Mehmet Cihat 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 Resimlerden bazıları eksik ve yanlış olmuş onları da paylaşayım. 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Madem giriştin, davlumbaz, direkler ve kapı fitillerine ve hatta motor ile kabin arasına da el atmalısın yoksa bu sesleri duymaya başladığında tekrar sökmek için üşenebilirsin 😀 Harika gidiyorsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 Madem giriştin, davlumbaz, direkler ve kapı fitillerine ve hatta motor ile kabin arasına da el atmalısın yoksa bu sesleri duymaya başladığında tekrar sökmek için üşenebilirsin [emoji3] Harika gidiyorsunBenim sesten rahatsızlığım yoktu aslında [emoji2] arka çamurlukları yapacaktım konu buralara geldi [emoji2] 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Arabanın minik olması da avantaj el attın yer çabuk bitiyor, sıkmıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 lakin bazı yan panelleri sünger ile kapatmak iyi fikir değil, oralarda nem birikmesi başlar Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 lakin bazı yan panelleri sünger ile kapatmak iyi fikir değil, oralarda nem birikmesi başlarAbi zaten yanlarda sadece davlumbazı komple sardım onun önündeki kısımda bir karış malzeme anca var tam kaplamadım Arabanın minik olması da avantaj el attın yer çabuk bitiyor, sıkmıyorAynen abi 2 metre keçe arabaya arttı bile [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 Dün akşam deri boyası ile direksiyonu ve vites körüğünü boyadım.Tavan döşemesini de söktüm. Fırça ile bol sulu yıkadım [emoji2]Resimde ıslak diye tam belli olmuyor ama 2 ton açıldı rengi [emoji2] 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 Ayak aydınlatmalarının kablolarını da hazırladıktan sonra halıyı yerine koydum.Havalandırmanın çıkışında bir kısım var kenarında sünger olan buradaki süngerlerin yıpranması sonucu her konumda yüze üflüyor. Izgaraları kapatmazsanız diğer konumlara hava gitmiyordu. Burayada bir sünger uydurdum. Uzun zaman sonra torpido yerinde [emoji2]Tamir edilecek çürük kısım dışında arabayı toparladım. 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 Kaput açma telinin plastik kısmı kırıktı. Çekmekte zorlanıyordum. Mevcut bir anahtarlığı kırık kısma delik açarak monte ettim. Hoş durdu ,[emoji2] 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Valla bayıldım. Pedal lastikleri de değişim istiyor sanki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 Valla bayıldım. Pedal lastikleri de değişim istiyor sanki [emoji4] Bence de abi, Broadway ile aynıymış alacağım onuda [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Ben de bayıldım. İnip Verso’yu komple sökecem tutmayın beni 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Elinize Sağlık. Jant kapaklarını Xsara t4 benzettim bana göre iyi görünüyor 🙂 Sanırım bende bir tuhaflık var başka beğenen oldumu acaba 🚙. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Aytac Sakal yazdı: Jant kapaklarını Xsara t4 benzettim bana göre iyi görünüyor 🙂 Sanırım bende bir tuhaflık var başka beğenen oldumu acaba 🚙. Kapaklar Linea olması lazım tam oturmuyor bijonlar tutmuş. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 Koray Demir yazdı: Kapaklar Linea olması lazım tam oturmuyor bijonlar tutmuş. evet linea ve tam jantın kenarına basıyor kapağın iç kısmı bu yüzden dışarda duruyor. Ben beğenmedim. Aytac Sakal yazdı: Elinize Sağlık. Jant kapaklarını Xsara t4 benzettim bana göre iyi görünüyor 🙂 Sanırım bende bir tuhaflık var başka beğenen oldumu acaba 🚙. Beğenen çıktı benim beklediğimden daha fazla. Ama yakın zamanda orjinal bir kapak bulup takmayı düşünüyorum. Ama öncelik sırasında gerilerde : ) 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Koray Demir yazdı: Kapaklar Linea olması lazım tam oturmuyor bijonlar tutmuş. Benzettim derken ben T4 bayılırım Wrc de Loeb zamanından beri Jantları arabanın Formunu çok beğenmişimdir 🙂 anımsattı diyelim. Mehmet Cihat yazdı: Beğenen çıktı benim beklediğimden daha fazla. Ama yakın zamanda orjinal bir kapak bulup takmayı düşünüyorum. Ama öncelik sırasında gerilerde : ) Orjinal Jant her zaman iyidir.Arabaya verdiğiniz emeği zevk ve takdirle takip ediyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Selçuk Bakış yazdı: Artık konuya korkarak giriyorum 😅 Kaporta sökümüne başlamadıkça sorun yok 😄 2 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 ellerinize sağlık ben bu kadar emekten sonra arabaya galoş ile bindirirdim sanırım milleti 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Valla hayranlikla izliyoruz.. Koltuk kumasları tertemiz olmus.. ama rengi gunesten cansızlasmıs sanki.. Daha renkli bir kaplama döseme nasil olur du diye dusunuyorum 🤔 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Valla hayranlikla izliyoruz.. Koltuk kumasları tertemiz olmus.. ama rengi gunesten cansızlasmıs sanki.. Daha renkli bir kaplama döseme nasil olur du diye dusunuyorum [emoji848]Bende özellikle ön iki koltuğun yüzünü değişmek istiyorum. Bulduk birini bakalım [emoji2] 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Mehmet Cihat yazdı: Bende özellikle ön iki koltuğun yüzünü değişmek istiyorum. Bulduk birini bakalım eglenceli bisey olsa tadindan yenmez 🥰 Alkantara vs amam deyim 😂 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Valla hayranlikla izliyoruz.. Koltuk kumasları tertemiz olmus.. ama rengi gunesten cansızlasmıs sanki.. Daha renkli bir kaplama döseme nasil olur du diye dusunuyorum [emoji848]Aynen tek göze batan yer koltuk kaplamaları, keşke orijinal kumasindan bulunabilse ve biraz sünger dolgu ile yeniden kaplansa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts