İçeriğe Yönlendir

Radara Girdim, Mutluyum.

Metin Mankal

Recommended Posts

Metin Mankal

İki gün önce sabah okula gidiyorum.Yokuş öncesi bir ışık var.Kırmızıda arkama bir beyaz connect geldi..Neredeyse tampona dayandı. Neyse yeşil yandı ve hareket ettik..Bu connect aynı şekil dibimde dip gaz ve selektör yapıyor..Biraz hızlandım nafile..Ben de sağa yanaşayım derken bu da sağıma girdi ve siyah dumanlar atarak , kornya da abanarak sağımdan uzadı.Yanımda kızım olduğu için bulaşmadım yoksa duramam..Biraz ileide ters durmuş beyaz corolla farlarını açmış bu arkadaşı selamlıyordu..Resmen içimin yağları eridi...Zira hızı oraya kadar yüz civarına çıkmıştır..Ben de onun yüzünden hızımı artırdım radara girdim diye düşünüyorum ama iki gündür düşmedi ceza...Hayırlısı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

İnşallah o cezayı yemiştir hocam. Yakın takip eder, selektör yapar, sen sinyal verirsin sağa geçeceğim diye bunlarda şerit kavramı olmadığı için boşluktan geçmeye çalışır.  Kendine göre de haklıdır, sol şeritte ne işin var der. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Erkut Uysal yazdı:

Muhtara tebli gelir hocam... Gecmis olsun... :)

İlk önce E-Devlete düşüyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erkan Işık

Connect kamyonet oldugu için hız sınır atıyorum sana 80 ise ona 70 dir  veya 70-60 şeklinde oluyor   saglık olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

En sol şeridi gerçekten tapulu malı zannedenlerden dolayı connect gibi davranışlarımız oluyor arasıra 😤

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Senin hız yapmana sebebiyet verdiği için beyaz araca giydirmişlerdir. Bence sana yazmamışlardır. Şimdiye düşmüşlerdir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal
Hakan Tarım yazdı:

En sol şeridi gerçekten tapulu malı zannedenlerden dolayı connect gibi davranışlarımız oluyor arasıra 😤

Orta şeritteydim yahu..

ayrıca hiç te yavaş kullanmam arabayı..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsmail Sefer

08:39 da radara girdim 08:41 de e devletten DLİNG diye mail geldi hayırlı olsun ceza yediniz diye. Emniyet yazarsa anında e devlete düşüyor. E devlette ceza yoksa muhtemelen yırttınız 🙂

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
(düzenlendi)

Ortalama 2 - 7 gün içerisinde E devlete düşüyor. Geçen hafta benim ceza 2 gün sonra mesajla direk geldi. :) 

tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Bildiğin apaçi işte. Bunlardan binlerce var. Bildiği tek şey gaza basmak. Başka bir halt bildikleri yok. Ne trafik okumaları var, ne şerit tutmaları. Nere boş oraya yerleş.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Taciz sonucu hızlandığınızda radardaki ekipler bazen sizi hoş görüyorlar. Ben de yaşadım bu durumu. 6 ay oldu, ceza gelmedi bana. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkasında kaldıysan görmemiştir Hocam.. 

İnşallah öyle olmuştur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

İnşallah Comnect hız sınırını %30 aşmıştır da 51 2/B den işlem yapılır 😅

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Metin Mankal yazdı:

Orta şeritteydim yahu..

ayrıca hiç te yavaş kullanmam arabayı..

Hanım hamile, az kötü olduydu. Soldan soldan yardiriyorum. Sözüm ona beyefendinin biri sol seritte 50 ile gidiyor. Kornaya abana abana bi kaldim. Sonra önüne makasladim el kol hareketleriyle de derdimi kibarca anlattım 🤓 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal
Metin Akbal yazdı:

İnşallah Comnect hız sınırını %30 aşmıştır da 51 2/B den işlem yapılır 😅

Aynı yerde daha önce 68 km ile ceza yemişliğim var.Tecrübeliyim yani..Büyük ihtimalle % 30 aşmıştır o da..

Hakan Tarım yazdı:

sol seritte 50 ile gidiyor.

İnan ben de sevmem hiç böyle tipleri.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Öğlen 2'de yediğim park cezası akşam 5'te edevlet'e düştü. Gib'ten değil de, edevlet'ten bakarsanız ceza varsa selamlaşırsınız :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Metin Mankal yazdı:

Bu arada aklınızda olsun 1 ve 3 km/h fark ile yediğim cezaları mahkeme iptal etti. 2 km/h farkının mahkemesi devam ediyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

İnşallah sınırda kalmış ve radara düşmemişsinizdir diyelim olumlu düşünelim. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...