Ali Gülmez 23 Eylül Paylaş 23 Eylül bu araba sınıf atladı clio ya kafa tutuyor artık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül Paylaş 23 Eylül resmen evrim geçirdi senin elinde Mehmet daha ne yapacaksın bilmiyorum ama çok tatlı oldu bu 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Araç ellerinizde resmen can buldu. Arka spoiler ve arka camdaki yazılar sökülürse sanki daha hoş duracak gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Mehmet Cihat yazdı: tampon sağ tarafında çeki demiri üzerindeki grilik nedir öbür fotolarda yok ışık yansımasımı hatta twingo yazısının üzerinde de var Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: tampon sağ tarafında çeki demiri üzerindeki grilik nedir öbür fotolarda yok ışık yansımasımı hatta twingo yazısının üzerinde de var Yerdeki şeritler yansımış. Boya o kadar güzel parlamış ki 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Tevfik Işık yazdı: Araç ellerinizde resmen can buldu. Arka spoiler ve arka camdaki yazılar sökülürse sanki daha hoş duracak gibi. Yazılar hakkında aynı düşünüyorum ama spoileri çok seviyorum Mehmet Kazancıoğlu yazdı: tampon sağ tarafında çeki demiri üzerindeki grilik nedir öbür fotolarda yok ışık yansımasımı hatta twingo yazısının üzerinde de var Arabanın boyası çok iyi durumda değil ama işte cilalaya cilalaya bu kadar oluyor abi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Yazıları çıkarsak yeter maşallah Katılıyorum. Spoiler hoş ama yazılar 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Bence spoyler ve tozluklar çıksa daha yakışıklı olur böcek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Sani Gerşon yazdı: Katılıyorum. Spoiler hoş ama yazılar gençler harici şu konuya yazmasa, kasıyor da , İlkay Başaran yazdı: Bence spoyler ve tozluklar çıksa daha yakışıklı olur böcek. spoiler kırmızı çizgimiz 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül Paylaş 25 Eylül 197km/h, tatlı aşağı eğim var. düzde 177km/h rahat gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Çağlar Bayur yazdı: 197km/h, tatlı aşağı eğim var. düzde 177km/h rahat gidiyor Bu 16v benimki 8v 168 son düzde 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Çağlar Bayur yazdı: 197km/h, tatlı aşağı eğim var. düzde 177km/h rahat gidiyor Krikoda 199. denemiş olan var 🤣 Digital kadran ilk hanede 2 yok 😅 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Mehmet Cihat yazdı: Bu 16v benimki 8v 168 son düzde 😂 2000 devirdeki hızı kaç hiç bakıldı mı devir saati yok sanrım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Çağlar Bayur yazdı: 197km/h, tatlı aşağı eğim var. düzde 177km/h rahat gidiyor Bunların 1.2 8v değil miydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bunların 1.2 8v değil miydi? 16 sıda var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim kapı döşemesinin kumaşı uzun uğraşlar sonrası yenilendi sırada kırmızı emniyet kemerleri var 12 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Mehmet Cihat yazdı: kırmızı emniyet kemerleri tüvde sorun çıkabiliyor, üstünde etiketi olmaz ise Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Çağlar Bayur yazdı: tüvde sorun çıkabiliyor, üstünde etiketi olmaz ise Onu neden abi ben de mavi yapmayı düşünüyordum. Kapıdaki iç ezik nasıl oluşmuş? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Mehmet Yeter yazdı: neden abi ben de mavi yapmayı düşünüyordum. fabrikasyon takılan bir parça değiştirilmiş oluyor, kemere de hassalar, sanayi tipi olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim Çağlar Bayur yazdı: tüvde sorun çıkabiliyor, üstünde etiketi olmaz ise abi dediğin gibiymiş şimdi baktım ama etiket diktirip geçenler olmuş benim muayene bu ay muayeneden sonra yaptırayım bari 2 sene sonra en kötü çıkma bi takım koyarız üzerine 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Mehmet Cihat yazdı: kapı döşemesinin kumaşı uzun uğraşlar sonrası yenilendi sırada kırmızı emniyet kemerleri var Döşemenin rengi inanılmaz güzel olmuş. İnşallah kısa sürede lekelenmez 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Mehmet Cihat yazdı: etiket diktirip geçenler olmuş eski kemer evde dursun.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Mehmet Cihat yazdı: kapı döşemesinin kumaşı uzun uğraşlar sonrası yenilendi sırada kırmızı emniyet kemerleri var çok tatlı olmuş kumaşı gösterince güzel durmayacağını düşünmüştüm ama gene mükemmel işçilik ile harikalar yaratmışın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts