Sani Gerşon 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 AAa, kapaklar çok güzel olmuş Paspaslara da bayıldım. Ellerinize, cebinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Kapaklar çok güzel olmuş çok yakışmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2022 Geçtiğimiz hafta içi enişteyle bir gazlayayım dedim. 130 km/s üzerine çıkınca bir ses gelmeye başladı. Videosunu atmaya çalışırım.Ses sol taraftan geliyor , gaza bastıkça geliyor gazı bırakınca gidiyor. 70-80 km lere düşene kadar devam ediyordu. Fakat 130 u geçmezseniz hiç ses yok. Sol taraf olduğu için şanzıman yağına baktım öncelikle seviye tama yakındı.Tekerleği söküp baktığımda aks körüğünün küçük kelepçesi yerine kablo bağı kullanıldığını gördüm su vs almış olabilir diye açıp içine gres sürdüm. Aks kelepçem olmadığı için de kablo bağıyla topladım. Bir teste çıktım gidiş dönüş gazladım maşallah tık yok [emoji3]Bugünde aks kelepçelerini taktım. 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 Hız kadranının rengi değişmez mi acaba? Neden bilmiyorum, bi türlü sevemiyorum bu rengi. Mesela: Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2022 Göstergedeki yeşil filmi çıkarıp mavi takarsak beyaz oluyor ama ben bu şekilde beğeniyorum[emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Hız kadranının rengi değişmez mi acaba? Neden bilmiyorum, bi türlü sevemiyorum bu rengi. Mesela: Ekranın en üst kısmın altında ince bir film tabaka var onu ters çevirince renkler zıt oluyordu. Edki saat ve hesap makinalarında olurdu. 19 Mayıs 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2022 Eksi kutup başı gevşekti. Kutup başı sonuna kadar sıkılmış. Gevşemedi yalama oldu somun.Yeni kutup başı alıp taktım..Çakma diadem tarzı ampullerden alıp taktım [emoji3]Rengi çok güzel 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2022 Renaultların kapı menteşelerindeki burçlar zamanla eskiyor ve kapılarda bir miktar düşme meydana geliyor. Benim araçtada vardı. Burada torna işi yapan olmadığı ve diğer clio2 vs. Nin burçlarının uyup uymadığını bilmediğim için kapıyı sökme işine girmedim şimdilik. Alman forumlarında gezinirken kapının düşmesi durumunda burç yaptırmadıklarını ya çamurluğun altında kalan vidalardan ayar yaptıklarını veya menteşenin kapı tarafındaki civatanın altına pul koyduklarını gördüm.Bende pul koymayı denedim ve kapı bariz şekilde kalktı. Kapı kilit karşılıklarından da ayar yaptım. Bir iki sene idare eder en azından [emoji3]Kapının ne kadar kalktığı bu resimden anlaşılabilir. Kilit karşılığını yukarı almam gerekti [emoji3] 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 eyvah şimdi eskpertizde söktak çıkacak 2 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2022 eyvah şimdi eskpertizde söktak çıkacak Burç değiştirirken komple sökcez abi zaten[emoji3] beğenmeyen almasın , parayı bulayım komple boyatacağım [emoji1787] 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 direkler boyalı eksper harakiri yapacak ürktüm Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2022 direkler boyalı eksper harakiri yapacak ürktüm20-25 yaşında arabayı ekspere götüren utansın abi [emoji3] 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 Mehmet Cihat yazdı: 20-25 yaşında arabayı ekspere götüren utansın abi 25 yaşındaki arabaya 100 bin tl verince adam pazarlık payını büyütmek için yine götürüyor ekspere😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 (düzenlendi) Bugün cam tavanın bakımını yaptım. Tavan döşemesi zaten söküktü. 10 lokma ile alt çerçevenin tüm vidalarını söktüm. Alt çerçeve indikten sonra raydaki metal parçayı 20 torx ile söküp, bu boşluktan cam tavanın ayağını çıkarıyoruz ve camı çaprazlayarak camı dışarı alıyoruz. 3 Haziran 2022 tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 (düzenlendi) Camın ortasındaki sürgülü perdeleri de 3 tane 20 torx vida tutuyor onuda sökerseniz iş daha kolay olur. Camı dışarı aldık, naylon ile muhafazaya aldık. Öndeki ayaklar piyasada badem deniyor, fena değil ama arka ayaklar yokolmuş . Arka ayakların bağlı olduğu demir dış ortamda olduğundan yüzeysel paslanmış. Zımpara ve boyasını yaptım. 3 Haziran 2022 tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 (düzenlendi) Yeni ayaklar takıldı Ön ayakların bağlı olduğu demirin kenarındaki silikonlar kendini bırakmıştı. Onlarıda bulabildiğim kaliteli bir pu mastik ile yapıştırdım. 3 Haziran 2022 tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 (düzenlendi) Fatih evcin vesilesi ile tanıştığım twingo cam ve bez tavan işi yapan serkan abi rüzgar sesi için bu bandı takmamı söyledi. Ücretsiz olarakta gönderdi. Hazır sökülmüşken onuda yapıştırdım. Silikonlar kuruyana kadar bekleyip montajını yapacağım 3 Haziran 2022 tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 iş bittikten sonra,geri dönüp bakınca EEE ne yaptın ki .....dedirten, en sıkıcı ama en güzel bakım bu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 Haziran 2022 Yazar Paylaş 4 Haziran 2022 Cam yerini aldı, uzun zaman sonra tavan döşemesinide taktım. Arabada herşey yerli yerine geldi. Her yeri temizlenmiş oldu.Bu işlem sonucunda cam tavandan gelen rüzgar sesi ve arka ayakların olmaması yüzünden bozuk yollarda gelen tıkırtı tamamen kayboldu. 17 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Elinize emeğinize sağlık süper olmuş detaylı anlatım da efsane [emoji122][emoji122][emoji122] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 2023 model cam tavanlar da bile perde olmayanı var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Enişteye ufak bi test yaptık 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 nerede satılıyor? çıkan sonuç nedir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts