalığı. Projektör lens olanlarda hata daha az 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: 1 mm kesiti olan Akkor flaman yerine iki sıra led koyunca freeform far mahvediyor ortalığı. Projektör lens olanlarda hata daha az Tam tahmin ettiğim gibi milimlik açı farkı bile sapıtmaya yetiyor Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 TRY 726.70 35%OFF | Bevinsee H7 H4 LED ışıkları ampuller 9005 HB3 9006 HB4 H1 LED H3 H8 H9 H11 9012 far 120W 22000LM 6000K beyaz araba far V45https://a.aliexpress.com/_mLg6t4cBendeki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Projektör lens olanlarda efendim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts