Ömer Budak 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Merhabalar, kayınpederin Çankırı'da hisseli arsası hissedarlardan birisinin başvurusu ile mahkeme yoluyla ihale ile satıldı. Çankırıdaki diğer hissedarlar payların kişi adlarına Vakıfbank'a yattığını söylüyorlar ancak bankadan dosya no ile dilekçe istediler. Sanırım Çankırı şubesine yatırıldı ve oradan bu şubeye aktarım olacakmış. Adliyeden daha kolay halledilebileceği söylediler. Forumda adliyede çalışan arkadaşlar olduğunu biliyorum acaba en az masrafla (havale vs.) en kolay nasıl halledebiliriz. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Ömer Budak yazdı: Merhabalar, kayınpederin Çankırı'da hisseli arsası hissedarlardan birisinin başvurusu ile mahkeme yoluyla ihale ile satıldı. Çankırıdaki diğer hissedarlar payların kişi adlarına Vakıfbank'a yattığını söylüyorlar ancak bankadan dosya no ile dilekçe istediler. Sanırım Çankırı şubesine yatırıldı ve oradan bu şubeye aktarım olacakmış. Adliyeden daha kolay halledilebileceği söylediler. Forumda adliyede çalışan arkadaşlar olduğunu biliyorum acaba en az masrafla (havale vs.) en kolay nasıl halledebiliriz. izale-i şuyu davasımı ? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Baktım taşınmaz bilgileri var ama dekont göremedim. Yorum bağlantısı
Ömer Budak 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: izale-i şuyu davasımı ? Tam niteliğini bilmiyorum ancak hissedarlardan birisi mahkemeye vermiş ve satışa karar verilmiş tüm arsa açık arttırmayla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Ömer Budak yazdı: Baktım taşınmaz bilgileri var ama dekont göremedim. satış işlemi bitti mi? sizin tc satışın bir tarafı mı? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Evet bitmiş, çok hissedarlı tapu olduğu için pay dağıtımını herkesin adına yatırılmış sanırım. Anlamadığım öncesinde herkesten x bankadan iban istenmesi daha doğru olmaz mıydı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 mahkeme yolu ile satışın detayını bilmiyorum da, tapu devri öncesi paranın hesaba yatması lazımdı? sanırım bir havuz hesaba yatıyor ve paydaşlar oradan çekiyor? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Evet öyle olsa gerek bankaya toplu para ve hissedarların bilgileriyle hesap cetveli verilip dağıtımı yapılıyor. Aynı seçim görevlilerinin para dağıtımı gibi. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Ömer Budak yazdı: Merhabalar, kayınpederin Çankırı'da hisseli arsası hissedarlardan birisinin başvurusu ile mahkeme yoluyla ihale ile satıldı. Çankırıdaki diğer hissedarlar payların kişi adlarına Vakıfbank'a yattığını söylüyorlar ancak bankadan dosya no ile dilekçe istediler. Sanırım Çankırı şubesine yatırıldı ve oradan bu şubeye aktarım olacakmış. Adliyeden daha kolay halledilebileceği söylediler. Forumda adliyede çalışan arkadaşlar olduğunu biliyorum acaba en az masrafla (havale vs.) en kolay nasıl halledebiliriz. Ankara’daki adliyenin ilgili Asliye hukuk mahkemesine hitaben dilekçe yazıp, Yaşadığınız ildeki adliyeye gidip, ankara adliyedindeki ilgili mahkemeye gönderilmesini talep edin. Dilekçede de , (paydaş kim ise o yazacak, o götürecek adliyeye) ; bankaya müzekkere yazılıp,ilgili bedelin xxxx iban noma havalesi şeklinde talep edilecek .35 tl gibi masraf alırlar sizden sanırım. 4 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Cem Işık yazdı: Ankara’daki adliyenin ilgili Asliye hukuk mahkemesine hitaben dilekçe yazıp, Yaşadığınız ildeki adliyeye gidip, ankara adliyedindeki ilgili mahkemeye gönderilmesini talep edin. Dilekçede de , (paydaş kim ise o yazacak, o götürecek adliyeye) ; bankaya müzekkere yazılıp,ilgili bedelin xxxx iban noma havalesi şeklinde talep edilecek .35 tl gibi masraf alırlar sizden sanırım. Hmmm meşakkatli bir süreç gibi. Dosya nosunu buldum önce bir bankaya gidip görebiliyorlarsa oradan süreci soracağım. Hiç olmadı Çankırı 1,5 saat binip gider gezer geliriz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: izale-i şuyu davasımı ? Ömer Budak yazdı: Tam niteliğini bilmiyorum ancak hissedarlardan birisi mahkemeye vermiş ve satışa karar verilmiş tüm arsa açık arttırmayla. Aynen öyle. İzale i şuyu. Çok illet bir iş başımıza geldi daha önce. Paya düşen paradan açık artırma ve mahkeme masraflarıda düşülüyor. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Ömer Budak yazdı: Tam niteliğini bilmiyorum ancak hissedarlardan birisi mahkemeye vermiş ve satışa karar verilmiş tüm arsa açık arttırmayla. kabaca şöyle birşey olması lazım. mesela bir arsa var sadece 100 metre kare. yada 100 dönüm... ancak 400 hissedar var dıdının dıdısı. kimse kullanamıyor satamıyor am uzlaşmıyor çünkü biribirini görmemiş bile. vs. Birisi ben hepsini alırım diye bu davayı açıyor ve mahkeme kararı ile durum çözülüyor, herkese hakkı orta vadede ödenmiş oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: kabaca şöyle birşey olması lazım. mesela bir arsa var sadece 100 metre kare. yada 100 dönüm... ancak 400 hissedar var dıdının dıdısı. kimse kullanamıyor satamıyor am uzlaşmıyor çünkü biribirini görmemiş bile. vs. Birisi ben hepsini alırım diye bu davayı açıyor ve mahkeme kararı ile durum çözülüyor, herkese hakkı orta vadede ödenmiş oluyor. Ya da, ben diğer ortaklarla anlaşamıyorum, sat, paylaştır, kurtar bizi bu dertten diyor davacı. Oğuzkan Erışık yazdı: Aynen öyle. İzale i şuyu. Çok illet bir iş başımıza geldi daha önce. Paya düşen paradan açık artırma ve mahkeme masraflarıda düşülüyor. Hukukçu / emlakçı vs olmayıp, bu davanın adını doğru söyleyen tanıdığım ilk insan.. gazoz kapağından madalya takacağım geldiğinde:) 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Cem Işık yazdı: gazoz kapağından madalya ahzu kabza ev sevdiğim 1 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Teşekkürler bilgilendirmeler için 🙏 Banka sağolsun aracı olup halledecek Çankırı Şube ile irtibata geçti, o şubede hesap açılması gerekiyormuş. Gelişmeleri yazarım 🙂 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ahzu kabza ev sevdiğim Malen/nakdene bayılırım.. 24 Şubat 2022 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Cem Işık yazdı: Hukukçu / emlakçı vs olmayıp, bu davanın adını doğru söyleyen tanıdığım ilk insan.. gazoz kapağından madalya takacağım geldiğinde:) İzaleyi şuurlar, şuular... Onları da gördüm Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: İzaleyi şuurlar, şuular... Onları da gördüm Hizalı şuyur diyen yanında, onlar masum kalmış.. 😜 2 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Cem Işık yazdı: Hizalı şuyur diyen yanında, onlar masum kalmış.. 😜 Hizalı şuyur, efsaneymiş. 😆 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Hizalı şuyur diyen yanında, onlar masum kalmış.. 😜 İzahile şuur Failatün failün.. Uzatmamalıyım desemde kendimi alıkoyamıyorum 24 Şubat 2022 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Cem Işık yazdı: Ya da, ben diğer ortaklarla anlaşamıyorum, sat, paylaştır, kurtar bizi bu dertten diyor davacı. Hukukçu / emlakçı vs olmayıp, bu davanın adını doğru söyleyen tanıdığım ilk insan.. gazoz kapağından madalya takacağım geldiğinde:) Ben mi? 🙂 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: Ben mi? 🙂 Bir madalya da sana tabiki 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Ömer Budak yazdı: Hmmm meşakkatli bir süreç gibi. Dosya nosunu buldum önce bir bankaya gidip görebiliyorlarsa oradan süreci soracağım. Hiç olmadı Çankırı 1,5 saat binip gider gezer geliriz Gitmişken kalede çay da içilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Ömer Budak yazdı: Merhabalar, kayınpederin Çankırı'da hisseli arsası hissedarlardan birisinin başvurusu ile mahkeme yoluyla ihale ile satıldı. Çankırıdaki diğer hissedarlar payların kişi adlarına Vakıfbank'a yattığını söylüyorlar ancak bankadan dosya no ile dilekçe istediler. Sanırım Çankırı şubesine yatırıldı ve oradan bu şubeye aktarım olacakmış. Adliyeden daha kolay halledilebileceği söylediler. Forumda adliyede çalışan arkadaşlar olduğunu biliyorum acaba en az masrafla (havale vs.) en kolay nasıl halledebiliriz. Dosya no ile dilekçe (talimat) yazsanız bankanıza ? edit: cem zaten anlatmış 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts