Fatih Evcin 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: bunlarda opsiyon listesi nasıl? yani dolu da ne var? yıl yıl değişiyor aslında abi birazda karışık. ama bu araçta ; Ön camlar otomatik , aynalar otomatik + ısıtmalı , sağ sol kapıda hoparlör + kumaş döşeme , klima , 2 airbag , sis farı , elektrikli cam tavan , vites önü bardaklık , ön takımda Z rot var ek olarak , şanzıman vites aralığı daha uzun ve son olarak yanlış hatırlamıyorsam 70 beygir olmalı. Yurt dışından getirilerek airbaglı ve yandan yatırmalı koltuklar takılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 Mart 2022 Yazar Paylaş 4 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: yıl yıl değişiyor aslında abi birazda karışık. ama bu araçta ; Ön camlar otomatik , aynalar otomatik + ısıtmalı , sağ sol kapıda hoparlör + kumaş döşeme , klima , 2 airbag , sis farı , elektrikli cam tavan , vites önü bardaklık , ön takımda Z rot var ek olarak , şanzıman vites aralığı daha uzun ve son olarak yanlış hatırlamıyorsam 70 beygir olmalı. Yurt dışından getirilerek airbaglı ve yandan yatırmalı koltuklar takılabilir. hediye kabul edilir 🤣 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: ön takımda Z rot opsiyon derken? önde viraj demiri olmazsa virajda uçar gider yahu Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: opsiyon derken? önde viraj demiri olmazsa virajda uçar gider yahu Adı yanlış olabilir ama diğerlerinde olmayan bir ek parçası var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: Adı yanlış olabilir ama diğerlerinde olmayan bir ek parçası var doğrudur z rot vardır, viraj demiri bağlantısı için z rot gözüken parçadır, yani aslında ön viraj demiri opsiyon olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 Mart 2022 Yazar Paylaş 4 Mart 2022 Sağ kapı döşemesini söktüm. Suyun altında yıkadım komple. 3d carpet shampoo kullandım. Rengi kendine geldi kumaşın [emoji1787]Arabanın orjinalliğini kimse sorgulamasın [emoji1787] kapılardaki hoparlörlerde körük kalmamış.Yerine yenisini taktım. 6 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Elinize sağlık körük işi güzel olmuş. Mehmet Cihat yazdı: 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 wuuuu tam mid lik yer yapmışlar aslında 20 cm sığardı buraya 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Kapı iç saçını biraz keserek biraz daha büyük sığıyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Mart 2022 Yazar Paylaş 5 Mart 2022 Ön camın alt kısmındaki fitil yoktu. Orjinal fitil bütün. Takılması için camın sökülmesi gerekiyor.Uygun bir fitil bulup taktım. 20 lira [emoji2]Lacettide kalan h1 Xenon kiti vardı. Boşta durmasın diye sis farına taktım. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Mart 2022 Yazar Paylaş 5 Mart 2022 Kornanın çalmaya mecali yoktu. Zayıf şaseden dolayı yapıyormuş. Yerine ulaşmak çok zor. Havalar ısınana kadar göz önünde bir yere taktım. Şu an çok iyi çalışıyor.Silecek kolunun boyası kötü durumdaydı. Onuda elden geçirdim. 12 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 fitil çözümü harika olmuş, eline sağlık Mehmet Cihat yazdı: Ön camın alt kısmındaki fitil yoktu. Orjinal fitil bütün. Takılması için camın sökülmesi gerekiyor. Uygun bir fitil bulup taktım. 20 lira L 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 bu tip fitiller candır yaratıcılık ile her işr yarıyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Mart 2022 Paylaş 6 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yavaş git.. Bitecek araba Satar alan rahat eder bu arkadaş başka hayaller peşinde koşar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Mart 2022 Paylaş 7 Mart 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Silecek neden çift kollu? 1 tane çünkü abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart 2022 Paylaş 7 Mart 2022 Bi video çeksene nasıl çalışıyor silecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Mart 2022 Yazar Paylaş 7 Mart 2022 (düzenlendi) Videonun son kısmında görünüyor. İkinci kol silecek süpürgesini diğer kolun ucunda geri çekmesi için yapılmış. Kolla birlikte düz gitse camdan dışarı çıkacak çünkü 7 Mart 2022 tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Mart 2022 Yazar Paylaş 10 Mart 2022 Silecek 1. Kademede çalışmıyordu. Rölesini sipariş edecektim 125 TL idi. Eskisini bir sökeyim dedim. Röle daha önce kurcalanmış. Yolları kopmuş vs. gerekli tamiratı yaptım. [emoji2] 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Aman parmağa dikkat, eline sağlık hibriti tamir etmek için böbreğini feda edecek olan çıkacak Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Mart 2022 Yazar Paylaş 10 Mart 2022 Artık bizimle deyılsın mavi vites topuzu [emoji2] 11 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts