Mücahit Erdem 1 Mart 2022 Paylaş 1 Mart 2022 YouTube da severek takip ettiğim Sinan Koç sonunda Taunus u ayağa kaldırmış, dünya standartlarında bir iş çıkmış 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 1 Mart 2022 Paylaş 1 Mart 2022 (düzenlendi) Bende çok beğendim. Acaba herşeyini kendisi karşılasa kaç lira tutardı 1 Mart 2022 tarihinde Tolgahan Doğru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2022 Paylaş 1 Mart 2022 eyvah artık 60 bin e bulunmaz bunlardan da, kaç tanesi çöpe atıldı sayamadım tek kapı diye 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2022 Paylaş 1 Mart 2022 Tolgahan Doğru yazdı: Bende çok beğendim. Acaba herşeyini kendisi karşılasa kaç lira tutardı 100 den marş döner x3 e de gider, kıllık titizlik meselesi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Amma yakışıklı araba. Güzel bir iş çıkmış ortaya ama maliyet ne acaba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Ayhan Asil yazdı: maliyet ne acaba. videoda kısa süre görülen suspansiyon sistemi 2-2500 avro civarı tahminen, onu 15 le çarpıp sonra devamına bakılabilir, boyaya 50-70 bin Tl civarı yazabiliriz, toplamaya devam etmeyelim 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Güzel olmuş. Serçe Kara şimşekten sonra kaç yıldır bir önceki kasa balta burun Taunus 2.0 coupe toplama hayalim var ama bir türlü fırsat olmadı. Hazır olanlar da pek hoşuma gitmiyor. Bakalım... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Cem Dilmen yazdı: Güzel olmuş. Serçe Kara şimşekten sonra kaç yıldır bir önceki kasa balta burun Taunus 2.0 coupe toplama hayalim var ama bir türlü fırsat olmadı. Hazır olanlar da pek hoşuma gitmiyor. Bakalım... İlanlarda yok ben baktım Sokak aralarına bakmak lazım.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Başından beri takip ettiğim seri. Sponsorluklar sayesinde iyi iş çıkardılar. Umarım orjinalliğini bozmadan devam eder. Sanırım motoru swaplayıp o güzelim direksiyonu muayeneden sonra sökecekmiş. Yerine de üç kollu go kart direksiyonu gelecekmiş. Böyle restorasyonlar ilgi çekici ama orjinaline sadık kalmayınca bir anlamı kalmıyor bana göre. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: İlanlarda yok ben baktım Sokak aralarına bakmak lazım.. facede onlar, sah kom da olmaz, Yorum bağlantısı
Süleyman Can 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Bir de Taurus var. Amerikan motorlu bentleye benzeyen tasarımlı. Sarı sitede bile az sayıda. Bugüne kadar hiç denk geldin abi sokakta, sanayide falan? @Çağlar Bayur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Süleyman Can yazdı: Bir de Taurus var. Amerikan motorlu bentleye benzeyen tasarımlı. Sarı sitede bile az sayıda. Bugüne kadar hiç denk geldin abi sokakta, sanayide falan? @Çağlar Bayur sıfırken elimizn altından çok geçti, virajı şaşırtıcı derece iyi idi, 180 de limitör vardı o can sıkıcı, iç konsol tesisatında birçok tasarım hatası bulup onarmıştık, pörtük gözlü yamuk radyolu 1 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 2 Mart 2022 Yazar Paylaş 2 Mart 2022 sıfırken elimizn altından çok geçti, virajı şaşırtıcı derece iyi idi, 180 de limitör vardı o can sıkıcı, iç konsol tesisatında birçok tasarım hatası bulup onarmıştık, pörtük gözlü yamuk radyoluİç tasarım garip olsada özgünlüğünü beğendim abi. Şimdikilerin hepsi birbirinin aynı, gram zevk vermiyor. İç tasarım konusunda 99 mondimi özlüyorum 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Cem Dilmen yazdı: Güzel olmuş. Serçe Kara şimşekten sonra kaç yıldır bir önceki kasa balta burun Taunus 2.0 coupe toplama hayalim var ama bir türlü fırsat olmadı. Hazır olanlar da pek hoşuma gitmiyor. Bakalım... Yanılmıyorsam İzmir'den bir üyemiz bir zamanlar epey uğraşmıştı. En son rengine karar vermek için oylama yapmıştık hatta. Yeşil renk, taba iç döşemeye karar vermişti diye hatırlıyorum. Akibeti ne oldu bilmiyorum ama eğer bittiyse jantlarına varana kadar aşağıdakine benzeri bir şey çıkmış olması lazım ortaya 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Yanılmıyorsam İzmir'den bir üyemiz bir zamanlar epey uğraşmıştı. En son rengine karar vermek için oylama yapmıştık hatta. Yeşil renk, taba iç döşemeye karar vermişti diye hatırlıyorum. Akibeti ne oldu bilmiyorum ama eğer bittiyse jantlarına varana kadar aşağıdakine benzeri bir şey çıkmış olması lazım ortaya [emoji4] Seneler sonra sarı sitede satılık olarak görmüş çok üzülmüştüm kızlarına bırakmak İçin topluyordu 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Fatih Keskin yazdı: Seneler sonra sarı sitede satılık olarak görmüş çok üzülmüştüm kızlarına bırakmak İçin topluyordu Bazen ne kadar istesek bile kısmetimizde yoksa ne gelir elden.. Eminim çok üzülerek elden çıkarmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: İlanlarda yok ben baktım Sokak aralarına bakmak lazım.. Evet abi sarı sitede yok. Çok nadir. Keşke olsa. Yurdaer Elay yazdı: Yanılmıyorsam İzmir'den bir üyemiz bir zamanlar epey uğraşmıştı. En son rengine karar vermek için oylama yapmıştık hatta. Yeşil renk, taba iç döşemeye karar vermişti diye hatırlıyorum. Akibeti ne oldu bilmiyorum ama eğer bittiyse jantlarına varana kadar aşağıdakine benzeri bir şey çıkmış olması lazım ortaya Evet aklımdaki de tam olarak bu Yurdaer Bey. Çok hoş durmuyor mu 😊🥰 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 (düzenlendi) valla ne yalan söyliyim ben sevmedim, model seçimide yanlış geldi, orjinalliğide bozacak olması yanlış geldi, o motorun kalması yanlış geldi, 2.3 motor takmalıydı mesela, benim gözümde şuan sanayide direk boyanmış, döşemecide koltuk yapılmış geçmiş bir araç gibi, jantlar spacer kullanacak olması, yok aga.... motor bu olacak (tabii tüp gaz falan olmayacak, saçmalık olurdu) 3 Mart 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 bayiliyorum eski arabalari toplamayi ilerde belki meslegi birakip bu ise yönele bilirim favori markalarim Delahaye , Delage, Fazel Vege, talbot lago gibi modeller ama bulmasi cok zor bacanagimin kuzeninde 2 tane fazel vega hurdasi var amcam 80 bin den basliyor piyasasi ama ben satmiyorum diyor , amca rahmetli olunca kiziyla pazarliga tutusacagim ben önce ölmezsem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Mustafa Cerci yazdı: 2 tane fazel vega hurdasi var evraklı mı vesile ile bizde, .eşme başındakiler yüzünden amerikan veya merso değilse klasik sayılmaz..... kaprislerinden geçilmiyor hanfendilerin 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 zamanında bizim taunusu babam hibe vermişti, hey gidi günler hey, satmak yerine trafikten çekip hurdaya ayıracaktık, baktık o bile dert, çekici tut, Aliağa ya götür ohoo, direk verdik gittiydi, üstüne zorla para vermişlerdi üstelik 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 vidyodaki tek kapıdan gözümle gördüğüm 3 adeti hurdaya atılmıştı, 2 de terk idi kimbilir niceleri vardır, tek kapı dedin mi dönüp omuz üstünden bakmazdık zenginlik işte.... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Bu tek kapının kısa stoplu olması lazım değil miydi orjinalinde? Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: evraklı mı vesile ile bizde, .eşme başındakiler yüzünden amerikan veya merso değilse klasik sayılmaz..... kaprislerinden geçilmiyor hanfendilerin evrakli amcamin koleksion iki aracla sinirli degil benim gorebildigim hepsi takoza alinmis vaziyette matra murena, ford vendome 1954, fiat 500 (eski model) , astra 2 fazel vega gorebildigim bir kismiydi . Kizi al gotur fiyatta anlasiriz desede amcam nuh diyo peygamber demiyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts