Mehmet Göktürk 27 Şubat 2022 Paylaş 27 Şubat 2022 Özcan Acar yazdı: O zaman arıza baskı Balat’a değil hararet müşürümü hocam ? .. Ya kardeşim büyük olasılık. Ancak boğaz kelebeği adaptasyonu gibi şeyler krank sensörü gibi şeyler de olur. Genelde sensör ve adaptasyon kaynaklıdır. En doğru hareket servise götürüp mevcut hataları okutmaktır. Anlatılana göre balata değil. Ispartada yetkili servis yok mu? Yorum bağlantısı
Özcan Acar 1 Mart 2022 Yazar Paylaş 1 Mart 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Ya kardeşim büyük olasılık. Ancak boğaz kelebeği adaptasyonu gibi şeyler krank sensörü gibi şeyler de olur. Genelde sensör ve adaptasyon kaynaklıdır. En doğru hareket servise götürüp mevcut hataları okutmaktır. Anlatılana göre balata değil. Ispartada yetkili servis yok mu? Yetkili servis var normalde ama onlar mevcut hataları bakmak için servis ücreti çok alıyorlar diye duydum . Bu gün biz baskı balatadan olmadığını öğrendik boğaz kelebeğini söküp temizledik bilgisayar ile adaptasyon yaptık ki yapmadan önce saçma sapan çalışıyordu ama Buda çare olmadı . Bende başka bir elektirçiye gittim ona yapılanları söyledim boğaz kelebeği ve bir parça daha söyledi onun dışında yapmaz dedi . Perşembe günü gel bakalım dedi . Hararet müşürünün olma ihtimali varmı Furkan Bakırel yazdı: Motor bir yerden hava alıyor muhakkak Sanırım eski sahibi bir yerden hava aldığını söyledikleri için üst kapak contasını bile değiştirmiş ama sonuç aynı o bana ben ilerde bir sorun olmasın diye değiştirdim demişti herkes sahtekar :)! Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart 2022 Paylaş 1 Mart 2022 Ya kardeşim kaç kere hararet müşürü diyeceğiz. Yetkili servis çok para almaz. hata kodu okuyacak. bi git. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2022 Paylaş 1 Mart 2022 Vw lerin sorunlarının yarıdan çoğu hararet müşüründen oluşuyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2022 Paylaş 1 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Vw lerin sorunlarının SS aldım 1 Yorum bağlantısı
Özcan Acar 1 Mart 2022 Yazar Paylaş 1 Mart 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Ya kardeşim kaç kere hararet müşürü diyeceğiz. Yetkili servis çok para almaz. hata kodu okuyacak. bi git. Yarın ilk işim denemek olacak denemekten zarar çıkmaz genelde hararet müşürü devir saatinin dalgalanması ile ilgili diye biliyorum videolarda öyle gördüm bizim ki devir saatinin geç düşmesi ile alakası ama bakacağız yarın sonuçta anladığım bir durum Değil Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mart 2022 Paylaş 1 Mart 2022 Bende Bora varken (BCB motor 16V olan) hararet müşiri arızasını şu şekilde belli etmişti:Motor sicakken marş basınca boguluyordu gaz vermeden çalışmıyordu marş uzuyordu. Arıza kaydında Engine Coolant Temperature Sensor diye hata çıkmıştı.Test için hararet müşirinin soketini sökün aracın tepkisinde değişme olmazsa arızalıdır.LPG var mı sormuştum ama gözden kaçmış ya da ben kaçırdım. Yorum bağlantısı
Özcan Acar 2 Mart 2022 Yazar Paylaş 2 Mart 2022 Metin Akbal yazdı: Bende Bora varken (BCB motor 16V olan) hararet müşiri arızasını şu şekilde belli etmişti: Motor sicakken marş basınca boguluyordu gaz vermeden çalışmıyordu marş uzuyordu. Arıza kaydında Engine Coolant Temperature Sensor diye hata çıkmıştı. Test için hararet müşirinin soketini sökün aracın tepkisinde değişme olmazsa arızalıdır. LPG var mı sormuştum ama gözden kaçmış ya da ben kaçırdım. LPG yok hocam bende ilk günden bu yana benzin ile kullanılıyor . Bende hata kodu falanda yok sadece vites değişimlerinde devirin geç düşmesi problemi var Yorum bağlantısı
Çözüm Özcan Acar 9 Mart 2022 Yazar Çözüm Paylaş 9 Mart 2022 Arkadaşlar bir usta sorunumu çözdü . Akşamdan bıraktım sabah makinaya takıp bakmış bu akl motorda söylediğine söyle debriyaj müşürünü hız sabitleme için yapılmış onu söktüğünü ve kablonun kesik olup tamir edildiğini söyledi şu anda herşey olması gerektiği gibi . 3 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mart 2022 Paylaş 10 Mart 2022 Ben mevzuyu anladım eğer dediğiniz gibi ise. CC var mıydı bu araçta? Yorum bağlantısı
Özcan Acar 23 Mart 2022 Yazar Paylaş 23 Mart 2022 Cc nedir hocam ayrıca aynı gün debriyaj müşürü olmadığı için motor debriyajı bırakınca yığılma yapıyordu ertesi gün gittim yenisini taktı 😂 şu anda bir sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Cruise Control Hız Sabitleyici yani [emoji4] Yorum bağlantısı
Recommended Posts