Mehmet Cihat 14 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2023 Bakımdan sonra sesi tam çıkmayan kornamı tampon arkasından sökerek sağ çamurluk üstündeki boş kısma yerleştirdim. Ekstra şase bağlantısıda yaptım şimdi tam randımanlı oldu Bakımda hava filtresini değiştirmemiştik akşam olduğu için ben yaparım diye ayrılmıştım. Filtreyi söktüm tarihi 2005, devirdaimde 2005 üretimdi. Aklıma kötü şeyler geliyor 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 14 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2023 Ekstra olarak airbag ışığı yanmaya başladı. Bazen sönüyor fakat direksiyonu çevirince tekrar yanıyordu. Zemberek olduğunu düşünerek sipariş ettim 100 tl çıkma. Sorun çözüldü 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2023 Paylaş 14 Mayıs 2023 koca torpidoda miinnak gösterge neden yapılır ki gerçi tesladan güzel 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2023 Cam tavanın siperliğinin boyası bir yerde dökülmüş ve genel olarak solmuştu. Trim parlatıcılar filanda geçici parlaklık verdiği için boyamaya karar verdim fakat jantları boyadıktan sonra zımpara astar vs yapmaya o kadar üşendim ki öyle bırakmıştım. İnternette gezerken vernikli multisurface bir boyaya denk geldim 30 liraydı 120 ml fiyatı aldım. Başladık boyamaya Yalan yok biraz sünger izi oldu rulo gibi birşeyle yapsam daha güzel olabilirdi. Eskisinden güzel oldu Tam malzemeyi toplamaya başlamıştım her yer gözüme boyanacak geliyor tabi. Bagaj eşiğini boyayayım dedim çok fazla çizik vardı. Süngerle biraz texture yaptım Sizca nasıl olmuş çok mu kötü yoksa az mı kötü Öndeki 10 cm hoparlörleri sökmüştüm orjinal tweeterlar bozuk olduğu için boş kalmıştı oralar. Ucuza bir çift tweeter aldım orjinal tweeter ayaklarına yapıştırıp monte ettim. Ucuzda olsa sese etki ediyor. 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Güzel olmuş, sen boyanın linkini ekle bence lazım olan olabilir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Küçücük tweeter müziği manyak hale getiriyoruş.. Benim sağ öndeki bozukmuş ben fark etmiyordum. Servet binince ilk sözü şu oldu " Bu tweeter bozuk" Test ettim harbi bozuk.. Sipariş verdim orijinalinden alıp taktim.. Şimdi arabadan inmeyi canım istemiyor. Bir tweeter çok şeymiş.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir tweeter çok şeymiş.. bir de tss 20 yi tatsan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: bir de tss 20 yi tatsan Var mı sende.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Var mı sende.. zenginken üstü çizik diye attık metal eski seri gri 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: zenginken üstü çizik diye attık metal eski seri gri Servetin kangoda gördüm ona benzer bir şey.. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 16 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: Güzel olmuş, sen boyanın linkini ekle bence lazım olan olabilir Çağlar Bayur yazdı: nası bi boyaymış bu su bazlı mı https://www.hepsiburada.com/polisan-x1-art-vernikli-hobi-boyasi-siyah-120-ml-p-HBCV00000730GQ?magaza=NALBURCUK 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 16 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: acaip tutunuyor bunlar yüzeye dün boyadağım eşiği tırnağımla kazıdım kalkmadı bakalım ileride yorumlarımı yazarım ama parasına göre beğendim abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2023 Kaliper ve kampanaları maviye boyadım 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2023 Kule üzerlerine pandizot geldi:) Bagaj pandizotunu tıraşlamam gerekti kenarlardan 11 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: marakya özel üretim mi ? çok şık evet abi twingoya özel yapıldı 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Mehmet Cihat yazdı: evet abi twingoya özel yapıldı yani hazır mı satıyor, yoksa dükkana gidip ölçü çıkarark mı yapıyor istek üstüne 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: yani hazır mı satıyor, yoksa dükkana gidip ölçü çıkarark mı yapıyor istek üstüne araç üzerinden kalıp alınıyor abi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2023 Paylaş 22 Mayıs 2023 Mehmet Cihat yazdı: araç üzerinden kalıp alınıyor abi istanbulda ara ki bulasın, kaça yaptı bunları? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2023 Twingonun arka amortisörlerini ve ön fren tertibatını değiştirdim. Arka amortisör maysan mando buldum 675 tl tanesi gayet uygundu. Amortisör fabrikasyon sachs marka 21 yıllık malzeme Takozlar ve toz körüğü sağlamdı onlarda hiç değişmemiş. Ellemedim bende. Ön frenlerde de disk ve balata değişimi ve ayrıca kaliper pim ve piston körüklerini değiştirdim. Disk mga 650 tl takımı, balata 150 tl yine mga, kaliper tamir takımı 150 tl. Ayrıca bakır gres ve silikon gres kullandım. Ön amortisörler çıktığında patlaktı, arkalarda ölüymüş. Arabanın tüm karakteri değişti şimdi. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 28 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2023 Twingonun arka tavan lambası yok ama arkada bazen seyahat esnasında hanım çocuğu yediriyor vs. Işığa ihtiyaç oluyor. Bende bir iki kişinin yaptığı işten esinlenerek bir aydınlatma yapmaya karar verdim. Cam tavan perdesinin muhafazasını söktüm perdeler ile birlikte tek parça şeklinde. Üzerine elimdeki ledlere uygun gelecek şekilde delikler açtım. Ve 3 konumlu anahtar taktım uygun bir yere. Lehim ve kablolama işlemi sonrası kabloları yapıştırdım. Bitip montajlanmış hali. 17 Yorum bağlantısı
Recommended Posts