Koray Demir 26 Şubat 2022 Paylaş 26 Şubat 2022 Hayırlı uğurlu olsun. Koltuk döşemeleri hariç çok çok beğendim ona da el atarsınız zaten konuyu dört gözle takipte olacağım 😀. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Şubat 2022 Paylaş 26 Şubat 2022 Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Çok güzel duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Şubat 2022 Paylaş 26 Şubat 2022 Güzel oyuncak buldun kendine hayırlı olsun. Bu araçta gösterge yok mu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 26 Şubat 2022 Yazar Paylaş 26 Şubat 2022 Güzel oyuncak buldun kendine hayırlı olsun. Bu araçta gösterge yok muOrtada gösterge hız ve yakıt gösteriyor. Şöför önünde sadece ikaz lambaları var 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Şubat 2022 Paylaş 26 Şubat 2022 Mehmet Cihat yazdı: Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ortada gösterge hız ve yakıt gösteriyor. Şöför önünde sadece ikaz lambaları var test etmistim 199 da kalıyor 🙃 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah:) 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok güzel duruyor maşallah. Vites topuzu çok abes durmuş bence orjinal reno vites topuzu daha güzel durur düşüncesindeyim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 27 Şubat 2022 Yazar Paylaş 27 Şubat 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok güzel duruyor maşallah. Vites topuzu çok abes durmuş bence orjinal reno vites topuzu daha güzel durur düşüncesindeyim. Kesinlikle katılıyorum bej renk Clio vites topuzu alacağım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 torpido müsait komple ekran kaplanabilir 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Mehmet Cihat yazdı: Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok güzel duruyor maşallah. Vites topuzu çok abes durmuş bence orjinal reno vites topuzu daha güzel durur düşüncesindeyim. Kesinlikle katılıyorum bej renk Clio vites topuzu alacağım https://renpazrenaultyedekparca.com/tr/clİo-iii-vİtes-topuzu-derİ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 27 Şubat 2022 Yazar Paylaş 27 Şubat 2022 Sani Gerşon yazdı: https://renpazrenaultyedekparca.com/tr/clİo-iii-vİtes-topuzu-derİ 3 olmuyor abi clio 2 oturuyor tam 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Hayırlı uğurlu olsun, Allah nazarlardan saklasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 27 Şubat 2022 Yazar Paylaş 27 Şubat 2022 Evet o zaman başlayalım [emoji2]Aracı alalı yaklaşık iki hafta oluyor aracı İstanbul'da aldım bu resmini attığım işlemler hep İstanbul'da yapıldı. Araç şu anda Gümüşhane'de 1100 km yol geldik beraber [emoji1]Aracı aldığımda sol ön teker bilyesinden ses geliyordu hemen aldığım gün yaptırdım. 500 TL bayıldık.Mutlu mutlu cam tavan aç kapa yapıyoruz. Bir iki gün gezdik. Cam tavan tam kapanırken tık dedi kaldı. Motor boşa dönüyordu sesi geliyor. Söktüm motoru. Dişli daha önce tamirat görmüş ve mile kaynaklanmış. ( Aslında motorun tamir takımı çok uygun fiyata mevcut) kaynak bırakmış kendini mil dönüyor dişli boşta. İznimin bitecek olmasından dolayı kargoya vaktim olmadığından bende gaz altı kaynağı ile iki punta attırdım. Taşlayıp yerine taktım. 10 TL verdim tornacıya. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 27 Şubat 2022 Yazar Paylaş 27 Şubat 2022 Arabada ABS olmadığı için bir frenciye gidip iyice baktırayım ayar vs ne gerekiyorsa yaptıralım dedik. Kampana torna, ayar vs. 200 TL ödedim.Arabanın direksiyonu haşattı. Onuda resimlerde gördüğünüz orjinal deri direksiyon simidiyle değiştirdim airbag ile birlikte. 600 TL ödedim.Ayna ayar düğmesinin kafası yoktu. Sadece kafayı da bulamadım. 70 TL ye çıkma parça alıp taktım.Sağ tarafın davlumbazı yoktu. Onuda sipariş edip taktım. 190 TL.Bagaj amortisörü tutuyordu ama halsizdi. 20 TL ye yenisini alıp değiştirdim. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 27 Şubat 2022 Yazar Paylaş 27 Şubat 2022 Anahtarını sustalı anahtara çevirdik. 120 TL tuttu.Burda yazanlar dışında ön takımdan ses geldiği için rotcuya gidip tespit yaptırdım.Amortisör takozlarıSalıncaklarZ RotlarDeğişti işçilik dahil 1300 lira tuttu. Ama ön takım hala birşeyler istiyor. Rotcuda iş yok galiba [emoji1] 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Ön lastikte düzensiz aşınma mı var sanki? Bi de jant kapakları bi garip mi duruyor? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 28 Şubat 2022 Yazar Paylaş 28 Şubat 2022 Ön lastikte düzensiz aşınma mı var sanki? Bi de jant kapakları bi garip mi duruyor?Lastiklerde birşey yok fakat jant kapağını Linea jant kapağı takıyorlar 15 inç. Lastik yanağı ince görünsün diye [emoji1] yenisini alana kadar böyle kalacak artık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 28 Şubat 2022 Paylaş 28 Şubat 2022 Hayırlı olsun. Çok şirin tam keyif arabası. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2022 Paylaş 28 Şubat 2022 Mehmet Cihat yazdı: Lastiklerde birşey yok fakat jant kapağını Linea jant kapağı takıyorlar 15 inç. Lastik yanağı ince görünsün diye yenisini alana kadar böyle kalacak artık 14 inch jantta nasıl duruyor kapak? iyi fikirmiş ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts