Mehmet Cihat 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran Bayramda gürcistana geçelim dedik amacım tiflise kadar gitmekti ama malesef rahatsızlandığım için 2 gün batumda durduktan sonra geri döndüm. Twingoda 22 sene sonra yurtdışı görmüş oldu 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Gürcü polislerine dikkat etmek lazım sorgusuz sualsiz yapıştırıyorlar cezayı. Orada çiğköfteci ve dönerci olması lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Gürcü polislerine dikkat etmek lazım sorgusuz sualsiz yapıştırıyorlar cezayı. Orada çiğköfteci ve dönerci olması lazım. gürcüden çok türk var zaten memlekette. gittiğim gün gürcistan türkiye maçı vardı ben bu kadar futbol düşkünü olduklarını bilmiyordum her yerde maç yayını vardı meydanlarda kafelerde. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Mehmet Cihat yazdı: gürcüden çok türk var zaten memlekette. gittiğim gün gürcistan türkiye maçı vardı ben bu kadar futbol düşkünü olduklarını bilmiyordum her yerde maç yayını vardı meydanlarda kafelerde. Batum öyledir. Oradaki gürcülerde çatpat Türkçe bilir. Oranın gazlı içeceklerini tavsiye ederim. Tr de bulamazsınız. Armut suyu, peyho, tarhun tatları iyidir. Bir de yerel restonların da acaruliyi tavsiye ederim. Tiflis farklıdır yalnız orada Türkçe bilen batuma göre azdır. Ancak Azerbaycan sınırına doğru azeri köyleri vardır. Kebaplarını tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Oranın gazlı içeceklerini tavsiye ederim. Tr de bulamazsınız. Armut suyu, Ben onu su sanıp ictim.. Tövbe böyle bisey yok 😫 bana uymadı 🤢 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Alpay Sumer yazdı: Ben onu su sanıp ictim.. Tövbe böyle bisey yok 😫 bana uymadı 🤢 Emin misin belki doğal maden sularından içmişsindir. Nabeghlavi veya Borjomi bizde ki soda kültürüne terstir. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Emin misin belki doğal maden sularından içmişsindir. Nabeghlavi veya Borjomi bizde ki soda kültürüne terstir. ben su sanip o niyetle ictim belki ondan igrenc geldi 😂 ama bana kötü geldi ıyk 😀 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Taksiler hibrit ama Evet ve uzun zamandır o ülkeye prius geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran çoğu araç hibrit hayatımda görmediğim araçlar vardı sanırım dışarıdan ikinci el araç getirmek serbest. taksi kullanma imkanımda oldu prius geldi haliyle armut suyu diyoruz ama onlar limonata diyor menüde görüp limonata söyledim armutlu gazoz geldi 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Mehmet Cihat yazdı: çoğu araç hibrit hayatımda görmediğim araçlar vardı sanırım dışarıdan ikinci el araç getirmek serbest. taksi kullanma imkanımda oldu prius geldi haliyle armut suyu diyoruz ama onlar limonata diyor menüde görüp limonata söyledim armutlu gazoz geldi Bir de üzücü bir durum kurallar hala değişmediyse arabadan vergi almıyorlar. Zorunlu sigorta yok. Muayene yok. Aracı ülke içinden alacaksan sadece sahibine parayı ödeyip devletin araç alım satım işlerinin yapıldığı yere gidip parasını verip ruhsatını alıyorsun. Özel plaka istersen ayrıca para ödemelisin. Normal plaka da o gün oradaki serilerden birini seçebiliyorsun. Eğer araç ithal edilmiş ise gümrük vergisini ödeyip aracı üzerine alıyorsun. Sağdan direksiyon hala serbest mi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Bir de üzücü bir durum kurallar hala değişmediyse arabadan vergi almıyorlar. Zorunlu sigorta yok. Muayene yok. Aracı ülke içinden alacaksan sadece sahibine parayı ödeyip devletin araç alım satım işlerinin yapıldığı yere gidip parasını verip ruhsatını alıyorsun. Özel plaka istersen ayrıca para ödemelisin. Normal plaka da o gün oradaki serilerden birini seçebiliyorsun. Eğer araç ithal edilmiş ise gümrük vergisini ödeyip aracı üzerine alıyorsun. Sağdan direksiyon hala serbest mi bilmiyorum. Ülkede nufus yok arz talep yok. Nufus düşüşte. Alınan mal miras yolu ile el değiştiriyor. Ülkenin yapısı böyle . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Gürcistan’ın dağ bayır yaylaları efsanedir. Oraları gezenlerin instagram sayfalarını takip ediyorum. bir de balları çok güzel. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos (düzenlendi) Ön cama su sıkmak istediğimde ön camla beraber arkayada sıkıyordu. öne çok az su geliyordu. Motordan şüphelenip değiştirdim. Sorun çözüldü. Motor zaten çoğu renault modelinde aynıymış 200 TL Silecek kolunda göstergedeki trip ve saat bölümleri arasında geçiş yapmak için bir düğme var. İnanılmaz bir zırıltı yapıyordu. Yüksek devir çevirince elimle tutuyordum zırıldamasın diye takıntılıyım biraz Kolu söktüm 3 tane küçük torx vida ile kolun içi açılıyor. Butonun bağlı olduğu devre kartını silikonla sabitledim. butonun etrafınada uygun boyda bir ısıyla daralan makaron yerleştirdim. Sesten kurtuldum Ayrıca araba için forumdan alıcı çıkarsa satmayı düşünüyorum henüz netleştirmedim ama önden forumun haberi olsun 23 Ağustos tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gürcistan’ın dağ bayır yaylaları efsanedir. Oraları gezenlerin instagram sayfalarını takip ediyorum. ve sadece dağ bayır fotosu mu gösteriolar? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: ve sadece dağ bayır fotosu mu gösteriolar? oraları gezenler derken gecelik gidenler değil Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Kızgın enişteyi buldum. bunu izledim güzel olmuş ama gerçekten motor swapı bu arabada çok zor kesip biçmeden birşey koymak imkansız. 1.2 tce bile sığmıyor kesmeden adamlar ona rağmen çok iyi iş çıkarmış. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos 500+ iyiymiş. gaza basınca sapıtıyor zalım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Emre Şimşek yazdı: 500+ iyiymiş. gaza basınca sapıtıyor zalım Pati çekmeden gidemiyor neredeyse. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 1 Eylül Yazar Paylaş 1 Eylül kapıyı kapatınca şangır şungur sesler gelmeye başladı. cam rayından kurtuldu diye düşünmüştüm ama ilginç bir durumla karşılaştım. cam krikosunun vidalandığı yerlerden birinde sac çatlamış daha önce ve ayrılmış. daha sonra amatörün biri kaynaklamış elektrot ile ama böyle bir kaynak hayatımda görmedim velhasıl kaynaklarda su koyverdi. kapı döşemesini söküp hemen soluğu kaportacının yanında aldım. 50 tl karşılığında çözdük işi. 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Ahhhh Twingo ilk arabam yeri bende hep özel kalacak.97 model klimasız kara direksiyon modeli vardı bende,bir kere üzmedi beni. Mehmet bey başlığı baştan sona okudum,yaptıklarınızı inceledim takdiri hakediyosunuz.Helal olsun Ayrıca,Lütfen bu aracı satmayın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül stoplar için temudan led aldım. inşallah ömürleri uzun olur 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 20 Eylül Yazar Paylaş 20 Eylül Türkiye modellerinde olmayan kaput keçesinide montajladım tabi kaputta yeri de yok o yüzden klips yerlerini uygun matkap ucuyla deldim, klipsler elimde olanları kullandığımdan birbirinden farklı oldu müsait zamanda değiştiririm 12 Yorum bağlantısı
Recommended Posts